Kaip ir daugelio is cia,mano auto istorija prasidejo butent nuo audi
. Jau budamas 16metu intensyviai rinkau info apie audi automobilius. Daugiausia demesio sulaukusi buvo Audi Coupe,butent si automobili isigijau sulaukius 18'aji gimtadeni...
Kadangi buvau dar mokiniu,turejau ishrinkt kazka ekonomishko,pagalvojau kad pats tobuliausiai variantas butu 2.0,taip ir nutiko...
1. Audi Coupe b4 2.0 ,1992m tamsiai melynos spalvos,jokiu navarotu,nei el.langu,nei jokios kondiskes. Viena kas joje buvo super tai techninis stovis bei kebulas...(foto kokybe biski nekokia...
)
Tik nupirkta...
Jokiu patobulinimu nebuvo daryta,esu stock'o myletojas,taigi nulupau lauk lipala virsuje (outside the law),perrinkau vaziuokle bei isidejau shiokia tokia audio aparatura...
pora fotkiu ish A.C meeto...
(nuotraukuose dominuoja Dim4iko coupe Oo) )
Ziema
po 2metu sekmingo eksplotavimo nutarta ishkeist coupe i kazka labiau galingesnio bei komfortishkesnio,aisku parduot coupe buvo tikrai gaila,bet taip jau atsitiko kad kitu pakaitalu tapo Audi A6... 8-P
2. Audi A6 2.8 30v quattro 1998m ,mechanine deze,juodos spalvos,juodas odinis salonas,visa kita kaip ir standartine komplektacija,vienas navarotas tai savaime uzsilenkiantys veidrodeliai
.Persedus ish coupeshkes i a6 skirtumas tikrai jauciamas,vaziavimas ishvis kitas o dar quattro tai ishvis...
Ateity planuojama nemazai darbu,bet cia ateity
.Foto imesiu greitu laiku
,kol kas tiek...