Citata iš: auditankas 2011 Balandžio 10, 12:36:21 Citata iš: Mukas 2011 Balandžio 10, 12:31:54 na ka galiu pasakyt, tokie projektai gal ir toleruojami audifanu forume, bet man tai sis projektas gaiduva kvepia... ar tik ne rasistas busi? :f ka nori ta daro zmogus juk jei jam tai teikia malonuma kodel ne? nesuprantu tokiu zmoniu kaip tu... tai pagal tave jei koks nors veikėjas paimtų audi, apipiltų benzinu, padegtų, nufotografuotų ir sukelti foto į audiklubo forumą viskas būtų o.k.? jam gi tai suteikė malonumą, tai pagal tave tegul daro žmogus ką nori P.S. nesuprantu tokių komentatorių, kurie patys nesupranta ką rašo.
Citata iš: Mukas 2011 Balandžio 10, 12:31:54 na ka galiu pasakyt, tokie projektai gal ir toleruojami audifanu forume, bet man tai sis projektas gaiduva kvepia... ar tik ne rasistas busi? :f ka nori ta daro zmogus juk jei jam tai teikia malonuma kodel ne? nesuprantu tokiu zmoniu kaip tu...
na ka galiu pasakyt, tokie projektai gal ir toleruojami audifanu forume, bet man tai sis projektas gaiduva kvepia...