Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Danielio Audi garaziukas ;]` A6 C6 3.0tdi "Kahn design"  (Skaityta 22263 kartus)

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
Gražūs ratai. Kas per modelis čia?

Ratai ASA ZR1 R19 :) ff

PS. ziuriu pradingo daug nuotrauku  :E

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Gal planuoji ratus pardavinėti ar keisti? Jei taip, į pm ;)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Grazus ratai, grazios foto ir labai grazi Audi! (y)

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
Re: Danielio Audi garaziukas ;]` A6 C5 2.8q 30v
« Atsakymas #78: 2013 Rugpjūčio 13, 20:04:14 »
Užmatyta lazdynuose, kur lipa padejai? :)

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
Re: Danielio Audi garaziukas ;]` A6 C5 2.8q 30v
« Atsakymas #79: 2013 Rugpjūčio 13, 20:06:31 »
Ziemai lipa nusiimu :) Uzmeciau garaziuke tai ir nedejau :) manau reiks uzdet dabar  :goodboy:

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
 Prikeliam garaziuka su naujais atnaujinimais (H-) Tie kas stebejo ir domejosi mano automobiliuku tai zino,jog vasaros pabaigoi iskeliavo i pajuri,ir jei neklistu griebe kazkas is forumo. Tikiuosi masina tarnaus puikiai ir dziugins nauja savininka (+) Keleta nuotrauku pries parduodant 
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 10, 20:21:49 sukūrė Daniel »

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
Uz man norima kaina parduot buvo sunkoka,kadangi rinkos kaina situ modeliuku smugo zemin,bet,kiekvienai masinai atsiranda savas pirkejas,ir vertina pastangas,visas smulkmenas kuriuos buvo idetos  :) Dar speta su draugeliu sudalivaut vestuvese  :goodboy: DNH 231 & DNK 231

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
O dabar koks auto? :)

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
Naujas zaislais ir tuo paciu galvos skausmas  :G ff Audi A6 C6 3.0 tdi  (!?)  Pirkta neperseniausiai,atvaryta is prancuzijos,su gan gera komplektacija. Visa ziema intensiviai buvo ieskoma sau tinkamo varianto. Tiesa pasakius ne to ieskojau,bet kazkas sove,nulekiau apziuret ir paimta  :D  prisiskaites forumu,supratau jog ir sie varikliai nera itin stebuklingi  :think:  Iskart tik nupirkus pakeistas grandines itempejas  (H-) Uzvedant keleta sekundziu subarskedavo. Toliau perrinkta pakaba. Dabar stebiu tepalo lygi,nuojauta knibzda jog kazkaip nenori jis likt normos riboi  (!?) bet DPF filtro po masina neaptikta. Na vazinesim ziuresim  (8-) Nuveikta keleta modu,nupirkti InPro veidrodziu gaubtai ir S6 groteles. Dabar medziojami ratukai. Nuotraukos tik nupirktos.

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 10, 20:46:47 sukūrė Daniel »

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Daili (y) kuo ypatingi tie InPro? Siaip labai keista, kad pakabai kazka darei, pas mane begus apie 300k, pakbai esu keites tik spyruokles ir amortikus :) (dejau zeminancias ir sport amortus). Tepalo lygis gali kilt ir del mirstanciu purkstuku :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Aš per 300k keitęs tik du sailentblokus, visa kita originalu ir niekas nekeista nuo gamyklos ;) Na dar galinius reguliuojamo slėgio/kietumo amortikus reiktų pasikeisti, nes kažkas sudungsi - gal jie :think:

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
Daili (y) kuo ypatingi tie InPro? Siaip labai keista, kad pakabai kazka darei, pas mane begus apie 300k, pakbai esu keites tik spyruokles ir amortikus :) (dejau zeminancias ir sport amortus). Tepalo lygis gali kilt ir del mirstanciu purkstuku :)

Ypatingi gal savo kokybe :) Jei rasciau uz gera kaina deciau aliuminius S6,bet... Keisti buvo salenblokai,restauruotos traukes. Deja taip,neatmetu sitos teorijos,manau reikes vezt ant stendo jei visgi tikrai kils :-{ Beje,ar kompas duoda kazkoki signala,ispejima,jog tepalo lygis yra virs normos? InPro gaubtu nuotrauka :

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Na siaip ebajuj yra/buvo s6 veidrodziu kopijos. Tipo alumat ir pat isore yra kaip aliumas, o viduj abs plastikas. Tipo galvanizuoti, atrodo gerai, aisku kaina 100eur :) faceliftines formos tokie 200eu jau vaiksto, dar galvoju gal sau tokius mest. Gal bus foto su  s6 grotom??

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
ar kompas duoda kazkoki signala,ispejima,jog tepalo lygis yra virs normos?
ne (-)

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
(y) jei nuspresi keist ratus ir sie eis i pardavima duok zinot

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį

Na siaip ebajuj yra/buvo s6 veidrodziu kopijos. Tipo alumat ir pat isore yra kaip aliumas, o viduj abs plastikas. Tipo galvanizuoti, atrodo gerai, aisku kaina 100eur :) faceliftines formos tokie 200eu jau vaiksto, dar galvoju gal sau tokius mest. Gal bus foto su  s6 grotom??

Maciau s6 replicas. Kadangi dejau ant c5 tokius,kokybe patiko,nusprendziau ir ant c6 tokius uzdet. Nuotraukos bus biskuti veliau. Siuo metu planuojamas automobilio tamsinimas :)

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
ne (-)

Bajorai,tas tepalo meravimas labai toks neaiskus,ar tai merke visa issitepaluoja kol isemi ar realiai ten tepalo lygis virs normos? :O

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
(y) jei nuspresi keist ratus ir sie eis i pardavima duok zinot

Apie kokius ratus sneki? ASA parduoti kartu si masina,sitie r18 ziemai paliksiu :)

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
Apie kokius ratus sneki? ASA parduoti kartu si masina,sitie r18 ziemai paliksiu :)
apie C6 kalbejau, bet kaip matau pasilieki.

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
apie C6 kalbejau, bet kaip matau pasilieki.

R18 pasilieku sau :) neperseniausiai maciau tokius skelbime uz nebrangiai :)

Pagaliau nukauti issvajuoti ratai :G Kas atspes koks cia modelis,tam bus...nieko :D PS. ratai bus pilnai restauruojami  :) Salinsiu juoda spalva,smeliuosiu,tvarkysiu palanges bei poliruosiu  ff

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 10, 21:57:39 sukūrė Daniel »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
 Evka  :goodboy: Ratu stovis baisus,bet tokie ratukai islenda karta i simta metu  :bedantis:  Pradejau smeliavimo darbus  ff 
Pries tai buvau primetes viena ratuka,vaizdas nekoks  :-{ leisim ant zemes. Pokolkas geriausia varianta koki radau tai Eibach Pro-Kit spyruokles :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
kas, Kahnai kartą į šimtą metų išlenda? vien šį sezoną mačiau min keturis komplektus ff

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
nykiai atrodo tie ratai.kazko truksta jiems.nelimpa prie sitos masinos.