Citata iš: DEIMANTINE 2010 Rugsėjo 15, 18:07:25 Citata iš: slimshady 2010 Rugsėjo 15, 17:46:11 Citata iš: DEIMANTINE 2010 Rugsėjo 15, 15:36:34 Daug nesužemėjo, bet užtenka, pats tas man pastaruoju metu žiūriu madinga pasidarė dėti ant automobilių ratus kurie visiškai ant jų nedera sorry, bet man negražu P.S. ir prašyčiau visų vyriškos lyties atstovų susilaikyti nuo komentarų apie automobilio savininkę, ne apie tai tema.Pagirtina, kad domiesi mada zzzKiekvieno skonis yra skirtingas, ir vienas antras pasakęs, kad negražu mano nuomones nepakeis Ir turiu klausimą: jei čia yra mano tema, mano "garažas" tai gal aš renkuosi apie ką mes čia kalbam, o apie ką ne? Ar čia gal yra kažkokios griežtos taisyklės kurių aš nzn?garažo temos yra skirtos diskutuoti apie garažo sąvinkų automobilius, apie visą kitą prašom diskutuokite tam skirtose temose P.S. o tavo nuomonės dėl ratų tikrai nežadu keisti, man asmeniškai jie nesižiūri, jei tau patinka važinėk ir toliau su tokiais
Citata iš: slimshady 2010 Rugsėjo 15, 17:46:11 Citata iš: DEIMANTINE 2010 Rugsėjo 15, 15:36:34 Daug nesužemėjo, bet užtenka, pats tas man pastaruoju metu žiūriu madinga pasidarė dėti ant automobilių ratus kurie visiškai ant jų nedera sorry, bet man negražu P.S. ir prašyčiau visų vyriškos lyties atstovų susilaikyti nuo komentarų apie automobilio savininkę, ne apie tai tema.Pagirtina, kad domiesi mada zzzKiekvieno skonis yra skirtingas, ir vienas antras pasakęs, kad negražu mano nuomones nepakeis Ir turiu klausimą: jei čia yra mano tema, mano "garažas" tai gal aš renkuosi apie ką mes čia kalbam, o apie ką ne? Ar čia gal yra kažkokios griežtos taisyklės kurių aš nzn?
Citata iš: DEIMANTINE 2010 Rugsėjo 15, 15:36:34 Daug nesužemėjo, bet užtenka, pats tas man pastaruoju metu žiūriu madinga pasidarė dėti ant automobilių ratus kurie visiškai ant jų nedera sorry, bet man negražu P.S. ir prašyčiau visų vyriškos lyties atstovų susilaikyti nuo komentarų apie automobilio savininkę, ne apie tai tema.
Daug nesužemėjo, bet užtenka, pats tas man