Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: DeividasA6 - AUDI a6 c6 atkeliavo i garaza  (Skaityta 38956 kartus)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
o kaip tas 2.0tdi juda is vietos?
Turetu judet neblogai, teke man vaziuot, tik kad auto buvom prie menesi is gamyklos isvaziavus ir automatas, bet ispudi vis tiek paliko :)

Manau tas 2.0tdi labiau nustebintu kuro sanaudom nei, judejimu is vietos...  ;)

Na su pilnu baku ir avantas pas mane, tai buna 1000km per savaite kazkur. O rodo kai uzpili pilna 1180. Tai manau normaliai.

Pas mane irgi panasiai rodo bortas, o viso bako iki tuscio dar neteko isvazinet ir isitikint, bet kazkas panasaus  :D O is vietos tai lyginant su buvusia 2.5 132 kw tai net suabejociau, kazin ar negeriau sita, tiek kad sesiabege ir trumpi tie begiai jos tai reik greit grust :D

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Pritamsintos galines lempos  :H

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sakai reikėjo? :V

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Ir pasalintas blizgutis nuo rankeneliu  :)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Sakai reikėjo? :V

Nu nejo uzmigt kaip knietejo nagai pabandyt, rezultatas kolkas dziugina, neina blemba kazkaip nufotkint taip kaip realiai atrodo, su blicu isvis atrodo kaip ir seniau, o be to blico vel kazkaip isbluke viskas :D nusibos nusivalyswiu ta laka, no problem :)

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
Nuo langu ir bagazines irgi salinsi chroma?

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Ka žinau, kažkaip atrodo ne taip tu darbuojiesi. Aš palikčiau tą chroma, nes jis gerai tose vietose atrodo. Dabar atrodo, kaip prasčiausios komplektacijos mersas. Nu bet tai tik mano nuomone.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Nuo langu ir bagazines irgi salinsi chroma?

Aplink langus, aplink grotas prieki tai tikrai paliksiu manau, o va gale kazka norisi dar pakrapstyt, gal ziedus juodai aptraukt gale, ta juosta juodai aptraukus tai nekaip man ziurisi... Kaip jus del galo patartumet ? ant rankeneliu tai ten lempa buvo tikrai tas chromas kazkaip neprieko, kai is senuku juostele uzklijuota butu karpoma ta atrode man...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Jei jau naikini, tai viską juodą daryk ;)

Neprisijungęs Suinas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Jei jau naikini, tai viską juodą daryk ;)

Pritariu, kitaip sakant "shadow line"  :H. Pamąstymui:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Va, mano viziją įmetei :) Leeedas, kai viskas juoda...

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
tik minusas , kad pas ji ta masina tokia tamsiai melyna , o ne juoda , nors turetu tikt ir melynai  ;)

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
Pritamsintos galines lempos  :H

laku tamsinai? :O :O
tada prie pilno kompleko nupjauk spyruokles....
tada bus super duper kaimas edision ....
p.s bent man lakuotos lempos su tuo asocijuojasi ....

Neprisijungęs kirkorovas

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
kazkokia lempa  (!?) kazkokius rankeneliu blizgucius dazo ant naujos masinos ... meti ratus nyusipirkes masina , cia yra pirmas punktas po to galvoji apie dropa nors pora comu , ir tada ziuri kad nereikia nei rankeneliu dazyt nei tartis su puse kaimo apie lempu ir koncoles draskyma ... mieste viskas kitaip

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Manau jeigu naikini chroma tai naikink visiskai nes dabar atrodys kaip aplaupyta ta audi.. O shadow line tiks tau :) tik prieki audi ziedus palik chromuotus ir viskas ;)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Pritamsintos galines lempos  :H

laku tamsinai? :O :O
tada prie pilno kompleko nupjauk spyruokles....
tada bus super duper kaimas edision ....
p.s bent man lakuotos lempos su tuo asocijuojasi ....

O yra kaip suprantu skirtumas kuo tamsinau ane ? Isprausti i kaimo ir miesto remus matau dauguma, susikompleksave kazkokie, valdomi taisykliu kazkokiu kas po ko turi but daroma :D as tai galutini vaizda vertinu o ne tai kaip jis buvo realizuotas, ir jei jis man patinka ploju rankom  (h)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Tokia masina nusipirkes , taupyciau ant geru ratu ir odinio salono , o ne rankenas ir lempas dazyciau  :) P.S duslintuvo antgalius poliruok iki veidrodzio, arba pusk juodu matu  :) mes tokiai pat tik juodai nupoliravom, ziauriai gerai ziurejosi  :H nes tokie jie kaip belaruso apruke - neprideda vaizdo.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Tokia masina nusipirkes , taupyciau ant geru ratu ir odinio salono , o ne rankenas ir lempas dazyciau  :) P.S duslintuvo antgalius poliruok iki veidrodzio, arba pusk juodu matu  :) mes tokiai pat tik juodai nupoliravom, ziauriai gerai ziurejosi  :H nes tokie jie kaip belaruso apruke - neprideda vaizdo.

Butent taip ir mastau kaip tamsta ir paraset, o rankenas apklijuot ir lempas nudazyt tai man isejo lygiai 20 litu, o norui atsiradus viska atgrazint atgal uztruktu 10 minuciu ... Duslintuvus po ziemos drusku tvarkysiu, tik nezinau kaip dar, daug graziau atrodo bendzo tiesus, bet po to jau tikrai galiu likt netaip suprastas ...  :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
ai tai jei rankenos klijuotos tai dzin, maniau sveitei ir dazei  :O ... graziai tie vamzdziai atrodo ir originalus  (+)

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Nu as pritariu,kad reiktu pradet nuo ratu,bet jeigu tu jau zinai kokiu nori ir,kad jie tau ja papuos tai valio ;)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Sugalvojau, kad riekia perdazyt preikines grotas man, nes dabar jos tokios slykscios pilkos spalvos, ir neapsisprendziu kaip graziau, kaip patartumet dazyt ir lakuot, kad blizgetu (pirma foto, taip pat palyginimas su dabartine spalva) ar dazyt plastidipu ir palikt matine (antra foto) ? Dekuj uz nuomones  (h)

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 07, 14:31:21 sukūrė Deividasa6 »

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Tokiai mašinai tik ratus kokius su palange dėčiau ir viskas...

Neprisijungęs Morfijus

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
Bent man tia geriausiai atrodo pirmas variantas : )