Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Blogi_batai garažas: Audi 80 competition quattro  (Skaityta 78668 kartus)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
isisdek normalia eco duju sitema ir nesrebs tad ramiai ;) galu gale reik priziuret variklio skyriu,viska pakeisti ir nebus jokiu bedu... atsimenu kai dejausi visi sake oj saudys,gaudys ,ir tt o deja nieko panasaus i tai nera ff viska reikia daryti laiku ir su protu o ne bele padaryt ff atsiprasau uz OT ,savo issakiau(+)
neturi kur pinigų dėti, kad dedi šūstresnę nei pirmos kartos dujinę įrangą į šitą variklį ;) kiekvienas normalus dujininkas tau pasakys, kad neverta (h)
ir pritariu tau, niekas nešaudo jei variklio elektrinė dalis tvarkinga.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 11, 13:52:54 sukūrė Fat boy slim »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
tai tada neturetu srebti jei jau taip priziuri,nes man kazkaip ji visai nesriaubia ir dar net valina pakankamai normaliai,o jei tu nori kad lektu kaip koks ESAS tai dek 2.2turbo:goodboy:
ir kiek tau srebia, kad pas tave nesriabe ?

kas tai yra visai nesrebia pagal tave? :V srebia jis kaip 2.2 20V turbo, o važiuoja panašiai kaip 2.3 10V
o tokio važiavimo valinimu tikrai nepavadinčiau :D
P.S. beje yra daug gerų pavyzdžių kur 2.0 dohc varikliai gan smagiai sukasi be jokių turbinų ;)
jo: opeliukai GSI, fordukai rs2000 :)

8 ltr uzmiestyje ir max 12 ltr mieste per pusnis kauno gatvese duju(H-) manau tikrai nedaug o kad vaziuoja geriau nei 2.3 10v tai faktas nes doch nuo mazdaug 4000 apsuku parodo savo,tad nereikia cia varyti. beja ir benzino ima labai jau panasiai o 2.2 tubo kiek zinau ima tikrai daugiau :goodboy:
kai jau pradeda valinti nuo 4 k rpm tai ant dujų to nebelieka nes dėl dujų sumažinta oro paėmimo skilė
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 10, 22:57:17 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
8 ltr uzmiestyje ir max 12 ltr mieste per pusnis kauno gatvese duju(H-) manau tikrai nedaug o kad vaziuoja geriau nei 2.3 10v tai faktas nes doch nuo mazdaug 4000 apsuku parodo savo,tad nereikia cia varyti. beja ir benzino ima labai jau panasiai o 2.2 tubo kiek zinau ima tikrai daugiau :goodboy:
Bet pas tave b3 o ji kiek zinau lengvesne uz b4. Plius pas tave fwd

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
8 ltr uzmiestyje ir max 12 ltr mieste per pusnis kauno gatvese duju(H-) manau tikrai nedaug o kad vaziuoja geriau nei 2.3 10v tai faktas nes
Audi Competition VS Audi 9 2.3 10v Quattro
nu del to fakto as dar pasigincyciau :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet pas tave b3 o ji kiek zinau lengvesne uz b4. Plius pas tave fwd
aš čia maikes plėšau, o pas jį pasirodo variklis 6A ir fwd :-] bet vis tiek nušauk netikiu, kad su tokiomis dujų sąnaudomis važinėja :V AEB su tiesiogine duja panašiai valgo.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Audi Competition VS Audi 9 2.3 10v Quattro
nu del to fakto as dar pasigincyciau :)
šituo video negalima remtis kaip faktu, tuo metu pas mane variklis visiškai nesustyguotas buvo :F
dabar greičiausiai 2.3 10V nebepaimtų :V :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs .:Kajus:.

