Citata iš: Brutas 2011 Spalio 31, 19:08:44 Citata iš: Tserber 2011 Spalio 31, 19:00:38 Nu bet ne su tel matuokit as dziaugiuos pvz, kad maniske beveik ikaitina gamyklinius parametrus ne ne.. su tel gyvunas tia aisku.. cia turejo atspindet kad 66kw, taciau waizuoja nes kaip matau pagal tavo pateikta psl, realiai virs 13sek turi but isibegejimas.. bandziau su movie maker per sekundometra ta ziuret, pas mane rodo 9.2sek ir rodykle sedi ant 100.. nu riek rimciau pamatuot ir bus aisku dar kaip minejo vid nuo 10km/h prasideda..O dar spidometras 10 meluoja... Su vag com kai matuoji tai pagal spidometra 110 kazkur reik spaust nes cia 100 rodo nors realiai 93 kazkur... Pas mane paty su r18 per 12sec begejas pagal vagcoma
Citata iš: Tserber 2011 Spalio 31, 19:00:38 Nu bet ne su tel matuokit as dziaugiuos pvz, kad maniske beveik ikaitina gamyklinius parametrus ne ne.. su tel gyvunas tia aisku.. cia turejo atspindet kad 66kw, taciau waizuoja nes kaip matau pagal tavo pateikta psl, realiai virs 13sek turi but isibegejimas.. bandziau su movie maker per sekundometra ta ziuret, pas mane rodo 9.2sek ir rodykle sedi ant 100.. nu riek rimciau pamatuot ir bus aisku dar kaip minejo vid nuo 10km/h prasideda..
Nu bet ne su tel matuokit as dziaugiuos pvz, kad maniske beveik ikaitina gamyklinius parametrus