Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Broodas a4  (Skaityta 57313 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Broodas a4
« Atsakymas #250: 2010 Birželio 26, 00:10:06 »
Patepliojau vakar  ;)

graziai blizga (+)

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2010 Birželio 26, 10:47:39 »
Jauciu reik det i autopliusa ja  :-{ Ziauriai uzsinorejau bnv 330 arba 320 su M-tech apdailom ir mechanas  :G :G :G koki sidabrini pasimciau ir toki ledini pasidaryciau  (o) (o) :G :G :G

As taip pat kartais pagalvoju, kad pas mane sekanti auto bus BMW 320d sidabrine. Pries nusiperkant dabartine A4 buvau nuvaziaves pabandyti keliu BMW 330d, tai nepatiko, gal uztaikiau ant sudroztu, bet pries menesiuka teko pavaziuoti su 2006 BMW 320d, tai ziauriai patiko...

Neprisijungęs Tamosis

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2010 Birželio 26, 11:34:13 »
Jauciu reik det i autopliusa ja  :-{ Ziauriai uzsinorejau bnv 330 arba 320 su M-tech apdailom ir mechanas  :G :G :G koki sidabrini pasimciau ir toki ledini pasidaryciau  (o) (o) :G :G :G

As taip pat kartais pagalvoju, kad pas mane sekanti auto bus BMW 320d sidabrine. Pries nusiperkant dabartine A4 buvau nuvaziaves pabandyti keliu BMW 330d, tai nepatiko, gal uztaikiau ant sudroztu, bet pries menesiuka teko pavaziuoti su 2006 BMW 320d, tai ziauriai patiko...
Nu jo bet tu ir paliginai,nuo 2005 metu 3 bmw jau visai kita klase.Cia kalba ejo apie 3 bmw kurios buvo gaminamos nuo 98m -2005m.

Neprisijungęs justas 1.8t

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2010 Birželio 26, 12:28:46 »

tada jau imk tam bemvui a4 b7 kaip konkurenta.

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2010 Birželio 26, 15:08:11 »
Nemanau, kad vaziavimas su B7 yra kitoks nei su B6

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2010 Birželio 26, 15:36:51 »
Nemanau, kad vaziavimas su B7 yra kitoks nei su B6

Vos ne identiškos auto ;)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2010 Birželio 26, 21:02:36 »
Nebeapsimoka parduot kaip tiek ideta, nes uz bulkos kaina neparduosiu  (-)

Neprisijungęs Tamosis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2010 Birželio 26, 21:36:13 »
Nebeapsimoka parduot kaip tiek ideta, nes uz bulkos kaina neparduosiu  (-)
Neminek to zodzio bulkos  :D Nes kai paziuri ju kainas tai  (!?)

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2010 Birželio 26, 22:03:31 »
Blem noris dar ir i sita biski idet bet kazkaip gaila daros  Oo)

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #259: 2010 Birželio 26, 22:46:38 »

Su masinom kaip ir su moterim, pagyveni ilgiau ir norisi sviezios :-], bet kai pagyveni su sviezia tai kartais norisi gryst pas buvusia :-] jai rimtai tai ne viena bmw apturejes ir trecia ir septinta, bet kai pradeda sie "superkarai" gesti tai detaliu kainos ,net srotuose, ima taip skaudziai kandziotis, kad norisi ja tam srote ir palikt. Pagridines bemvu ligos: vairo kolonkes laisvumas, rudys ,reduktoriai, oro sklendes ir ttt. perkant bemsa reikia visad pagavot apie jo brangia eksploatacija. Nusipirkau audi ir pamirsau servizus, o jai kas ir sugenda tai bent jau detaliu piguma galima dziaugtis :D.

Neprisijungęs Tamosis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2010 Birželio 26, 23:04:02 »

Su masinom kaip ir su moterim, pagyveni ilgiau ir norisi sviezios :-], bet kai pagyveni su sviezia tai kartais norisi gryst pas buvusia :-] jai rimtai tai ne viena bmw apturejes ir trecia ir septinta, bet kai pradeda sie "superkarai" gesti tai detaliu kainos ,net srotuose, ima taip skaudziai kandziotis, kad norisi ja tam srote ir palikt. Pagridines bemvu ligos: vairo kolonkes laisvumas, rudys ,reduktoriai, oro sklendes ir ttt. perkant bemsa reikia visad pagavot apie jo brangia eksploatacija. Nusipirkau audi ir pamirsau servizus, o jai kas ir sugenda tai bent jau detaliu piguma galima dziaugtis :D.
Tiesiai i desimtuka  (y)   :D

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2010 Birželio 27, 11:24:06 »
Pirkit tvarkingas auto ir nebus jokiu bedu. Jei taupydami ne vietoje nusiperkat lauza, tai nereikia varyti, kad auto prastas... ir kad brangi eksploatacija.
Pats parsivariau A4 B6 is Vokietijos, mokejau pernai 2.000 EUR daugiau, nei buvo rinkos vidurkis, bet turiu nepriekaistingos kokybes automobili, pramyniau nuo pernai lapkricio menesio beveik 20.000 km. jokiu gedimu.

