Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: DEIMANTES A3 parduodama ;)  (Skaityta 49844 kartus)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
Re: DEIMANTES A3 parduodama ;)
« Atsakymas #425: 2011 Liepos 26, 13:17:26 »
velgi masina masinai nelygi, jeigu perka perekupai jie ziuri ko pigiau, jeigu zmogus perka uz daug pinigu gera masina, tai jam geriau sumoketi daugiau pinigu ir pirkti gera masina o ne uzspardyta, ir po puses metu stvovejimo autopliuse pavyksta parduoti uz didesne kaina negu jos prasideda pliuse

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #426: 2011 Liepos 26, 14:05:47 »
puse metu masina laikyt pliuse nelaikytu nervai man...Jie noriu parduot tai noriu ta padaryt per pora savaiciu...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #427: 2011 Liepos 26, 14:13:57 »
jei normali masina, su ja viskas tvarkoje, vazineji, skelbimas kaba, aisku jeigu nera kazkokios skubos del finansiniu aplinkybiu. mano prakabejo pliuse gal kokius 7  menesius, nors buvo ir 9000-10000 pigesniu auto, vistiek parsidave

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #428: 2011 Liepos 26, 14:35:17 »
Visad auto reikia pateikti nepriekaištingai, pats savo audi tipo ''idealia'' pardaviau per 5 dienas, baisus susidomėjimas tiek iš lietuvių tiek iš bulbašu, tėvukas ragelio kilot nespėdavo, svarbiausia auto pateikti nepriekaištingai ir sėkmė garantuota :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #429: 2011 Liepos 26, 14:44:40 »
Visad auto reikia pateikti nepriekaištingai, pats savo audi tipo ''idealia'' pardaviau per 5 dienas, baisus susidomėjimas tiek iš lietuvių tiek iš bulbašu, tėvukas ragelio kilot nespėdavo, svarbiausia auto pateikti nepriekaištingai ir sėkmė garantuota :)

Nemaisyk Lukai, tada kokia situacija buvo, bulbos viska slave is eiles, kainos buvo kosmines, siai dienai situacija visai kita.
Del ilgo pardavinejimo: yra kategorija zmoniu kurie tik nusipirke auto ji is karto pardavineja, tiksliau ideda skelbima su zymiai aukstesne kaina ir jam tie 5 lt i menesi visai nesvarbu ir yra zmoniu kategorija kurie masinos stovi vertina pagal kaina, brangu reiskias gerai ir kai abidvi sios kategorijos susitinka islosia abidvi puses.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #430: 2011 Liepos 26, 14:56:02 »
bet toks variantas yra turbut geriausias, kuomet nusiperki, ir imeti skelbima. tu vazineji su auto, jinai nepraranda savo vertes, kad ir puse metu pavazinejes, tu netik savo pinigus gali  atsimti , bet dar gali ir likti ir pliuse. o kai apsizeniji, tipo ilgesniam laikui, tai pasirasai sau nuosprendi kad po poros metu tau bus gaila ja pardavineti nes gausi salyginai mazai pinigu, nors jos stovis ir geras.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #431: 2011 Liepos 26, 15:05:13 »

Nemaisyk Lukai, tada kokia situacija buvo, bulbos viska slave is eiles, kainos buvo kosmines, siai dienai situacija visai kita.
Del ilgo pardavinejimo: yra kategorija zmoniu kurie tik nusipirke auto ji is karto pardavineja, tiksliau ideda skelbima su zymiai aukstesne kaina ir jam tie 5 lt i menesi visai nesvarbu ir yra zmoniu kategorija kurie masinos stovi vertina pagal kaina, brangu reiskias gerai ir kai abidvi sios kategorijos susitinka islosia abidvi puses.

