Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Brutas (NAUJAS ZAISLIUKAS 82psl.)  (Skaityta 111753 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
bulviavozas jei nezeminsi :) na neleisk prie zemes, bet bent jau normaliai pastatyt, nes cia ikista kazkas i spyruokles paliubomu.

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
grazus es'as (y) geras pasirinkimas :D

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Sveikinu su pirkiniu  (h)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Patogu tai patogu nezeminta, bet tik ziek kad neapwerstum ant kokio staigesnio posukio sito gerio  :H :) O ratai ne alluet kartais? Idomiai tie UFO stabdziai ziurisi, kaip skardinukai po apacia :) Anyway, teisingas aparatas, trauka patenkintas? :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
pakolkas patenkintas :) sawaitei ciuju :D nzn ratu pawadinimo :)

flex

• Svečias
peržiūrėjau vin bruto, tai nustebau, nes gamykliškai jo eSkė išriedėjo su lietais 8j x r19  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
peržiūrėjau vin bruto, tai nustebau, nes gamykliškai jo eSkė išriedėjo su lietais 8j x r19  :D

Pievos (-) Klaida kažkokia čia, tikrai negalėjo būti :)

flex

• Svečias

ištrauka iš vin kodo: H3F Tires 245/45 R19 102W x1

ir atsigavęs po vakar atidžiau pažiūrėjau, rašo dar įdomesnį faktą - C3E Alloy wheels 8J x 16

:D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

ištrauka iš vin kodo: H3F Tires 245/45 R19 102W x1

ir atsigavęs po vakar atidžiau pažiūrėjau, rašo dar įdomesnį faktą - C3E Alloy wheels 8J x 16

:D

Tokie ratai nebent ant a8 tilptų :D Tikrai ne ant c4 :D

flex

• Svečias
šiaip priekinės arkos pūstos, turėtų šiaip lipti :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
šiaip priekinės arkos pūstos, turėtų šiaip lipti :)

:D Žinojai, kad pvz net A8 pagal standartą teina 245/45 R18 max, o tu čia kalbi apie ceškę :D Gi Jankazas ar kas rašė,kad ten pievos su ratais ir q ženkliukais, kažkokia klaida ar pan

flex

• Svečias
gali būti :) bet pas mane dar įdomiau rašė: 9j x 19 ir H3F Tires 245/45 R19 102W x1 :D

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
gali būti :) bet pas mane dar įdomiau rašė: 9j x 19 ir H3F Tires 245/45 R19 102W x1 :D
pas mane lygiai tapati raso su ratais VIN (+)

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
kazko eskes savininkas ja labai norejo iskisti. siule man i savo a4 keisti. ar neislys po kurio laiko kokie defektai kazin?

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
man rodos pabodo maitint kibirais  :D nes gide ji apie 5men laikesi berods.. beje sveikinimai su keitimu i teigiama puse  (+)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
kazko eskes savininkas ja labai norejo iskisti. siule man i savo a4 keisti. ar neislys po kurio laiko kokie defektai kazin?

wenias zno :/ manjis pasirode patikimas, antra diena su juo bendrawau, nei kad dingt kazkur nei kaneatrode kad noretu.. pakolkas tfu tfu tfu antra d wazineju dar jokiu defektu neislindo

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Geras aparatas ;) Tik pafotkink kada normalesniu nuotrauku kad viskas matytus aišku ir motoras :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
nefotkinsiu kol nebus kosmetika sutwarkyta :D nepadoru :) neskosmetikos tjtikrai reikia..wisaaplink tokia wargtelejusiais dazais, paskeldejusi pasilupinejusi :) buwus wisa dazyta, moldingai ciuju tik paseusti ir uzdazytibe jokio gruntawimo, purshkalogeresniam sukibimui, tjlupinejas

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
visa dažysi ar tik vietom, kur žiauriausia ?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
wisa... kad butu mirtinu wietu tj nepastebejau, is po wieno moldingo lendarudys, ir priekinis sparnas apacioi lengwai linktelejes, uzkliuwo matyt kazkur, iri dureliu apacia wos kliuwo.. daugiau baisesniu wietu nera.. planuose ja dazyt ta pacia spalwa tik i laka maisyti keleta gramu perlo :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
ir dazyta istikro lb atlaidziai, menka kokybe.. apsiklijuota palei kantukus, neleista bronzai ir lakui ilekt siek tiek giliau kad nebutu uzkirtimu.. zodziu perdazyta tikrai nelab kokybiskai

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
o trauka daug didesne negu 2.8 ar tik menkai ta trauka tesiskire?

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
o trauka daug didesne negu 2.8 ar tik menkai ta trauka tesiskire?
cia manau tokio klausimo negali kilti :P ;)

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
praktiskai nesiskiria :D