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2010 Birželio 27, 20:33:51 »
Neeeee, tipiskas lietuvis pirks pigiausia o veliau keiks visas to modelio masinas  :V

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #263: 2010 Birželio 27, 22:39:53 »
Pirkit tvarkingas auto ir nebus jokiu bedu. Jei taupydami ne vietoje nusiperkat lauza, tai nereikia varyti, kad auto prastas... ir kad brangi eksploatacija.
Pats parsivariau A4 B6 is Vokietijos, mokejau pernai 2.000 EUR daugiau, nei buvo rinkos vidurkis, bet turiu nepriekaistingos kokybes automobili, pramyniau nuo pernai lapkricio menesio beveik 20.000 km. jokiu gedimu.

Saunuolis! nusipirkai gera masina!  :D  nemanau , kad mano bemwai buvo lauzai, tiesiog bmw turi daugiau silpnu vietu nei audi. Ir kas megsta pirkdamas detale puse kainos moket uz varda,prasom pirkit ir vazinekit! Kiekvienam savo!

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264: 2010 Birželio 27, 22:51:02 »
kaip priziuri taip ir vaziuoji. kainos beje skaiciau zurnale kazkokia palyginimui kad a8 0,5 karto brangesne eksplotacija nei bmw 7. tai kad kainos daugiau maziau vienodos lyginant tu paciu klasiu audi ir bmw

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #265: 2010 Birželio 27, 23:10:41 »
kaip priziuri taip ir vaziuoji. kainos beje skaiciau zurnale kazkokia palyginimui kad a8 0,5 karto brangesne eksplotacija nei bmw 7. tai kad kainos daugiau maziau vienodos lyginant tu paciu klasiu audi ir bmw

Na cia tikriausiai ziurint koki zurnala atsiversi :-], bet kai nueini i parduotuve ir pasakai , kad reikia bmw detales , tai pardavejai dziugauja nu tai jau kainuos, cia gi bnv! Idomu kaip nuo rudziu masina priziuret gal kaip ziguli tept? Ar per ziem  garaze laikyt ?jai kaip priziuri taip vaziuoji?

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266: 2010 Birželio 27, 23:23:00 »
as apie detales, jei dedi fufliakus tai ir vaziuoji pigiai, bet jei myli auto dedi ne is stroto ir ne pigias dalis, tai malonu su ta masina vaziuot, kai nereik bijoti kad kur nors keli kas nors atsitiks ar subyres. nu as neisivaizuoju kas lyginant tu paciu klasiu, tu paciu metu modelius pas bemwa gali but brangiau, kazkas pigiau, kazkas brangiau, kainos nesiskiria stebuklingai, ir nera daug brangesnes lyginant su kokiu 2 ar 3 golfu kur uz 200 litu visa vaziuokles gali nauja sudet. tik pries savaite pardaviau 328 coupe 2000  metu ir nepasykciau kad eksplotacija ar detales brangesnes uz audi

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267: 2010 Birželio 27, 23:27:02 »
Nauju bnv detales isviso pigios nes jos negenda beveik pvz 2005  530 dyzlio galinis tiltas 200 lt srote tai cia brangu? as uz savo a4 galiu kai kur brangiau sumoket

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268: 2010 Birželio 28, 01:49:19 »
tai cia gerai, to bimbalo detale negendanti, bet kita bus kur puse masinos kainuos, aisku ir audiniu daliu tokiu yra. o ir apie ta masinos piguma, cia kaip kam. kiti sako perki masina ar metus? as perku ir masina ir metus. jus taip sakydami norit pasakyt, kad senesnes masinos geresnes? nifiga, as geriau pirksiu nujesne, paskui pats susikrausiu ko man reiks, nei pirksiu jau pribombinta, nes kai pats darais, darais del saves ir zinai kas kaip padaryta. cia tavo broodas atveju, uz taviske moket 4e tikrai kazkaip mano nuomone nerealu, nors ir ji ledine, nepamirsk masina sensta ir jos kaina krenta, as perjaunas vestuvems tai stengiuos pirkt masina, kad paskui su ja  nereiktu zenitis ;)

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269: 2010 Birželio 28, 08:05:05 »
As ir nesitikiu uz tiek juos parduot visvien 300e numesi ratai vien 300e galiu ir su 15 atiduot, daug ka galima isinstaliuot is masinos ir kaina numust :) o siaip tai nlb ir noriu parduot nes jin man yra grazi ir daug darbo prie jos idejau, todel gaila mano triuso  8-P

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #270: 2010 Birželio 28, 08:23:54 »
... ir tai vadinama zenijimusi :D

tu uz sia a4 4 smotu nori??  :O

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #272: 2010 Birželio 28, 10:17:26 »
put put put :)

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #273: 2010 Birželio 28, 11:08:00 »

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #274: 2010 Liepos 20, 22:04:15 »
Atsinaujinam  (v) Foto su laimetu fotiku, aciu chebra kas balsavot  (o)