Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: competition garazelis+naujas giventojas a4 1.9 tdi avant  (Skaityta 20874 kartus)

Neprisijungęs vitalij16v

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
Re: competition garazelis
« Atsakymas #175: 2011 Gegužės 01, 12:08:26 »
zinau kad clubgti.com pateikia tokia info, kad 9A - 6A identiski blokai, ir u galvos identishkos, aishq betkokia galva galima paportinti, bet jei nieko nedarant seip pasikeisti tarkim i standartine 9A galva idet KR velenus tai gaunama yra apie 150 AG, jei ant 9A bloko yra dedama KR galva kartu su KR velenais, tada gaunama apie 160 AG :) ir ta pati skaiciau lietuvos VW clube kur bahurai buria vis kazak su tais 1.8 - 2.0 16V varikliais :) seip noreciau praplatint savo galvos kanalus ir susidet elektronini ipurskima, o tada gan neblogai suktusi atmosferikas  :) :) :)

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2011 Birželio 14, 21:47:37 »

mazas modas pakeistas droselis masinos pagivinimui  :D,foto matosi priezastis mano pakeitimo  :V,ir po sio pakeitimo masina tikrai sektek pagivejo jau nebereikia minkiot papkie kat isibeget  :D :D :D

Neprisijungęs vitalij16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177: 2011 Birželio 14, 23:43:57 »

mazas modas pakeistas droselis masinos pagivinimui  :D,foto matosi priezastis mano pakeitimo  :V,ir po sio pakeitimo masina tikrai sektek pagivejo jau nebereikia minkiot papkie kat isibeget  :D :D :D

nuo kokio mtooro sklende pasiemei? :)

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #178: 2011 Birželio 15, 09:48:19 »

[/quote]

nuo kokio mtooro sklende pasiemei? :)
[/quote]nuo 2.3 20v 7a idealiausias variantas.

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179: 2011 Liepos 10, 20:22:19 »
na pagaliau nepagaileta pinigeliu  :D ir nupirkti stiklai lesinem farom  :P ir pier  2-3 savaites jau sumesiu savo duzenos,biskuti paklijotos uzdazitos... , pato veliau nuvesim padengt reflektoriu kadangi atsirado ir vilniui kas tai padaro  (aa) nereikies lakstit po visokius panevezius ar dar kur  :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2011 Liepos 10, 21:29:22 »
kur vln? :)

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2011 Liepos 10, 22:21:38 »
kur vln? :)
pas sios veikiejus,kaskur po men jie aparatura atnaujins tada ir vesim dengt,http://www.xenonai.lt/reflektoriu-remontas/
nes paskaiciavus vazinejima i pnvz ar dar kitu gerau cia jau vetoi sutvarkisiu .

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2011 Liepos 10, 22:47:59 »
geros naujienos, o kainos paslaptis ar kaip ?

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2011 Liepos 10, 22:53:38 »
pameging xenonai.lt vilniuje, zinau jie nusipirke nauja iranga ir chromuoja reflectorius naujai. del kokybes nzn, darbu nemaciau,bet girdejau atsiliepimus kad perchromuotos sviecia lb ir lb gerai.
katik skambinau, tai taip, tu teisus, restauruoja-nikeliuoja jie, kainos niekaip neislauziau, kad pasakytu, sako "reikia paziureti", taigi greiciausiai pabandysiu uzlekti pas juos siandien :) p.s. dekuj uz info ;)

pasakysi kiek uzsiprase :)
buvau pas juos bet taip kainos ir nebesuzinojau, pasake atvaryt po pusantro menesio, nes tipo neturi kazkokios spec voneles ar kazko panasaus, tipo galetu ir dabar nunikeliuot su tuo ka turi bet gautusi grubiai lyg su siukslem.. zodziu vistiek niekur neskubu, bandysiu po pusantro men. nulekt pasiklausinet

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2011 Liepos 10, 23:05:30 »
na citatų pridėjai o šitą praleidai
... paskaiciavus vazinejima i pnvz ar dar kitu gerau cia jau vetoi sutvarkisiu .

