mazas modas pakeistas droselis masinos pagivinimui ,foto matosi priezastis mano pakeitimo ,ir po sio pakeitimo masina tikrai sektek pagivejo jau nebereikia minkiot papkie kat isibeget
kur vln?
Citata iš: pasha24 2011 Liepos 06, 16:33:49 pameging xenonai.lt vilniuje, zinau jie nusipirke nauja iranga ir chromuoja reflectorius naujai. del kokybes nzn, darbu nemaciau,bet girdejau atsiliepimus kad perchromuotos sviecia lb ir lb gerai.katik skambinau, tai taip, tu teisus, restauruoja-nikeliuoja jie, kainos niekaip neislauziau, kad pasakytu, sako "reikia paziureti", taigi greiciausiai pabandysiu uzlekti pas juos siandien p.s. dekuj uz info
pameging xenonai.lt vilniuje, zinau jie nusipirke nauja iranga ir chromuoja reflectorius naujai. del kokybes nzn, darbu nemaciau,bet girdejau atsiliepimus kad perchromuotos sviecia lb ir lb gerai.
Citata iš: DOHC 2011 Liepos 07, 13:49:12 pasakysi kiek uzsiprase buvau pas juos bet taip kainos ir nebesuzinojau, pasake atvaryt po pusantro menesio, nes tipo neturi kazkokios spec voneles ar kazko panasaus, tipo galetu ir dabar nunikeliuot su tuo ka turi bet gautusi grubiai lyg su siukslem.. zodziu vistiek niekur neskubu, bandysiu po pusantro men. nulekt pasiklausinet
pasakysi kiek uzsiprase
... paskaiciavus vazinejima i pnvz ar dar kitu gerau cia jau vetoi sutvarkisiu .
pagaliau compis gaus lesius, dek greiciau o kai pas tuos veikejus(xenon.lt) nuleksi jau nikeliuoti pranesk kiek uzsipraso uz visa reflektroiu, nes as zioplas kai buvau tai taip ir pamirsau paklaust kiek kainuos sis malonumas
tigi stiklus jau nupirkai tai kam dar ta valiuta reikalinga, kad imesti jas? isemei senas, idejai sitas lesines ir nulis centu
sumestos liusterkos pagaliau bet reiks dar pazaist ,liustros sudetos i sienus vientisu faru korpusos ane pasirode 1-1ieno vienodi,nes anie buvo visi suvariti i 0, kadangi liustros buvo no dauzto auto jos biskuti patvarkius ir pritaikius raganavimo metoda gavosi tai ka matote,liko atreguliot svesas
nice reflektorius ilgu ziuriu kaip ir pas mane, vairuotojo puses matinis labiau
kur čia tokie geriečiai? iš kelintų metų automobilio lupai?
nu kaip sekasi su digifant II ? darei ka nors?