Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: CAHEK'o garazas new foto 15 psl  (Skaityta 23006 kartus)

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
Re: CAHEK'o garazas new foto 15 psl
« Atsakymas #225: 2010 Kovo 31, 14:17:05 »
ekonomijos nesitikek, nes bus "tapke dugnas"  :-]
sveikinu su nauju pirkiniu, svarbu kad negestu.  (h)

Neprisijungęs CAHEK

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2010 Kovo 31, 14:33:01 »
9k atiduota :) siaip as sau perku ivairias mashinas,svarbiausia man patiktu. pas mane jau buwo kokiu 6 bmw ir audiniu irgi ne maziau,o apie opelius,golfus,probes as jau nekalbu:))) taip kad as nepershokau:P gal sekanti bus vel audi :) bet man cia bendraut vistiek patinka,neisiu as i bmw fanus,liksiu cia,jei neishvarot  :)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2010 Kovo 31, 14:33:47 »
O tu ziuri karoliniskese gyveni matyti kiemai  :D

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2010 Kovo 31, 14:34:35 »
Tai atvaziuok ryt i MM pasirodyt

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2010 Kovo 31, 14:39:33 »
O tu ziuri karoliniskese gyveni matyti kiemai  :D
taip, родные каралы  :P

atvarysiu i MM, be problemu :) tikuosi jau aikshtelej susitinkam :)

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2010 Kovo 31, 16:32:56 »
pagal mano paskaiciavimus 17litru duju paeme ji man,bet cia pirmos dienos, daznai dugnas ir agresyvus vairavimas, jei ramiai vazinejant 15-16 ims tai busiu visai patenkintas  (aa)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2010 Kovo 31, 21:12:32 »
po nuobodziu paieshku,nusipirkau visishka prieshingybe automobilio kurio ieshkojau... taip dazniausiai man atsitinka... paemiau BMW 528 benz/dujos 97m automatas tipronik , oda,pilna elektra,klima,CD changeris, R15 zieminiai,R18 vasariniai,patenkinamo stovio(rudele ant bagazines viena,kita duru apacioj),spalva net nezinau,gal sviesiai sviesiai zydra ar zalia, negaliu suprast :) tai va. stipriai nesmerkit prashom... (h)
Steptronic šitas reikalas pas BMW vadinasi, o pas Audi Tiptronic ;)

pagal mano paskaiciavimus 17litru duju paeme ji man,bet cia pirmos dienos, daznai dugnas ir agresyvus vairavimas, jei ramiai vazinejant 15-16 ims tai busiu visai patenkintas  (aa)
Tiesioginės dujos?.. Na bent jau turėtų tokios būti... Normaliai tos sąnaudos, mano senis BMW su 2.0 varikliu, žiemą 15-20l paėmė :D
Mieste iki 15l, užmiestyje iki 10l turėtų būti, nors aš daugiau su 2.3 ir 2.5 važinėjęs, bet iš esmės nesiskiria ten sąnaudos jų...

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2010 Balandžio 01, 15:54:38 »
sory,nezinojau :) o kuo skiriasi tiptronick nuo steptronick ? :)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2010 Balandžio 01, 23:45:39 »
sory,nezinojau :) o kuo skiriasi tiptronick nuo steptronick ? :)
Nežinau, ne inžinierius aš :D Paprasčiausiai skirtingi gamintojai naudoja skirtingas dėžes su skirtingais pavadinimais...
Bendrai šitas reikalas vadinasi Manumatic, plačiau galima pasiskaityti čia (jei įdomu) >> http://en.wikipedia.org/wiki/Manumatic

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2010 Balandžio 02, 00:03:04 »
nu va,reiks keist tepalus mano steptronicke,nes matyt nekeite nuo gamyklos... atsukus varzta,pasirode juodi tepalai,o turi but raudoni  :-{

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2010 Gegužės 01, 11:11:59 »
yra kas dujuose nusimano ? :) lupa ji man 20 litru. ish pradziu neveike vienas purkshtukas, as suprantu, ji galejo tiek imt ant 5 cilindru, pataisiau. be vistiek 20 lupa. nuvariau i brc sako paskirstimo velenelio daviklis bus nes apsukos shokineja,ir del to ijungtas avarinis duju rezimas ir veikia visi 6 purkshtukai ishkart. nuvariau i diagnostika,akurat,pasake kad paskirstymo velenelio daviklis,ir liambda 4-6 cilindro.pakeiciau davikli,nuvariau klaidos ishtrint atgal i diagnostika.klaidos nebuwo,bet vistiek masteris sako kad blogai ant duju dirba,ishsuko zvake, sako paskiesk zvakes ir viskas bus ok. paskeiciau. viskas ciki. nuvariau i BRC, tas sako nu va, CO geras, reguliuot nieko nereik,purkshtukai dirba tyliai,po viena,atitinkamai bus mazesnes sanaudos. O vat ne ! sanaudos lygiai tokios pacios 20l/100km lygiai. ar ta antra liambda gali but priezastis ? sake kad jei ji stovi uz kataliko tai neturi reikshmes kuro sanaudom... bet jei ji reguliuoja 4-6 cilindro mishini reishkia logishkai mastant 1-3 veikianti,o diagnostika rodo klaida 4-6 cilindro liambda,tai ji turi reikshme kuro sanaudom 4-6 cilindre... gal kas turi minciu ?  :V