Gerbiami rinkos ekspertai... Šiai dienai situacija netgi sunkesnė, nei buvo anksčiau. Kainos nukrito tik lavonams, kurie neparsidavė net bumo metu. Geros mašinos kainas laiko ir tos kainos ne tik kad nukrito, bet kai kuriais atvejais net ir pakilo, nes pasiūlos neliko jokios, turgai tušti, aikštelės nušluotos. Ragas laukia, norint rasti kažką dėl savęs.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #432: 2011 Liepos 26, 15:43:17 »
nauju masinu gamyba 2-3x pailgejusi, nei pries 2 metus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #433: 2011 Liepos 26, 15:50:36 »
bet toks variantas yra turbut geriausias, kuomet nusiperki, ir imeti skelbima. tu vazineji su auto, jinai nepraranda savo vertes, kad ir puse metu pavazinejes, tu netik savo pinigus gali  atsimti , bet dar gali ir likti ir pliuse. o kai apsizeniji, tipo ilgesniam laikui, tai pasirasai sau nuosprendi kad po poros metu tau bus gaila ja pardavineti nes gausi salyginai mazai pinigu, nors jos stovis ir geras.

(y)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #434: 2011 Liepos 26, 16:54:39 »
svarbu nekist i masina pinigu ir nekelt jokiu komplektaciju ir t.t Geriau palaikyt jos svarbiausiu laikomuju mechanizmu ir estetine bukle.

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #435: 2011 Liepos 26, 21:06:50 »
svarbu nekist i masina pinigu ir nekelt jokiu komplektaciju ir t.t Geriau palaikyt jos svarbiausiu laikomuju mechanizmu ir estetine bukle.

:-] :-] :-] neisivaizduoju saves vazinejant su stokine masina

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #436: 2011 Liepos 26, 21:30:41 »
o tai pala.... :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #437: 2011 Liepos 27, 01:33:46 »
Tai gal susiprantam ir baigiam gadint tema Deimantinei, grazus tas jos masiniukas ir vertas tu pinigu.

Neprisijungęs DEIMANTINE

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #438: 2011 Rugsėjo 13, 20:29:10 »
Nebėra garažiuke mano mašinytės, parduota, net gaila ištikro  :(

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #439: 2011 Rugsėjo 13, 21:44:34 »
tai koks sekantis pirkinukas nusimato ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #440: 2011 Rugsėjo 13, 22:01:03 »

Ziuriu, kad autopliuse skelbimas dingo ir kaina buvo zymiai aukstesne negu audiklubo nariams.

Neprisijungęs Ru0b1S

• Įrašai: 519
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #441: 2011 Rugsėjo 14, 10:59:17 »
Berods kazkur rase ji, kad sekantis taikinys toks, kad ji i uzsieni isvaziuoja, del to ir pardave :D

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #442: 2011 Rugsėjo 17, 09:26:19 »
Berods kazkur rase ji, kad sekantis taikinys toks, kad ji i uzsieni isvaziuoja, del to ir pardave :D

į kokia šali neišvarė jin čia :D

Neprisijungęs DEIMANTINE

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #443: 2011 Rugsėjo 17, 20:49:47 »
Jei ir esu kitur tj nereiskia, kad niekada masinos nebeturesiu ;) o saket kad kaina didele cia uzkeliau jum, autopliuse buvo dar didesne ir vistiek nupirko ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #444: 2011 Rugsėjo 17, 21:36:33 »
Jei ir esu kitur tj nereiskia, kad niekada masinos nebeturesiu ;) o saket kad kaina didele cia uzkeliau jum, autopliuse buvo dar didesne ir vistiek nupirko ;)

As nesakiau  ;) Labai laiku pardavei, siandien turguje tiek masinu privaryta, kainos is karto pakrito. A3 2000m. 1.9tdi jau naujesnio modelio 2600 eur, tik kad 66kw, su klima lieti ratai, sidabrine.

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #445: 2011 Rugsėjo 18, 22:39:33 »
pigiau grybo

Neprisijungęs audimenas

• Įrašai: 259
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #446: 2011 Rugsėjo 24, 23:37:41 »
normaliai, gera a3 mano mergaite nupirko uz 6 stukas is vokieciu parvaryta, ledine ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #447: 2011 Rugsėjo 25, 12:39:33 »
normaliai, gera a3 mano mergaite nupirko uz 6 stukas is vokieciu parvaryta, ledine ;)
o pats tuo tiki ką sakai? :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs audimenas

• Įrašai: 259
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #448: 2011 Rugsėjo 25, 21:36:46 »
o pats tuo tiki ką sakai? :)

neofttokinsim..tikiu.. nes parveze jos tevai... neperikupai pardavineja..

Neprisijungęs Mozzo

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #449: 2011 Rugsėjo 25, 22:33:54 »
manau cia laikas jau spyna uzdeti juk nebera jau auto :)