Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: DEIMANTES A3 parduodama ;)  (Skaityta 50152 kartus)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Re: DEIMANTES A3 ;)
« Atsakymas #50: 2010 Rugsėjo 15, 18:55:19 »
Daug nesužemėjo, bet užtenka, pats tas man ;)

pastaruoju metu žiūriu madinga pasidarė dėti ant automobilių ratus kurie visiškai ant jų nedera :V
sorry, bet man negražu (-)

P.S. ir prašyčiau visų vyriškos lyties atstovų susilaikyti nuo komentarų apie automobilio savininkę, ne apie tai tema.
[
Pagirtina, kad domiesi mada  zzz
Kiekvieno skonis yra skirtingas, ir vienas antras pasakęs, kad negražu mano nuomones nepakeis ;)
Ir turiu klausimą: jei čia yra mano tema, mano "garažas" tai gal aš renkuosi apie ką mes čia kalbam, o apie ką ne? Ar čia gal yra kažkokios griežtos taisyklės kurių aš nzn?
jo jo jis didis mados zinovas,labai daug ismanantis ypac apie styling'us :-] :-] viskas cia gerai yra,nekreipk demesio,masinyte tikrai faina,graziai sukrito,gal ciut ciut tik dar noretusi daugiau drop'o,bet seip ir taip labai pagerejo vaizdas,gerai atrodo tie svarovskiai isklijuoti,mergaites masinytei tinka (+)

pamate kad mergos masina, tai dabar uzstos nors ir tie ratai mediniai nuo vezimos bus uzdedi :) No offence, bet tie ratai cia ant tokios spalvos masinos ir dar su tokia raudona juostele - ни в пизду, ни в Красную армию. Bet jei tau tinka - Valio, gi automobiliukas tavo ;)
Nu ger ger...lievi tie mano ratai...ką padarysi, kitų neturiu...
Rusiškai nesuprantu, gali išversti?

ne lievi, paprasciausiai spalva ne tinkamai parinkta :)