Citata iš: Bagyra 2007 Rugsėjo 04, 15:10:08 Citata iš: slimshady 2007 Rugsėjo 03, 17:24:09 Citata iš: Bagyra 2007 Rugsėjo 03, 08:55:08 Kazkam audi stokine 'nieko grazaus' ? interesno gal vertetu pasitikrint ar tikrai i ta kluba istojai tfu neistojai o forume naršai ne tas, kad nieko grazaus, bet nieko ispudingo uz ka ovacijomis reiketu atsidekoti ne tai faktas, kad kazkam grazu suolai ant bagaziniu, kazkam profesionalus tiuningas, kazkam savadarbis, kazko isore nedomina, o domina ag tuningas arba audio, o kazkam turi buti viskas iš karto o man grazu taip kaip yra ir isesmes neikeisciau nieko nei viename masiniuke kuris man patinka iskyrus suba jei nera gamiklinio ir ratus (o cia jau butinybe nes nuo originalu visada nurenka varztus slepiancius gaubtelius . del skonio nesigincijama .ovaciju geliu ir saldainiu niekas ir nepraso beje slimshady nuo kada advokato karjera pradėjai? kodel advokato? greiciau prokuroro
Citata iš: slimshady 2007 Rugsėjo 03, 17:24:09 Citata iš: Bagyra 2007 Rugsėjo 03, 08:55:08 Kazkam audi stokine 'nieko grazaus' ? interesno gal vertetu pasitikrint ar tikrai i ta kluba istojai tfu neistojai o forume naršai ne tas, kad nieko grazaus, bet nieko ispudingo uz ka ovacijomis reiketu atsidekoti ne tai faktas, kad kazkam grazu suolai ant bagaziniu, kazkam profesionalus tiuningas, kazkam savadarbis, kazko isore nedomina, o domina ag tuningas arba audio, o kazkam turi buti viskas iš karto o man grazu taip kaip yra ir isesmes neikeisciau nieko nei viename masiniuke kuris man patinka iskyrus suba jei nera gamiklinio ir ratus (o cia jau butinybe nes nuo originalu visada nurenka varztus slepiancius gaubtelius . del skonio nesigincijama .ovaciju geliu ir saldainiu niekas ir nepraso beje slimshady nuo kada advokato karjera pradėjai?
Citata iš: Bagyra 2007 Rugsėjo 03, 08:55:08 Kazkam audi stokine 'nieko grazaus' ? interesno gal vertetu pasitikrint ar tikrai i ta kluba istojai tfu neistojai o forume naršai ne tas, kad nieko grazaus, bet nieko ispudingo uz ka ovacijomis reiketu atsidekoti
Kazkam audi stokine 'nieko grazaus' ? interesno gal vertetu pasitikrint ar tikrai i ta kluba istojai tfu neistojai o forume naršai