Neprisijungęs Alpiner

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2011 Liepos 10, 23:19:58 »
pagaliau compis gaus lesius, dek greiciau (aa) o kai pas tuos veikejus(xenon.lt) nuleksi jau nikeliuoti pranesk kiek uzsipraso uz visa reflektroiu, nes as zioplas kai buvau tai taip ir pamirsau paklaust kiek kainuos sis malonumas ff

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2011 Liepos 11, 08:33:33 »
compis akytes gavo  :G

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2011 Liepos 11, 18:31:18 »
pagaliau compis gaus lesius, dek greiciau (aa) o kai pas tuos veikejus(xenon.lt) nuleksi jau nikeliuoti pranesk kiek uzsipraso uz visa reflektroiu, nes as zioplas kai buvau tai taip ir pamirsau paklaust kiek kainuos sis malonumas ff
butinai pranesiu,o del dejimo ,tai teks biskuti valiutos palaukt  :-] ,nes sumaniau name tapetus pakeist  $ $  :D :D .

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188: 2011 Liepos 11, 18:43:38 »
tigi stiklus jau nupirkai tai kam dar ta valiuta reikalinga, kad imesti jas? isemei senas, idejai sitas lesines ir nulis centu :D

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189: 2011 Liepos 11, 19:13:32 »
tigi stiklus jau nupirkai tai kam dar ta valiuta reikalinga, kad imesti jas? isemei senas, idejai sitas lesines ir nulis centu :D
negrazei ziuresis viena gera kita fara kuri taisita ir nuo kurios refliektoriaus nutrintas blizgesis nesiderins preie kitos  :V

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #190: 2011 Rugpjūčio 13, 22:27:53 »
sumestos liusterkos pagaliau bet reiks dar pazaist ,liustros sudetos i sienus vientisu faru korpusos ane pasirode 1-1ieno vienodi,nes anie buvo visi suvariti i 0, kadangi liustros buvo no dauzto auto jos biskuti patvarkius ir pritaikius raganavimo metoda gavosi tai ka matote,liko atreguliot svesas  :D

Neprisijungęs lv222

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191: 2011 Rugpjūčio 14, 01:13:34 »
sumestos liusterkos pagaliau bet reiks dar pazaist ,liustros sudetos i sienus vientisu faru korpusos ane pasirode 1-1ieno vienodi,nes anie buvo visi suvariti i 0, kadangi liustros buvo no dauzto auto jos biskuti patvarkius ir pritaikius raganavimo metoda gavosi tai ka matote,liko atreguliot svesas  :D

Zvaira kazkokia  :D

Neprisijungęs Alpiner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192: 2011 Rugpjūčio 14, 10:50:16 »
nice :) reflektorius ilgu ziuriu kaip ir pas mane, vairuotojo puses matinis labiau :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #193: 2011 Rugpjūčio 14, 11:18:13 »
nice :) reflektorius ilgu ziuriu kaip ir pas mane, vairuotojo puses matinis labiau :D
uuu ... tik dabar pastebėjau :D

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194: 2011 Rugpjūčio 14, 16:08:11 »
jo  :D reikia ji is naujo padengt,bet cia veliau,dabar TESA aliuminine(kaip folija kepimui atrodo :-]) izulka uzklijota  :D
dabar kaskaiptai reikia isiaiskint kur dingo vairotojo puses gabarito svesa ir gal.svesa stopo,nors visa kita sioi pusei veikia.

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #195: 2011 Rugsėjo 09, 21:09:46 »

mano siendienos laimikis po apsilankimo savartine,paimta skidelis su temperaturos ekraneliu, borto kompu/autochek rankienelie ir pravodkie grazei leido man issilupt paciam uz viska nedauk nei mazai palikta 130 lietuvisku pinigu  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #196: 2011 Rugsėjo 09, 21:14:47 »
kur čia tokie geriečiai? :)
iš kelintų metų automobilio lupai?

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #197: 2011 Rugsėjo 09, 21:29:45 »
kur čia tokie geriečiai? :)
iš kelintų metų automobilio lupai?
minsko pl savartine,atsitiktinai uzklidau ieskodamas lietiems dangteliu ir papuolie ant akiu b4 sveziai parvarita tai nusprendzau pasinaudot proga ir stveriau visa geri ir dar sveseles islupau tos kur aplink rankienelies lubose stovi. :D (be)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 09, 21:39:43 sukūrė dohc16v »

Neprisijungęs vitalij16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #198: 2011 Rugsėjo 11, 23:03:59 »
nu kaip sekasi su digifant II ? darei ka nors?

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #199: 2011 Rugsėjo 12, 20:16:41 »
nu kaip sekasi su digifant II ? darei ka nors?

zinok kad nelabai, viskas stovi vietoi net nezinau kada ir bepradesiu dabar,nes nusipirkau buta  (aa) tai zinok dabar viskas keliauja i buto tvarkima  :P