Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Broodas a4  (Skaityta 57995 kartus)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Re: Broodas a4
« Atsakymas #525: 2013 Balandžio 26, 08:02:31 »
Aš tai neisižeisiu  (-) :D Bet man tik įdomu kiek čia tokių R18'likinių kurie važinėja naujom gumom, o ne su medinem 4-5mm padangom  :bedantis: Išeitų ant pirštų suskaičiuot? O šiaip tai ir pasakiau atvirai dėl ko perėjau... Man kišenė neduoda vien tik ant vasarinių padangų kas 3 kokius sezonus išmest 2k ant gerų padangų. Ratlankius tai pigu nusipirkt, o va padangas....
Aš irgi nieko iš jūsų nepeikiu, kiekvieno skirtingi poreikiai. Pats seniau geriau būčiau nusipirkes kokį S vairą, ar dar kokį mentniekį. O dabar aš jau geriau nusipirkčiau kokius brembo raižytus diskus su kaladėlėm. Anksčiau nemėgau mokėti pinigus už tai ko nematau :D O dbr ir ant boschiniu valytuvų negaila....

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #526: 2013 Balandžio 26, 10:46:55 »
As asmeniskai ratus renkuosi pagal vaizdo ir komforto santyki, buvau ant e46 uzsimetes r18, visai nepatiko vaziavimas, vaizdas labai geras buvo, bet kaip vezimu vazinejau, neapsikenciau ir po nepilno menesio pasiemiau e92 r17 su neblogom gumom, pilnai dziaugiuosi ir vaziavimu ir is isvaizda :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #527: 2013 Balandžio 26, 15:26:30 »
@ia tik kaip pvz paduosiu: http://www.egzotika.lt/padangos/149268-roadstone-classe_premiere_672-225-40-r18-92h.html
Kuom pvz blogos šitos naujos gumos? Už savo michelinus, kurie šiaip niekam tikę, įtariu mokėjai panašiai arba net daugiau. Kodėl niekam tikę, dabar nesiplėsiu, bet pats tokias sunešiojau ant valdiškos auto.
Pilna pavyzdžių galėčiau pateikti, kad ir tame reifendirekt.lt kainos tikrai labai geros gumų.

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #528: 2013 Balandžio 27, 19:34:01 »
@ia tik kaip pvz paduosiu: http://www.egzotika.lt/padangos/149268-roadstone-classe_premiere_672-225-40-r18-92h.html
Kuom pvz blogos šitos naujos gumos? Už savo michelinus, kurie šiaip niekam tikę, įtariu mokėjai panašiai arba net daugiau. Kodėl niekam tikę, dabar nesiplėsiu, bet pats tokias sunešiojau ant valdiškos auto.
Pilna pavyzdžių galėčiau pateikti, kad ir tame reifendirekt.lt kainos tikrai labai geros gumų.
Gerai, kad tu protingas, o visi kiti kvaili (y)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #529: 2013 Balandžio 27, 19:44:05 »
Pavažinėk ir pats pamatysi, kad iš jų nieko gero. Ant darbinės auto išlaikė lygiai pusantro sezono. Gumbas ant gumbo ir likutis 3mm.
O kas dėl kvailumo, tai nebūk tiek susireikšminės. Pagal tavo kalbą kaip tik mes kvaili gavomės, o tu pats protingiausias. :goodboy:

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #530: 2013 Balandžio 27, 19:53:16 »
Pavažinėk ir pats pamatysi, kad iš jų nieko gero. Ant darbinės auto išlaikė lygiai pusantro sezono. Gumbas ant gumbo ir likutis 3mm.
O kas dėl kvailumo, tai nebūk tiek susireikšminės. Pagal tavo kalbą kaip tik mes kvaili gavomės, o tu pats protingiausias. :goodboy:
Pavažinėsim, pamatysim (+) Nežinau kiek tu su darbine mašina praleki, bent pas pažįstamus prarieda jos drąsiai 50k. O man tai yra daug... Tuo labiau, kad padangos nuo amžiaus medėja. 3-4 metų padangos nebus kaip naujos...

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #531: 2013 Balandžio 27, 19:55:37 »
Aš tai neisižeisiu  (-) :D Bet man tik įdomu kiek čia tokių R18'likinių kurie važinėja naujom gumom, o ne su medinem 4-5mm padangom  :bedantis: Išeitų ant pirštų suskaičiuot? O šiaip tai ir pasakiau atvirai dėl ko perėjau... Man kišenė neduoda vien tik ant vasarinių padangų kas 3 kokius sezonus išmest 2k ant gerų padangų. Ratlankius tai pigu nusipirkt, o va padangas....
Aš irgi nieko iš jūsų nepeikiu, kiekvieno skirtingi poreikiai. Pats seniau geriau būčiau nusipirkes kokį S vairą, ar dar kokį mentniekį. O dabar aš jau geriau nusipirkčiau kokius brembo raižytus diskus su kaladėlėm. Anksčiau nemėgau mokėti pinigus už tai ko nematau :D O dbr ir ant boschiniu valytuvų negaila....

Pas man 19" visos naujos continental contact sport 3. Ar as ieinu i marozu skaitliuka? Jei taip tai varau pirkt treningu (aa)  Siaip gana daili audi, visko ko truksta tai juodu langu :smoke:

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #532: 2013 Balandžio 27, 20:03:26 »
Įsižeidė chebra matyt  :-] Aš šnekėjau apie "marozus" kurie nusiperka ratus iš paskutinių kapeikų o damušus padangas iki dratų vėl ieško už kapeikas, bet užtat pas mane ale "R18"  :bedantis: Daug čia ir pas mus tokių klubiečių  ;)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #533: 2013 Balandžio 27, 20:29:20 »
michelin energy saver (y) antra komplekta baigiu suvazinet padangos kaip padangos pliusas kad labai tylios neekspertas, bet butent sitos ir continental tyliausios is mano turetu