Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Brutas auto parkas  (Skaityta 173804 kartus)

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
Re: Brutas auto parkas
« Atsakymas #1300: 2012 Sausio 20, 00:08:24 »
na masinu aisku, kad nesmeliuosi ;) mes kiekvienus ratus smeliuojam. kazkada nesmeliuotus ratus idejom i kamera, kad gruntas isdziutu, temperatura 60-70 kazkur, atkele sena laka. tai dabar kad nerizikuoti darom viska nuo nulio :)

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1301: 2012 Sausio 20, 00:13:34 »
na masinu aisku, kad nesmeliuosi ;) mes kiekvienus ratus smeliuojam. kazkada nesmeliuotus ratus idejom i kamera, kad gruntas isdziutu, temperatura 60-70 kazkur, atkele sena laka. tai dabar kad nerizikuoti darom viska nuo nulio :)

is savo patirties galiu  pasakyt jai ratai originalei dazyti buvo, neatkele, jai ratai dazyti nedasiausus ar kokeis nors lievais dazais atkele.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1302: 2012 Sausio 20, 00:14:29 »
pamiršote chebra dar smeliavima ;) ar jus viska darot ant senu dazu? :D

o tu masina dazydamas irgi smeliuoji? :) mano manymu smeliavimas reikalingas tada, kada yra isiveisusi aliuminio korozija.. kitu atveju juokio "tolko"...

vienzo parašė apie normalų ratų nudažymą su smėliavimu iš visų pusių, nes matau pusę komentatorių nesupranta kas yra normalus ratų tvarkymas, kaip ir normalūs ratai ;) jei ratų nesmėliuoji, tai ten kur išdaužyta špaklius/gruntas eina ir čia normalu yra :D

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1303: 2012 Sausio 20, 00:23:07 »
pasiemi rata ir ziuri, po dazias pagrindas grazus, dazai ir lakas islietas puikiai, kaip zinoti ar orginaliai dazyti ar ne? :) loterija, kiekviena seimininke valgyti daro skirtingai ;) bet pastebejau, kad skirtingu gamintoju medziagos labai skiriasi, tarkim audi ratu gruntas yra labai kietas, kaip tarkim šitu Q7 r20

ratai po labai stipraus tiesinimo, dazai jau padeginti gerai. Kol neturejom smeliaputes vesdavom sratuoti su spyziaus sratais, seniokas sake, kad vienam ratui reikejo 10 kibiru spyziaus, kad nudauzyti grunta. o va fordo, sabo smeliukas ima iki metalo, gruntas nera toks kietas :)

o cia Q7 jau padarytas ;)

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 20, 00:25:06 sukūrė proline »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1304: 2012 Sausio 20, 10:24:50 »

o tu masina dazydamas irgi smeliuoji? :) mano manymu smeliavimas reikalingas tada, kada yra isiveisusi aliuminio korozija.. kitu atveju juokio "tolko"...

vienzo parašė apie normalų ratų nudažymą su smėliavimu iš visų pusių, nes matau pusę komentatorių nesupranta kas yra normalus ratų tvarkymas, kaip ir normalūs ratai ;) jei ratų nesmėliuoji, tai ten kur išdaužyta špaklius/gruntas eina ir čia normalu yra :D

Visų pirma - skirk restauraciją ir papraščiausią dažymą. Jei ratai tėra pabraižyti, tai kam man juos smėliuoti ir kitaip hujuoti?

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1305: 2012 Sausio 20, 10:33:46 »

Visų pirma - skirk restauraciją ir papraščiausią dažymą. Jei ratai tėra pabraižyti, tai kam man juos smėliuoti ir kitaip hujuoti?
ziurint kaip jie yra pabraizyti, gal uzteks nupaliruot, gal perdazyt o gal ir rimciau kas. Ziurint i foto matosi kaip jie atrode po degimo, jie tikrai buvo restauruojami

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1306: 2012 Sausio 20, 11:34:25 »
Aš apie proline atvejį net nekalbu. Kalba eina apie fat five. Juokingai jie ten padrožti ir tikrai nematau tikslo jų smėliuoti dėl tiek.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1307: 2012 Sausio 20, 12:57:23 »
Aš apie proline atvejį net nekalbu. Kalba eina apie fat five. Juokingai jie ten padrožti ir tikrai nematau tikslo jų smėliuoti dėl tiek.

Taip su tais fat fives yra, eiliniai įbrėžimai ir viskas :) Ir prasukta ant stakliu šiandien buvo, viskas ideal :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 20, 14:49:30 sukūrė LukasA4 »

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1308: 2012 Sausio 20, 13:12:34 »
tai kad tie fat fives tik su nesveiku dropu ziurisi..

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1309: 2012 Sausio 20, 16:01:37 »
Nu jei ir būtų lenkti tie ratai,kame čia kiti bėdą matot ? Tiesinimas šiais laikais žiūrint kiek daug už ratą ir nepažįstamui galima už 50lt prasukt... Bet aišku,čia kiti geriau ieškos idealių,tiesių ir už 350lt su naujom padangom...

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1310: 2012 Sausio 20, 16:29:57 »
Nu jei ir būtų lenkti tie ratai,kame čia kiti bėdą matot ? Tiesinimas šiais laikais žiūrint kiek daug už ratą ir nepažįstamui galima už 50lt prasukt... Bet aišku,čia kiti geriau ieškos idealių,tiesių ir už 350lt su naujom padangom...

