valytuvai skirtingi, priesrukinis iskiles bet siaip tai sueina viskas gerai, matyt geri meistrai remontavo.
flex - stikliukas 15lt siandien domejaus turgui
Nežinau, aš irgi susidėjau į priešrūkinius ksenonus ir vien su jais tevažinėju. Niekas nėra buvęs pamirksėjęs, jog akina.
o tai kaip priesrukines farose ir dar bufery ? ?!? per kur oras i Intercooler'i ateina?
Citata iš: Evaldas 2007 Spalio 18, 08:09:44 Nežinau, aš irgi susidėjau į priešrūkinius ksenonus ir vien su jais tevažinėju. Niekas nėra buvęs pamirksėjęs, jog akina.O tai kaip tau pamirkses kai is galo vaziuoji??? Siandien blin uzkniso bevaziuojant kaunas-vilnius spigina ir spigina is galo.. tai praleisdavau ir tolimas jiem prie pat kad per daug neisijaustu...
o is autogido audi foto ne laikas issiimti? ar dar viena tokia pacia turi
klausyk kaip brutai masina, negenda dar? viskas tvarkoje?kartaqs nuo karto pavydziu kas turi dizeliuka, bet kai pabuvau pora dienu be savo 300 arkliu o vazinejau beveik nemokamai su dizeliu, tai nusprendziau kad visgi geriau moket daugiau ir vazinet kaifuojant
dabar beliko BOV'ą isidėt Oo)
kiek uz langus mokejej?.....pas mane taip uzniaukt 280 kainuoj.....
Taip užniaukti ir rimtoje firmoje 280 kainuoja.Bėje, meti nafik šituos kalpokus lauk, dedi bent jau orginalius. Ir galines faras kuo skubiau valyk, nes jau taip kaimiškai atrodo