Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Banzaii naujas pirkynys - A4 B6 3.0q  (Skaityta 14747 kartus)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Ar man tik taip atrodė ar taip nėra...? kiek mačiau 3.0 su r17 važinėka, nes maniau jog dėl stabdžių diskų netelpa. O pas Tave r16 :O

Neprisijungęs Banzaii

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
Ar man tik taip atrodė ar taip nėra...? kiek mačiau 3.0 su r17 važinėka, nes maniau jog dėl stabdžių diskų netelpa. O pas Tave r16 :O
Tai kad originaliai r16 buvo

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Aišku, apsišviečiau  :V gražu, o vasarą kokie ratukai laukia?

Neprisijungęs Banzaii

• Žiūrėti profilį
Sutvarkyta beda, kaip ir maniau buvo parejusi 5to cilindro babina, ir kaip tycia, tevas turejo nuo skodos viena tokia babina, tai nieko nekainavo :). Paskambinus i viena srota del babinos teko garsiai nusijuokti, nes kai paklausiau kiek nori uz deveta babina, tai atsake - 100lt :), kai nauja "Bremi" kainuoja lygiai tiekpat :D.

Neprisijungęs Banzaii

• Žiūrėti profilį
Vasarai ieskausi kazko is r18, arba rs6 ratu, arba avus ar kazko panasaus, dar audi a6 4.2 r17 originalus visai patinka, tik idomu kaip atrodytu ant b6. Siaip gailiuosi, kad a6 pardaviau su tais r17, nors ir nesu didelis "bling bling" megejas, bet anie ratai, bent jau ant a6 visai neblogai atrode.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Vasarai ieskausi kazko is r18, arba rs6 ratu, arba avus ar kazko panasaus, dar audi a6 4.2 r17 originalus visai patinka, tik idomu kaip atrodytu ant b6. Siaip gailiuosi, kad a6 pardaviau su tais r17, nors ir nesu didelis "bling bling" megejas, bet anie ratai, bent jau ant a6 visai neblogai atrode.
Nebent būtum juos pardavęs  :) mačiau tokius kaip buvo ant aš pas Tave, bet tik  nechromuotus o su gun metal nupustais stipinais, tai atrodė žiauriai gerai.

kazinak

• Svečias
nuvaziuok i audi centra ir jei masina sarase pakeis babinas dykai,visoj europoj jau beveik du metus taip daro,praktiskai visom pagamintom 2001-2007 keicia
O kokia cia proga? brokuotos buvo ar kaip?

taigi cia pagrindine vag'u beda, tik neaisku kodel tiek metu lauke,

Neprisijungęs Banzaii

• Žiūrėti profilį
Penktadieni pakeista vandens pompa, pagr. dirzas ir visa kita kas priklauso :)

Neprisijungęs Banzaii

• Žiūrėti profilį
Ats: Banzaii naujas pirkynys - A4 B6 3.0q
« Atsakymas #108: 2012 Birželio 11, 09:09:33 »
Atsirado kazkokios problemos su garsu, ant mazesnio garso nustoja groti kurinors kolonele, atsukus daug garso atsigauna, bet tai groja tai ne. Pradzioj galvojau, kad beda su kolonele, nes tik viena kolonele taip atsijungdavo, bet dabar vis kita kolonele taip bludija. Gal kam yra buve panasiu problemu? Kur ieskoti bedu? Audi Symphony 2 ir Bose sistema.
P.S. Kadangi dingo dalis temos, ikeliu naujas foto

Neprisijungęs Banzaii

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2012 Birželio 29, 09:50:35 »
Vakar pakeistos variklio dangteliu tarpines, zvakes ir filtrai. Taipat suverzti antifrizo slangu chamutai, kuriuos kauno dujininkai paliko nesuverztus ir leido antifriza.

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2012 Birželio 29, 11:12:01 »
Del garso pas mane irgi toks dalykas yra  :think: Kartais dingsta dureliu garsas, itariu kad laidai gali i pabaiga eiti

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2012 Rugsėjo 07, 01:44:23 »
pats dejei parktronikus koki atstuma dejei nuo wieno link kito turiu nusipirkes tik neprisiruosiu susidet reikia info kokiais atstumais det :-)

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2012 Rugsėjo 07, 11:44:11 »
pats dejei parktronikus koki atstuma dejei nuo wieno link kito turiu nusipirkes tik neprisiruosiu susidet reikia info kokiais atstumais det :-)
nusiemes bamperi vidinej pusej pamatysi originalias vietas parkingam, tai ten ir dedi

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2012 Rugsėjo 07, 11:50:10 »
nusiemes bamperi vidinej pusej pamatysi originalias vietas parkingam, tai ten ir dedi

Per sunkus darbas čia  :bedantis:

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2012 Rugsėjo 07, 11:56:47 »
DRL eina padaryt pas B6?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2012 Rugsėjo 07, 11:58:22 »
DRL eina padaryt pas B6?

Nelabai. Eina padaryti tik auto halus arba trumpas

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2012 Rugsėjo 07, 12:51:11 »
dekui waidi ;)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2012 Rugsėjo 08, 19:34:00 »
isitikianu kad pas b6 laidai tarp duru ir stoikiu megsta luzinet, mano abi is italku tai nuo karscio laidai pasidare tokie kad palenkus truputi is kart luzta...Beda buvo su nesuzrakinamom durim. Maniau centriniai, varikliukai blogi, jau vos neieskojau pirkt, o vat pzaiurejau ir radau tai po 3 ar 4 laidus nuluzusius.

Neprisijungęs Banzaii

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2012 Rugsėjo 08, 19:37:09 »
Siaip viskas yra instrukcijoje ir derino pagal bamperi, nepamenu kokiais atstumais gavosi, kai busiu prie auto jei nepamirsiu pamatuosiu

Neprisijungęs Banzaii

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2012 Rugsėjo 08, 19:40:01 »
isitikianu kad pas b6 laidai tarp duru ir stoikiu megsta luzinet, mano abi is italku tai nuo karscio laidai pasidare tokie kad palenkus truputi is kart luzta...Beda buvo su nesuzrakinamom durim. Maniau centriniai, varikliukai blogi, jau vos neieskojau pirkt, o vat pzaiurejau ir radau tai po 3 ar 4 laidus nuluzusius.
Del garso koloneliu, tai galvoju kad pas mane irgi bus su laidais beda, nes buna kad darinejant duris tai dingsta tai atsiranda garsas, bet niekaip nerandu laiko patikrinti.

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2012 Rugsėjo 08, 20:23:53 »
pas mane iri taspats wairuotojo atsijungineja kolonele tarpdury paluzineje laidai

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2012 Rugsėjo 08, 23:10:01 »
va buten pas mano b6 buvusioj ta pats buvo su priek keleivio kad atidarius lyg ir dinsta garsas. Siaip nesunkiai susitvarko, sau visas duris taip perejau. Gerai kad stoikej fyske issimauna o ne kaip b5 laidai i salona tiesiai ir ten tu ju nesugaudysi.