Bet tai pažiek, koks jos aukštis Per kukurūzų lauką net apačia nekliūtų Aš buvau radęs ir sudėjęs ceškei spyruokles žemintas, tai vos vos tepakietėjo.
Citata iš: Evaldas 2007 Lapkričio 18, 20:25:04 Bet tai pažiek, koks jos aukštis Per kukurūzų lauką net apačia nekliūtų Aš buvau radęs ir sudėjęs ceškei spyruokles žemintas, tai vos vos tepakietėjo.o kas cia blogo? su savo ex dyzeliu niekad niekur nieko nesiekdavau ir nebijojau nei duobiu nei bardiuru...pirmais dviem vairavimo metais,geriau nereikejo...Brutas>>>nusuk arba bent perdazyk ta pimpala (kably) gale,mergos baidosi jauciu
Citata iš: rafinuotas 2007 Lapkričio 18, 19:16:18 blyn bet galas pas tave pavarges toks. visiskai nesueina. ir netgi spalva skiriasi belekaip.tu kartais kai pasakai net juoktis nesinori galinis dangtis ten totaliai apsineses, tu nznai tokio finto kad su awantais, miniwenais ir kitokio plauko 'stacia' bagazine auto,kai warai susidaro uz galo oro maisas kuris traukia wisa slamsta ant galinio dangcio ?? todel ir TAU ATRODO kad skiriasi spalwa nuo kada skiriasi spalwa jei auto dazyta ir lakuota per wiena karta..o kad ten kampuke lempa nesueina nzn kodel tiap gawos,, seip wiskas realei kuo puikiausei sueina.. wa irodymas..
blyn bet galas pas tave pavarges toks. visiskai nesueina. ir netgi spalva skiriasi belekaip.
Citata iš: jaunelis 2007 Lapkričio 18, 20:41:14 Citata iš: Evaldas 2007 Lapkričio 18, 20:25:04 Bet tai pažiek, koks jos aukštis Per kukurūzų lauką net apačia nekliūtų Aš buvau radęs ir sudėjęs ceškei spyruokles žemintas, tai vos vos tepakietėjo.o kas cia blogo? su savo ex dyzeliu niekad niekur nieko nesiekdavau ir nebijojau nei duobiu nei bardiuru...pirmais dviem vairavimo metais,geriau nereikejo...Brutas>>>nusuk arba bent perdazyk ta pimpala (kably) gale,mergos baidosi jauciu galwojau apie tai tik idomu kaip jsi nusijama.... kiek klauseu tai ten yra reikalu
Brutas - o kodėl nedėjai ant lietnykų žieminių padangų?
rafi rafi nu tu is lowos iskritia ar kas ?? as apie sita foto (kur ji purwina) jau pakalbejau ir papastinau kita foto kur ji swari sicia sakua ne pac nzn kodel tiap gawos gal fotikas pokreiwis
Citata iš: Brutas 2007 Lapkričio 19, 09:49:24 rafi rafi nu tu is lowos iskritia ar kas ?? as apie sita foto (kur ji purwina) jau pakalbejau ir papastinau kita foto kur ji swari sicia sakua ne pac nzn kodel tiap gawos gal fotikas pokreiwis Nu tas Rafinuotas matyt nori speceliai prisikabint siaip manau kiekvienas perkasi ta masina ir ziuri gali rast isku ta ceske su ledinem lempom kebulu ir pan...Taciau kogero bus variklis jau dekaltas ir kaip viena maciau lanzeronai sukti ir net normalei neatkalti...Tai va o jei nori ledine su viskuom turek koki 4300E tada jau gal a6 o siaip grazi ta tavo ceske tik lempos tos gale rimtai reiktu nuplaut ir glusiukus padazyt...
Citata iš: Houmeris 2007 Lapkričio 19, 15:06:02 Citata iš: Brutas 2007 Lapkričio 19, 09:49:24 rafi rafi nu tu is lowos iskritia ar kas ?? as apie sita foto (kur ji purwina) jau pakalbejau ir papastinau kita foto kur ji swari sicia sakua ne pac nzn kodel tiap gawos gal fotikas pokreiwis Nu tas Rafinuotas matyt nori speceliai prisikabint siaip manau kiekvienas perkasi ta masina ir ziuri gali rast isku ta ceske su ledinem lempom kebulu ir pan...Taciau kogero bus variklis jau dekaltas ir kaip viena maciau lanzeronai sukti ir net normalei neatkalti...Tai va o jei nori ledine su viskuom turek koki 4300E tada jau gal a6 o siaip grazi ta tavo ceske tik lempos tos gale rimtai reiktu nuplaut ir glusiukus padazyt...gliusa reikia ne dazyti o pajimti smulkiu svitrini poperiu is nusveisti, tada bus LEDAS
Citata iš: mschumacher 2007 Lapkričio 19, 15:59:15 Citata iš: Houmeris 2007 Lapkričio 19, 15:06:02 Citata iš: Brutas 2007 Lapkričio 19, 09:49:24 rafi rafi nu tu is lowos iskritia ar kas ?? as apie sita foto (kur ji purwina) jau pakalbejau ir papastinau kita foto kur ji swari sicia sakua ne pac nzn kodel tiap gawos gal fotikas pokreiwis Nu tas Rafinuotas matyt nori speceliai prisikabint siaip manau kiekvienas perkasi ta masina ir ziuri gali rast isku ta ceske su ledinem lempom kebulu ir pan...Taciau kogero bus variklis jau dekaltas ir kaip viena maciau lanzeronai sukti ir net normalei neatkalti...Tai va o jei nori ledine su viskuom turek koki 4300E tada jau gal a6 o siaip grazi ta tavo ceske tik lempos tos gale rimtai reiktu nuplaut ir glusiukus padazyt...gliusa reikia ne dazyti o pajimti smulkiu svitrini poperiu is nusveisti, tada bus LEDASo kaip rudenai ? neuzpultu ?
Bet tai kaip tada krc autopliuse ceske avantas 2.5TDI is subines nufotkintas tai glusiukai blizga kaip katino kia*****... tiesiog zvilga arba jauciu fotkinant tik nuvale ...Bet matydamas tokia masina man kaip tik atrodo kad jin dekaltas nuvale pardavimui ir tokios tokeles...
Citata iš: Houmeris 2007 Lapkričio 19, 20:32:28 Bet tai kaip tada krc autopliuse ceske avantas 2.5TDI is subines nufotkintas tai glusiukai blizga kaip katino kia*****... tiesiog zvilga arba jauciu fotkinant tik nuvale ...Bet matydamas tokia masina man kaip tik atrodo kad jin dekaltas nuvale pardavimui ir tokios tokeles... pas mane tai jie blizga visada, kaip jajcai
Citata iš: Arnulis 2007 Lapkričio 19, 21:15:55 Citata iš: Houmeris 2007 Lapkričio 19, 20:32:28 Bet tai kaip tada krc autopliuse ceske avantas 2.5TDI is subines nufotkintas tai glusiukai blizga kaip katino kia*****... tiesiog zvilga arba jauciu fotkinant tik nuvale ...Bet matydamas tokia masina man kaip tik atrodo kad jin dekaltas nuvale pardavimui ir tokios tokeles... pas mane tai jie blizga visada, kaip jajcai nu jei variklis nedumyja tai tikrai gali buti...