As irgi nustebau, nors ir made in china , bet atlaike toki smugi ir is paziurejimo, net neatrodo, kad butu kreivas.
Audele po ilgoku tvarkymu ir vel ant koju, pakeista: balkis, sake, pusasis, stabilizatorius, trauke, stupica, amortikas ir sutvarkytas lietnykas. Is viso 1550lt, is mano kisenes 300, likusia suma padengia kasko draudimas
Užmatytas draguose , blizgantis kaip visada
Daznai matau prie ermitazo stovi
galiniu bei priekiniu lempu reiketu nuo naujesnes, butu dar grazesne o ratai man sitie nelabai... bet cia tik mano nuomone
Citata iš: Minde21 2009 Liepos 18, 07:41:59 galiniu bei priekiniu lempu reiketu nuo naujesnes, butu dar grazesne o ratai man sitie nelabai... bet cia tik mano nuomone Jo, aš irgi manau, kad lęšiai priekyje neblogai turėtų atrodyti O va galui, tai aš tokias siūlyčiau:http://www.eagleeyes.com.tw/style/content/CN-12-2a/product_detail.asp?lang=2&customer_id=379&name_id=5429&rid=7245&id=51277arbahttp://www.eagleeyes.com.tw/style/content/CN-12-2a/product_detail.asp?lang=2&customer_id=379&name_id=5429&rid=7245&id=51278priklausomai juodas ar chromuotas į priekį dėtum...Gaila, kad mano automobiliui tokių juodų nėra, iškart užsisakyčiau
dabar antrą pusė reik kad taip pat sutvarkytų ir priekis bus ledinis
Jokiu nedek ten eindzel xujeindzel,sudek tik nuo naujesnio modelio kur skaidrus stiklas ir lesis,cia aisku kartu su posukiu ir ok bus. del galo nezinau nebent kokias grazias radus bet irgi ne pinpongines o siaip dar tas galas lyg ir graziai atrodo...
Kaip suprantu tu priekije siulai deti eagle eyes?
Citata iš: Andrius001 2009 Liepos 18, 09:18:23 dabar antrą pusė reik kad taip pat sutvarkytų ir priekis bus ledinis Tu cia bandai igelti kiekvienam kuriam nepatiko tavo ratai?
Citata iš: Banzaii 2009 Liepos 18, 12:10:18 Citata iš: Andrius001 2009 Liepos 18, 09:18:23 dabar antrą pusė reik kad taip pat sutvarkytų ir priekis bus ledinis Tu cia bandai igelti kiekvienam kuriam nepatiko tavo ratai?a tu gyvai mano mašiną matei kad šneki ??aš tau apie važiuoklę o tu apie ratus...