Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bajoro garažas SQ8  (Skaityta 831321 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Bajoro garažas - Audi A8L D4 4,2tdi
« Atsakymas #700: 2021 Vasario 22, 10:04:37 »
Nėra ten taip blogai kaip tavo pavaizduotose nuotraukose, nes jose priekinė sėdynė atstumta atgal beveik iki galo.  Bet taip, longe daugiau vietos ir mano ankstesniam e65 buvo tikrai daugiau erdvės. Man, 175cm, dar nei vienas keleivis nesiskundė, kad vietos trūksta, bet jei būčiau aukštesnis, tikriausiai susidurčiau su tais prašymais iš galo. Padarysiu nuotraukas kaip atrodo pas mane.
Na faktą matome. Juk foto ne montuotos :) Jei keleivis mėgsta sedėti erdviai, sėdynę atsistumia daugiau ar daug. Tada gale nelieka vietos, ypač jei priekinės sėdynės su masažais.
Tiek D3, tiek D4 perkant, bandžiau save įtikint, kad nėra blogai standaryinė bazė, tačiau atsidarai galines duris, pamatai ant kiek mažai vietos lieka pas didžiausią Audi mašiną (z) uždarai ir ATE (h) einam ieškoti Long (H-)

Iš kitos pusės, kam balta, kam juoda, kam Q, kam 1 varoma, kam sedanas, kam univesalas. Taip ir čia, kiekvienas su savais motyvais ir norais :)