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
na bent jau mano ACE su eko mieste apie 16 suvartodavo o trasoje apie 12 su gan ramiu vaziavimu(iki 100km/h) o po to jau kas 10km/h po litra+ :P

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na bent jau mano ACE su eko mieste apie 16 suvartodavo o trasoje apie 12 su gan ramiu vaziavimu(iki 100km/h) o po to jau kas 10km/h po litra+ :P
pasakykite kuo tos EKO dujos šūstriau už paprastas jei jokios ekonomijos aš pagal sąnaudas nematau? (H-)
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
pasakykite kuo tos EKO dujos šūstriau už paprastas jei jokios ekonomijos aš pagal sąnaudas nematau? (H-)
eko nereiskia kad ju maziau vartoja,tiesiog jau turi sioki toki kompa kuris reguliuoja varzta,su ta iranga netgi daugiau vartoja duju,bet apsaugo nuo lieso misinio,traukimas geresnis truputi,montavimo kaina per 500lt brangesne,cia bent jau as kiek as pastebejau,nes teko ir su 1 karta ir su 2 vazineti.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
eko nereiskia kad ju maziau vartoja,tiesiog jau turi sioki toki kompa kuris reguliuoja varzta,su ta iranga netgi daugiau vartoja duju,bet apsaugo nuo lieso misinio,traukimas geresnis truputi,montavimo kaina per 500lt brangesne,cia bent jau as kiek as pastebejau,nes teko ir su 1 karta ir su 2 vazineti.
kad stovi ale "kompas" šitą žinojau :) tai tik tiek geriau, kad mažesnė rizika šaudymams? ir dėl to permokėt 500lt? (z) nu nežinau nežinau :think:
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
kad stovi ale "kompas" šitą žinojau :) tai tik tiek geriau, kad mažesnė rizika šaudymams? ir dėl to permokėt 500lt? (z) nu nežinau nežinau :think:
jei dar karta reiketu deti dujas i toki varikli tai deciau paprasta iranga,siaipar taip su dujom tas variklis nichu...neina ta bent ant kuro sutaupyciau:D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei dar karta reiketu deti dujas i toki varikli tai deciau paprasta iranga, siaip ar taip su dujom tas variklis nichu...neina ta bent ant kuro sutaupyciau:D
(y) palaikau mintį ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
http://postimage.org/gallery/7cqzputs/ cia nufotkinau draugo beske po kapotu.parejo su tokia iranga is uzsienio.jokiu saudymu ir t.t. Manau 16v irgi tokios sueitu.skelbime gide dar maciau kazkada 200lt. galima vadint  kaip ir tiesiogines dujos  santechnikai :D

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
šituo video negalima remtis kaip faktu, tuo metu pas mane variklis visiškai nesustyguotas buvo :F
dabar greičiausiai 2.3 10V nebepaimtų :V :D

we will see :smoke: bet tame video devinoske uzdujinta ir du zmogai masinoj :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
http://postimage.org/gallery/7cqzputs/ cia nufotkinau draugo beske po kapotu.parejo su tokia iranga is uzsienio.jokiu saudymu ir t.t. Manau 16v irgi tokios sueitu.skelbime gide dar maciau kazkada 200lt. galima vadint  kaip ir tiesiogines dujos  santechnikai :D

Neteko dar matyt tokio bajerio. :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
man teko :) santechnikai  kosmoso lygio duja :)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Ji lyg ir trečios kartos skaitosi.

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
95 sabe esu mates tokia yranga. Vidui kakoks sraiktas sukasi ir dalina porcijas i cilindrus.

• Žiūrėti profilį
idomu butu tokia issiardyti :G

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
gide paziurek gal dar yra.dar tokia pat buwo ideta ten is opel omegos.is to toroidinio skirstytuvo gali isvest i kiek cilindru reikia.laisvas skyles varztu uzsuki ir wsio.

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
jo cia 3 kartos dujos , mazai kas jas sugeba normaliai aptarnauti

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
speju problema butu su kompo reguliavimu?

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
daugiausia beda buna su tuo dujiniu krabu

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tuo skirstytuvu?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
EKO nuo žodžio ekologiškas, o ne ekonomiškas :)