Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Brutas (NAUJAS ZAISLIUKAS 82psl.)  (Skaityta 112537 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
brutas, nori juokis, nori verk man dzin, esme ta, kad is tavo skes buvo likes vien pavadinimas. Nezinau ka tu ten kelei ar prikelei ar ne, nu eksterjera visi mate, pavarges konkreciai, o apie variklio skyriu zinau is kai ko, kam teko su ja padraugaut :)

o mes rafi zinom ka tu gali ir ka tu moki sneket :) nu nusisneki zmogau... mate sir waziawo andrenas, flexas. woodoo su eske.. kazkaip ne is wieno negirdejau atsiliepimu tokiu. mano wastegatas buwo i piewas nureguliuotas, pasireguliawus su couperiu paciam, atsigawo, klausk couperio, jis kartu wezinos su manim grg. nebenerwok ir isiek is mano gimtadienio krc :D tawo kalbos yra VDS ir VBS.. veina bobute/draugas sake :D :D :D

kas tie mes? O siaip, pats nevaziavau, o jei ir vaziuociau, nesu vaziaves su s4, nezinau kaip jos turi traukt, bet manasis VBS yra patikimas :)

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
ar tinka galine slempos nuo s4 sedano ant uniwersalo?

Aš savo ceškei nuo sedano pirkau. O va kipsas dėjo, tai jam kažkodėl netiko. Kiek supratau, tai išeina nuo sedano ant avanto tinka, tik rankeną reikia paburti, o atvirkščiai nelabai
tai jei nuo avant netinka sedanui tai tu man paaiskink tada kaip gali nuo sedano tikti avant??????????????????????????????????????????????????

Aš gi pats pirkau, be manęs dar gal 10 forumiečių pirko nuo sedavo avantui. Ten tik rankeną perdaryti tereikia. Ir nedėliok tiek daug tų klaustukų
kiek noresiu tiek ir deliosiu tu klaustuku,nuo avant sedanui nei is ilgio netinka nei tvirtinimai netinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
nesinervuok tie :D , relax take it easy

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs andrenas

• Žiūrėti profilį
gera sian f\diena o tu ??

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs andrenas

• Žiūrėti profilį
sakau gera diena buvo

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
ar tinka galine slempos nuo s4 sedano ant uniwersalo?

Aš savo ceškei nuo sedano pirkau. O va kipsas dėjo, tai jam kažkodėl netiko. Kiek supratau, tai išeina nuo sedano ant avanto tinka, tik rankeną reikia paburti, o atvirkščiai nelabai
tai jei nuo avant netinka sedanui tai tu man paaiskink tada kaip gali nuo sedano tikti avant??????????????????????????????????????????????????

Aš gi pats pirkau, be manęs dar gal 10 forumiečių pirko nuo sedavo avantui. Ten tik rankeną perdaryti tereikia. Ir nedėliok tiek daug tų klaustukų
kiek noresiu tiek ir deliosiu tu klaustuku,nuo avant sedanui nei is ilgio netinka nei tvirtinimai netinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O tai kitaip daburti neina? :D

adavai

• Svečias
evaldai tu jauciu nejauti,kad trumpini nervus brutui :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Brutui aš netrumpinu atrodo (-) Pasakėm jau du žmonės, kad dėjom nuo sedano blendą ant universalo ir viskas, manau ta tema baigta

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį

Brutui aš netrumpinu atrodo (-) Pasakėm jau du žmonės, kad dėjom nuo sedano blendą ant universalo ir viskas, manau ta tema baigta
(+) (+) (+) (+) (+)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį

adavai

• Svečias
ka pats pasakytum y kita masina taip yvairaves :-]

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
tai as y jy iwariau ne jis :) jis tik stugsojo skersas widury kelio

adavai

• Svečias
bet kaltas tai jis :)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
jei tu taip pat sakytum tavo bedos  (!?) o jis kazkur bega nuo tos kameros tolyn, ko ten bekt, kaltas ir tiek, pripazysti savo klaida ir viskas.  ;)

adavai

• Svečias
jei tu taip pat sakytum tavo bedos  (!?) o jis kazkur bega nuo tos kameros tolyn, ko ten bekt, kaltas ir tiek, pripazysti savo klaida ir viskas.  ;)
o gal nekiekvienas nori vaiduokliautis pries ta kamera,todel ir bega,gerai kad tu stiprus vikrus ir pries kamera drasiai jauties,fotogeniskas gal jop ******

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
o gal nekiekvienas nori vaiduokliautis pries ta kamera,todel ir bega,gerai kad tu stiprus vikrus ir pries kamera drasiai jauties,fotogeniskas gal jop ******
ko tu cia bl nervuojies, as tik savo nuomone issakiau, ar fotogeniskas ar ne, bet as savo kalte pripazystu, peace  ;)

adavai

• Svečias
ko tu cia bl nervuojies, as tik savo nuomone issakiau, ar fotogeniskas ar ne, bet as savo kalte pripazystu, peace  ;)
pasikarsciavau biski,bet tu suprask zmogu,kuris kaltas del avartijos,sumale gera masina zmogui ir dar kazkas lenda su kamera,man irgi nepatiktu,kitiems irgi kas cia zino

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
 ff na gal ir as biski perdejau, nepagalvojau, gal truputeli soko yra ir panasiai.  :V  ;)

adavai

• Svečias
as kaip turejes avarija,tai tikrai maziausiai noro,kad dar kazkas lystu ir klausinetu durnu klausimu,bet mano auka buvo antras golfas :-] su 200Q sustumiau golfui sona visa,o man tik posukis ir ta apdaila iskrito :-] tik pydaras bitaris man teises buvo atemes 5 men :-{

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
as kaip turejes avarija,tai tikrai maziausiai noro,kad dar kazkas lystu ir klausinetu durnu klausimu,bet mano auka buvo antras golfas :-] su 200Q sustumiau golfui sona visa,o man tik posukis ir ta apdaila iskrito :-] tik pydaras bitaris man teises buvo atemes 5 men :-{
buna viska, man tai buvo ileke i sona, tada tai kojos visos drebejo pries 6 metus :D tik nesuprantu kodel teisias atimt reikia?? Gal nebetersiam bruto temos, nes dar supyks :D