Neprisijungęs mazas325

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2010 Gegužės 01, 14:06:19 »
yra kas dujuose nusimano ? :) lupa ji man 20 litru. ish pradziu neveike vienas purkshtukas, as suprantu, ji galejo tiek imt ant 5 cilindru, pataisiau. be vistiek 20 lupa. nuvariau i brc sako paskirstimo velenelio daviklis bus nes apsukos shokineja,ir del to ijungtas avarinis duju rezimas ir veikia visi 6 purkshtukai ishkart. nuvariau i diagnostika,akurat,pasake kad paskirstymo velenelio daviklis,ir liambda 4-6 cilindro.pakeiciau davikli,nuvariau klaidos ishtrint atgal i diagnostika.klaidos nebuwo,bet vistiek masteris sako kad blogai ant duju dirba,ishsuko zvake, sako paskiesk zvakes ir viskas bus ok. paskeiciau. viskas ciki. nuvariau i BRC, tas sako nu va, CO geras, reguliuot nieko nereik,purkshtukai dirba tyliai,po viena,atitinkamai bus mazesnes sanaudos. O vat ne ! sanaudos lygiai tokios pacios 20l/100km lygiai. ar ta antra liambda gali but priezastis ? sake kad jei ji stovi uz kataliko tai neturi reikshmes kuro sanaudom... bet jei ji reguliuoja 4-6 cilindro mishini reishkia logishkai mastant 1-3 veikianti,o diagnostika rodo klaida 4-6 cilindro liambda,tai ji turi reikshme kuro sanaudom 4-6 cilindre... gal kas turi minciu ?  :V

Kad ir kaip tau nesinori, bet BMWfan.lt arba bmw klubas...ten greiciau atsakyma sulauksi ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2010 Gegužės 01, 14:14:12 »
Pajunge duju kompa jie turi matyt ar gyvos lambdos :V
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2010 Gegužės 01, 14:34:01 »
manau problema dujos :D isimk ir viskas susitvarkys :D

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2010 Gegužės 01, 15:06:04 »
manau siais laikais dauguma su dujom vazineja,bei labiau apsimoka kad rytu 20 duju nei 10 benzo  (be)  ;)

o jei atjungsiu liambda variklio darbas turetu pasikeist ? jei taip pat dirbs tai td liambda. bet turetu ant kompo rodyt bloga mishini kai dujininkas i duslera ta davikli ikisha,o sako kad viskas ciki. gal ne liambda...

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2010 Gegužės 01, 15:08:28 »
ishvada - buwo audi,nebuwo problemu :D nu gal ir buwo, bet lengviau ishsprendziamos :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 01, 15:13:32 sukūrė CAHEK »

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2010 Gegužės 01, 16:14:59 »
Dabar bent jau zinai kodel ankstesnis savininkas ja pardave :D

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2010 Gegužės 03, 00:24:26 »
anxtesnis savininkas sau nusipirko naujausia pitaka,todel sita tapo nebereikalinga...

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2010 Liepos 01, 23:06:40 »
kazkaip prisiminiau audi kluba pamates volume akropoli,norejo pas mane rankinuka nuimt,begedis :D kas liecia bmw,tai sutvarkiau dujas,dbr ramiai 16 duju mieste ima,viskas ciki(kaltas bw paskirstymo velenelio daviklis). ishlyginau ratus,padariau suvedima,pasikeiciau tepalus (variklio ir dezes),dbr vazineju be problemu. nustebino ekonomishkumas trasoj 10-11L/km. vienu zodziu patenkintas mashina kolkas. tik su prieshrukinem knisauosi bishki. idejau xenonus, vienas ish ju dega, kitas buwo uzsideges,bet ijungus ishjungus uzgeso. bei mirksi kazkaip jos truputeli. dega ir duo paciu mirksi truputi prigesdami... kas cia gali but ? per silpna srove ?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 01, 23:08:11 sukūrė CAHEK »

Neprisijungęs CAHEK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2010 Spalio 11, 10:52:11 »
sveiki vyrai. patarkit. ar verta imti C5 2.5 tdi 110kw aut. vietoj manosios bmw 528 benz/dujos ? c5 su visais navarotais oda,automatas,webasto.r17,juoda,universalas ir .t.t tik tv nera. tik girdejau kad varikliai silpni ir lb brangus exploatacijoj,bei pakabos. ryja ne maziau nei 10 mieste ir rusishko ar baltarusishko negeria... kokios nuomones?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2010 Spalio 11, 10:58:32 »
imk

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2010 Spalio 11, 12:53:14 »
Pakaba tai tas pats kaip a4, jei priziuresi - laikys. Jei tas 2.5TDI prieziuretas gerai, tai vaziuos 100 metu, siaip varikliai peikiami (pilna informacijos forume apie 2.5TDI), sanaudos kiek is pazistamu/draugu girdejes ~10-11l Vilniuje vazinejant.

As imciau a6 ;)

Neprisijungęs nos

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2010 Spalio 11, 14:04:00 »
nekeisciau

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2010 Spalio 11, 17:06:11 »
imk be kalbų. Su galva eksploatuojant važiuosi ir džiaugsiesi...  ;)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2010 Spalio 11, 18:46:42 »
bmw fanai jau laukia tavęs  (h) beje ne pirmas ir ne antras esi kiek pastebėjau kuris iš audi į bmw peršoko, sekmės  :V

Todel kad ir ta ir ta geros masinos :) Bet idomu kaip tau ziema su ja seksis vazinet, pas mane kieme vienas bachuriukas puse bako isdegindavo kol pajudedavo is vietos cia kai buvo gerai pasnige :D