Nu mane juokina tokia nuomonė, kad lenkti, pabraižyti tai ir jau nebeimsiu. Svarbu čia kaina, o visa kitas sutvarkoma.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1311: 2012 Sausio 20, 19:34:59 »

o smeliavimas duobes/isdrsikmus/nudraskymus pasalina? :D tipo nusmeliavia ir ju nera? :D deja.. teks ir po smeliavimo ir ta pati spakliu kraut ir ta pati grunta... asmeniskai spakliaus ant lietu praktiskai nededu ne gramo... jei pagal bortelius nukramtyti kampai, su orbitiniu slifuokliu skutu pati aliumini kiek imanoma ir zeminu iki nudreskimu dugno.. arba ant stakliu pasimauni ir su 'peiliu' nuimi krastuku kiek leidzia saikas..

man juokingiausia kai i lietus ziurima kaip i kazka dangisko... vienas 'brukst' per borteli ir visi 600lt eina siknom didensiu greiciu nei tu juos is pinigines spesi istraukt...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1312: 2012 Sausio 20, 19:36:39 »
ir baiki postringaut cia pas manes smelio dezej :D

snd pasuko tas is gido, kur rodziau ratus tamsius... ET34 J8.. tai dideli galvos skausma turiu jamt-nejamt... kaina gundanti.. bet vis ziurineju fotkes seskiu su jais.. ir dar nesuprantu, grazu-negrazu :)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1313: 2012 Sausio 20, 19:52:04 »
mano seskes vizija su tokiais ratais :D

Uploaded with ImageShack.us

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1314: 2012 Sausio 20, 20:24:53 »

snd pasuko tas is gido, kur rodziau ratus tamsius... ET34 J8.. tai dideli galvos skausma turiu jamt-nejamt... kaina gundanti.. bet vis ziurineju fotkes seskiu su jais.. ir dar nesuprantu, grazu-negrazu :)

Jei tau įdomi mano nuomonė, tai neimk.

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1315: 2012 Sausio 20, 21:10:17 »
Neimk  (+) tie ratai kaip staramodni batai  :D

Neprisijungęs RedLine

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1316: 2012 Sausio 20, 22:40:36 »

jis jau man du kartus skambino siule juos uz mano keskin kt3.

jie du kartus dazyti jau kaip supratau, tai jai noresi dar karta dazyt reiks pasistenkt su jeis nes neaisku kiek ten ant ju molio jau.

o seip manau galima ir kazka grazesnio rasti, man asmeniskai jau pabodes modelis.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1317: 2012 Sausio 20, 23:04:11 »
aisku kad galima rast.. jei pinigo atliekamo tona :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1318: 2012 Sausio 20, 23:18:28 »

or

realiai viskas nuo bendro masinos vaizdo atrodo :) tu ratu pasirinkimas tikrai nemazas :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 20, 23:20:32 sukūrė relax »

Neprisijungęs RedLine

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1319: 2012 Sausio 21, 00:06:38 »
pirmutinei gerulei :)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1320: 2012 Sausio 21, 01:15:38 »
is kur abi tokias fotkes gaut dideles rezoliucijos ?

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1321: 2012 Sausio 21, 03:06:16 »
nudažyt yra dzin, kokybiskai nudažyt kainuoja nuo 400 geriausiu atveju.. o i6lygint rata yra dzindzilin nepažeidus dažų.. kita kart Evaldai rašyk pm jei gero linki tam kas turi kažką nupirkt  :)

Nu bet ir kainos. 400lt tai čia blogų blogiausiu atveju už dažymą. Šiaip asmeniškai moku max 200lt už kokybišką nudažymą, daugiau neteko pas mus kaime mokėti už tokį reikalą. Jei reikia lyginti, pirma tai padarai, o po to dažai. Nematau aš čia tame reikale bėdos :V

Evaldai, sutariam kad nekiskim i diskusijas kainu kurios yra "draugui, kaimynui, pazystamui, po blatu" t.t nes tai yra tiesiog nerealu ir tiek... skaiciuok, ~300gr dazu = 60lt, lakas ~30-40lt, skurkes ~10lt, gruntas 34lt (viso neisnaudosi tai ~15lt), skiediklis 10lt.. sumoj vos ne 150lt ratlankiu dazymo savikaina.. o kur darbas paruosiant? o jei dar struktura ju belenkokia kur pirstus susilauzyt gali juso besiausiant? kur dazymas? elektra? t.t tiesiog nerealu.. arba paruosejas-dazytojas nevalgo ir seimos neturi, tik uztenka jam to ~50lt pilstukui papirkt ir palakt... standartiskai visur yra 100-150lt uz rata.. arba ne tiap supratau, ci akainos be medziagu ne paruosimo, tik dazymas...

http://www.autogidas.lt/bbs-r18-11706242.html ka manot apie tokio stiliaus?

tik ne tokius ratus nejuokauk

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1322: 2012 Sausio 21, 06:41:06 »
geriau mano bbs'us imk  :D

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1323: 2012 Sausio 21, 08:35:14 »
neskubek tu su tais ratais, laiko dar nemazai, islys skelbimuose ir ne vieni kurie tix tavo audei

http://videogaga.one.lt/dk;jsessionid=aKWZUyGr-3F7?dm.id=userVideos#dm.id%3DuserView%26dm.auto%3Dfalse%26dm.v%3Dokmaqmofwivmyhcpg%26dm.favorite%3Dtrue

cia yra keli neblogi variantai, as pats pernai ne vienus isbandziau ir galiu pasakyti kad audei tinka visi ratlankiai is S-LINE gamos tik viskas priklauso nuo atlankio skersmens ir masinos aukscio

Uploaded with ImageShack.us

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1324: 2012 Sausio 21, 10:27:48 »
geriau mano bbs'us imk  :D

Arba mano RS4 replikas  :-]