Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Blogi_batai garažas: Audi 80 competition quattro  (Skaityta 78659 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Ne, pas mane kitoks. Pasidaryk toki, nemanau kad labai sunku. :) As savo kupui buvau pasidares is storos skardos.

Neprisijungęs blogi_batai

• Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
paziurėsim kiek audicentre naujas kainuoja, jeigu nekrve tada is ten nupirksim, kitu atveju gaminsimes :) jauciu dalies koda galima etkoj paziurėti :)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
paziurėsim kiek audicentre naujas kainuoja, jeigu nekrve tada is ten nupirksim, kitu atveju gaminsimes :) jauciu dalies koda galima etkoj paziurėti :)
Teko pikrti NG ir 7A, kazkas apie 40 lt.

• Žiūrėti profilį
 Ju pradedu galvoti apie žiemini apava , yra galimybe nusipirkti naujas padangas:

arba

ultra grip 8

Tik neapsisprendziu ar imti r16 205/55-60 ir mauti ant orginaliu compio ratu, ar pirkti R15 195/60-65 ir ieskotis R15 raltankiu (skardų, sagų, ramuneliu, speedline'u). Realiai kainų skirtumas tarp r16 ir r15 padangu komplekto yra 277,9 Lt.

Kokia objektyvi jūsų nuomonė ?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 25, 21:44:01 sukūrė blogi_batai »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Na jei mastai compio r16 ratus naudot ir sekanti vasaros sezona, tai ieskociaus R15, o jei galvoji apie kazkokius rimtesnius ratus, tai imciau r16 padangas ir mauciau nat situ compio r16. :) As asmeniskai mauciau ant compio R16, o sekanciam vasaros sezonui ieskociaus rimtesniu ratu.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
man ir tokia dilema buvo iskilus
tai priklause nuo to ar gausiu R1 lietnykus ar ne
lietnykus gavau po 50 lt tai nusipirkau padangas R15

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
Na jei mastai compio r16 ratus naudot ir sekanti vasaros sezona, tai ieskociaus R15, o jei galvoji apie kazkokius rimtesnius ratus, tai imciau r16 padangas ir mauciau nat situ compio r16. :) As asmeniskai mauciau ant compio R16, o sekanciam vasaros sezonui ieskociaus rimtesniu ratu.

visiskai pritariu,jei ketini islaikyti masinos originaluma ir neieskosi aftermarket ratu,o naudosi r16 ir kita vasara,tai tikrai patausok juos nuo ziemos drusku ir dekis r15 (+)

• Žiūrėti profilį
Ratai tikrai bus ieskomi kiti, bet turbut ieskosim skardu ir imsim r15.

• Žiūrėti profilį
Nutarta ir vykdoma : Uzsakytos R15 195/65 Goodyear Ultra grip Ice + padangos (Yra minciu dar viena komplekta paiimti XL, su didesne dinamine apkrova laikancias ir deti ant compio o paprastas palikti sesei ;) )

nupirkti ratukai Žiemai. Manau bendro vaizdo negadins daugiau nei skardos :) juolab kaina dziugina ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Vykes pirkinukas.  (y)

Neprisijungęs vyras16

• Įrašai: 360
    • Žiūrėti profilį
Kaina jei galima i pm, nes as turiu pora variantu, tai nezinau pirkt ar ne :)

• Žiūrėti profilį
realia foto padarysiu savaitgali, bet bukle gana nebloga ;)

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Ne aš vienas blynus žiemai nusipirkau :-]

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Ne aš vienas blynus žiemai nusipirkau :-]
ko jūs taip kukliai su tais blynais? ;) tik R15 žiemai :-]
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
geriau sukas su 15-tukais, 17 gali nepavilkt :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
geriau sukas su 15-tukais, 17 gali nepavilkt :D
žiemą manau svarbiau ratų plotis, o ne dydis. R15 7J ar R16 7J same shit ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
masinos auksciai skirias.su r16 man aukstesne masina.jei sakysi dek 15 padanga dar aukstesne tai aciu ne.ant kiekvieno posukio "klibet" is padangu dar daugiau nenoriu.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
masinos auksciai skirias.su r16 man aukstesne masina.jei sakysi dek 15 padanga dar aukstesne tai aciu ne.ant kiekvieno posukio "klibet" is padangu dar daugiau nenoriu.
jei viskas tvarkingai masinos aukstis nesiskiria
bet jeu tu sudedi padangas tokiu pat ismatavimu tik vienos R15 kitos R16 tada aisku skirsis

• Žiūrėti profilį
Ratai visi 4 vnt. 6j, foto tik 7j kogero ikeliau :) Viskas manau savo vietose bus :) pernai su coupe vazineju tokių pat ismatavimų padangomis - problemų nebuvo. ;)

Justinux man jie i sagas kazko panasus tad taip ir vadinu. O siaip vienas is prioritetų buvo tai, kad kuo mažiau prilystų i ratus sniego. Labai nesmagu kaip jis ten prišala :D

Na o del ratų dydzio Slimai laukim tavo komentaro po šios žiemos:) pernai su r15 vžiavai , šiemet R16 išbandysi :)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
del sniego prilindimo tai sitie nekazka, nes yra uzdari, vedinimas stabdziu ne per geriausias, visa vidine dalis susyla ir uzlindes sniegas gerai susala i leda, jau savo kailiu isbandziau tokius ratus, zinoma lengviau nei is kokiu tinkliuku krapstyti sniega, ir jo nesimato beveik, bet uztat po vakarinio pasivazinejimo, ryte gerai purto kol ledu su kuonors nenumusi ;)

• Žiūrėti profilį
Šiandien sumontuotos ziemines padangos ant ratų ir kuo greičiau laukiam sniego :)

Ta proga kelios foto darytos muiline  :fp::D :D

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
 (y) :G
edit: ir jei jau lempos niauktos, tai reiktų paniaukti ir priešrūkinius su posūkiais, arba atlikti SPA procedūrą žibintams, kaip kad aš padariau :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 27, 15:53:56 sukūrė Rencius »

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Kokiu tikslu tamsintos priekines faros?

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
kažkaip su tais ratais dingsta visa compio grožis, bet vistiek dailiai atrodo

• Žiūrėti profilį
Ateis laikas zibintu SPA :) o kadangi tokius pirkau, tai nieko ir nebekeiciu :)

Norėjosi kazko orginalo, ir vistiktai manęs nei kiek nenuvylė :) Čia geresnis vaizdas nei pvz butu su b4 "ramunelem" :D Per žiemą tikslas susirasti grazius R17 ratus vasarai :)