Citata iš: jaunelis 2007 Lapkričio 18, 20:41:14 Citata iš: Evaldas 2007 Lapkričio 18, 20:25:04 Bet tai pažiek, koks jos aukštis Per kukurūzų lauką net apačia nekliūtų Aš buvau radęs ir sudėjęs ceškei spyruokles žemintas, tai vos vos tepakietėjo.o kas cia blogo? su savo ex dyzeliu niekad niekur nieko nesiekdavau ir nebijojau nei duobiu nei bardiuru...pirmais dviem vairavimo metais,geriau nereikejo...Brutas>>>nusuk arba bent perdazyk ta pimpala (kably) gale,mergos baidosi jauciu galwojau apie tai tik idomu kaip jsi nusijama.... kiek klauseu tai ten yra reikalu
Citata iš: Evaldas 2007 Lapkričio 18, 20:25:04 Bet tai pažiek, koks jos aukštis Per kukurūzų lauką net apačia nekliūtų Aš buvau radęs ir sudėjęs ceškei spyruokles žemintas, tai vos vos tepakietėjo.o kas cia blogo? su savo ex dyzeliu niekad niekur nieko nesiekdavau ir nebijojau nei duobiu nei bardiuru...pirmais dviem vairavimo metais,geriau nereikejo...Brutas>>>nusuk arba bent perdazyk ta pimpala (kably) gale,mergos baidosi jauciu
Bet tai pažiek, koks jos aukštis Per kukurūzų lauką net apačia nekliūtų Aš buvau radęs ir sudėjęs ceškei spyruokles žemintas, tai vos vos tepakietėjo.