Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Brutas (NAUJAS ZAISLIUKAS 82psl.)  (Skaityta 112547 kartus)

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
didelis greitis pas juos buvo :DDD

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
tj ir milicinikaki ten man pudrino sako 100-120 :D sakau su tokiu greiciu as buciau pasata pora simtu metru wilkes :D

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
brutai ne visi mirtingieji skiria a6 nuo eso ;)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
tai jie turi but mire :D :D :D

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
tu geriau pasakyk kaip tau su tuo draudimu... :D kelsi sita as kita jimsi? :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
apziurejo ekspertas atwares wiska apifotkino t.t jsi speja kad bus wirsyta 75% rinkos wertes taj ismokes man ten kazkiek ir paliks auto.. manau tyngesiu ja prikelinet, parduosiu tokia wisa, arba sutwakrysiu ir parduosiu.. nes nusiziurejau kabrika wasarai :)

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
apziurejo ekspertas atwares wiska apifotkino t.t jsi speja kad bus wirsyta 75% rinkos wertes taj ismokes man ten kazkiek ir paliks auto.. manau tyngesiu ja prikelinet, parduosiu tokia wisa, arba sutwakrysiu ir parduosiu.. nes nusiziurejau kabrika wasarai :)

neilgai pasidziaugiai eSu  :/

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
bus tu esu ir ne tik ketwirtu :) ne karo metas.. beto jo sirdele wisiskai sweikute. uzsiweda i rjei ne istruksi granata jis waziuotu :)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Makavelli

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
869836361 egidijus. cia nepriklausomas ekspertas labaj geras zmogus ir geraj paskaiciuoja :) man uz ceske paskaiciawo 5900lt o ji waziuojanti buwo :D ir dar waziuoja toliau

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
dekui,, jei prireiks pasinaudosiu.. bet ergo ekspertas nestumikas pasirode.. twarkingai wiska supilde iki menkiausios detalytes.. ziuresim koks galutinis ju zodis bus :) teko susidurti su IF draudimo ekspertu.. tai du nesulyginami dalykai..

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
ar tinka galine slempos nuo s4 sedano ant uniwersalo?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
brutas, nori juokis, nori verk man , esme ta, kad is tavo skes buvo likes vien pavadinimas. Nezinau ka tu ten kelei ar prikelei ar ne, nu eksterjera visi mate, pavarges konkreciai, o apie variklio skyriu zinau is kai ko, kam teko su ja padraugaut :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
kiek zinau ne, nes avantui bagazine atsidarineja kitaip nei sedanui, plius avant ilgesnes ciut. pataisykit jei klystu

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
ilgis tai tikrai vienodas.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Aš savo ceškei nuo sedano pirkau. O va kipsas dėjo, tai jam kažkodėl netiko. Kiek supratau, tai išeina nuo sedano ant avanto tinka, tik rankeną reikia paburti, o atvirkščiai nelabai

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
nuo avanto tikrai ant sedano neina uzdet pats bandziau ant kipsho audi

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
brutas, nori juokis, nori verk man dzin, esme ta, kad is tavo skes buvo likes vien pavadinimas. Nezinau ka tu ten kelei ar prikelei ar ne, nu eksterjera visi mate, pavarges konkreciai, o apie variklio skyriu zinau is kai ko, kam teko su ja padraugaut :)

o mes rafi zinom ka tu gali ir ka tu moki sneket :) nu nusisneki zmogau... mate sir waziawo andrenas, flexas. woodoo su eske.. kazkaip ne is wieno negirdejau atsiliepimu tokiu. mano wastegatas buwo i piewas nureguliuotas, pasireguliawus su couperiu paciam, atsigawo, klausk couperio, jis kartu wezinos su manim grg. nebenerwok ir isiek is mano gimtadienio krc :D tawo kalbos yra VDS ir VBS.. veina bobute/draugas sake :D :D :D

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį

Aš savo ceškei nuo sedano pirkau. O va kipsas dėjo, tai jam kažkodėl netiko. Kiek supratau, tai išeina nuo sedano ant avanto tinka, tik rankeną reikia paburti, o atvirkščiai nelabai
tai jei nuo avant netinka sedanui tai tu man paaiskink tada kaip gali nuo sedano tikti avant??????????????????????????????????????????????????

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

tai jei nuo avant netinka sedanui tai tu man paaiskink tada kaip gali nuo sedano tikti avant??????????????????????????????????????????????????

Aš gi pats pirkau, be manęs dar gal 10 forumiečių pirko nuo sedavo avantui. Ten tik rankeną perdaryti tereikia. Ir nedėliok tiek daug tų klaustukų

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
as pirkau nuo sedano i avanta, perdaryt biski rankena reikia ir viskas, bet aisq geriau nuo avanto pirkt, nereikia perdaryt :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
as pirkau nuo sedano i avanta, perdaryt biski rankena reikia ir viskas, bet aisq geriau nuo avanto pirkt, nereikia perdaryt :)

Nu vo, tau irgi tiko, o kai kam niekaip neišėjo pritaikyti :V

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį

Nu vo, tau irgi tiko, o kai kam niekaip neišėjo pritaikyti :V
viskas ten tinka, gali uzdet ir viskas, bet tada bagazines neatidarysi :D, o va biski prie rankeneles perdarai ir viskas ok :)