Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: DeividasA6 - AUDI a6 c6 atkeliavo i garaza  (Skaityta 39971 kartus)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Neblizganti su plasti dip (+)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
Veidrodiniai :

Ar matiniai :

Kurie kazin geriau ?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
pagal kita detales reiktu derinti
jei matinis tai visur matinis

Neprisijungęs Aivaras77

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Nemyli tu tos audines :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Matiniai

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį

Kodel ? :D padisovkiskai labai atrodo ar kas ? :D

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
as ir uz matinius :] tie blizgantys man primena senus zygulius.. pas juos ten buvo nikeliniai :D Tik siaip idomu, naikinai chroma nuo auto, o dabar dedi  (z)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
as ir uz matinius :] tie blizgantys man primena senus zygulius.. pas juos ten buvo nikeliniai :D Tik siaip idomu, naikinai chroma nuo auto, o dabar dedi  (z)

Tai kad ir tiap ir taip ziurejau, juoda butu tai niaukciau visur viska, bet dabar ant tos melynos tai man nesiziurisi visiskai kazkaip ... :)

• Žiūrėti profilį

Tai kad ir tiap ir taip ziurejau, juoda butu tai niaukciau visur viska, bet dabar ant tos melynos tai man nesiziurisi visiskai kazkaip ... :)

Na tokiu atveju imk matinius :) daug solidziau atrodo :)

Neprisijungęs Aivaras77

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį

Bent as tai palikciau standarta viska, tik ratu tereik :)

• Žiūrėti profilį

Bent as tai palikciau standarta viska, tik ratu tereik :)

tokie veidrodeliai eina ant S6 :] matiniai istikro gana graziai ziurisi.

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
as uz matinius  (+)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Su ratais patirtis nera didele, patarkit : http://www.autogidas.lt/kitas-r19-11709236.html
Sedziu puse dienos ir galvoju vaziuot pasijamt ar ne, kaip jus sakot ? :D Kaina tai tikrai juokinga atrodo ...

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
kaina pasakyciau kad tikrai gera, foto ne pacios geriausios kokybes, tai neaisku kaip vizualiai atrodo ir neprosali butu prasukti ant stendo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Su ratais patirtis nera didele, patarkit : http://www.autogidas.lt/kitas-r19-11709236.html
Sedziu puse dienos ir galvoju vaziuot pasijamt ar ne, kaip jus sakot ? :D Kaina tai tikrai juokinga atrodo ...

Padangos tau per didelės. Patys ratai gaivinimo kažkiek prašosi. Jei padangas keisi, tai imk.

• Žiūrėti profilį
o tu jau skambinai tam zmogui,ka jis sneka? kaip sakiau tie ratai pries pora sav 1600lt paskui numete iki 1300lt o db tik 800lt, arba tie ratai damusti negyvai, arba zmogui reikia skubei pinigu, (+)

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
imt tokius nedwejojes...as su basom gumom 1600 palikau o cia perpus pigiau kad ir pabrozdinti :)

• Žiūrėti profilį
Tai kad visi atpirdolinti tie ratai :) teks investuot truputi jei noresi graziai atrodanciu... Pliius neaisku ar jie tiesus.

• Žiūrėti profilį
nu man tik tas ydomu kaip ju dar nenupirko, nes panasius buvau rades uz 1300lt ir tik 2 padangos bebuvo, tai nupirko per viena diena juos, o cia jau kelios sav nieks neima (-)

• Žiūrėti profilį
Na mano nuomone, tai geriau truputi investuot daugiau, bet paimti lygius grazius ratus, be jokiu suraizymu :)

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
ar i wienus ar i kitus inwestuosi ratus....dazimas 400lt ir walcawimas 200lt tai ko daugiau noret....

• Žiūrėti profilį
cia panasu kaip ir masinas vieni geriau su gedimais ar dauztas perka patys atsikala o ne is pirikupu perka, ir zino su kuom vazineja, ratus irgi nusipirks ir susitvarkys kaip nores ;)

• Žiūrėti profilį
cia panasu kaip ir masinas vieni geriau su gedimais ar dauztas perka patys atsikala o ne is pirikupu perka, ir zino su kuom vazineja, ratus irgi nusipirks ir susitvarkys kaip nores ;)

O jei as pirkau nedauzta ir zinau su kuo vazineju  :V Ratai tai ne auto ;) imi grazius ir tiesius ;] prasuki ant balansufkes ir aisku ar verti demesio..

• Žiūrėti profilį
nu tau gerai kad zinai o as tai nusipirkau ir nzn is keliu masinu jis surinkta jei tik is dvieju tai nrml bet jei jau is trieju tai jau nekas ;) nu bet gi jei ratai dazyti irgi nezinosi su kokiom medziagom juos tvarke, gal nubires dazai ir spakliai po puses sezono :V

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Tai kad va katik tik pakele rageli ir pasake kad rezervuoti jau, jei nepirks tas tai man pasuks ir leksiu jamt ... O tas tiesinimas ratlankio 25 lt, tai kad ten ir ismustas tas centriukas biski tai nemanau kad daug tas istiesinimas ... O persidazyt tai pats turiu visas salygas irgi ne beda ...