padžioviau avantzylį pakeičiau kelmą galinio rato, nes guolis miręs nuo pirkimo buvo, bet pratrūko stabžių vamzdelis, gerai , kad ne gatvėj :s
Citata iš: offroad 2011 Vasario 07, 10:35:24 Citata iš: quattro 2011 Vasario 07, 10:24:52 offroad: tai jau kada atvažiuot? audziau , na , žinau kas turi vieną naują berods pirkęs užsienyje ,bet jeigu ir parduotų , tai ne pigiau nei pirko , o tai reiškia ,kad gan nepigiai bet kada. visada galiu priimti, istestdraivinti tik vat sako pas 10V zymiai sunkiau prieiti prie WG reiketu paziuret gyvas, kas per reikalas ten.Va matai , pamatysi kaip ten , kas ten ir liepsi varyt atgal su visu alum Test drive ir aš beje galiu padaryt Nu nieko , gal kurį savaitgalį su grupioku įveiksim , tikiuosi viskas vyks palankiai
Citata iš: quattro 2011 Vasario 07, 10:24:52 offroad: tai jau kada atvažiuot? audziau , na , žinau kas turi vieną naują berods pirkęs užsienyje ,bet jeigu ir parduotų , tai ne pigiau nei pirko , o tai reiškia ,kad gan nepigiai bet kada. visada galiu priimti, istestdraivinti tik vat sako pas 10V zymiai sunkiau prieiti prie WG reiketu paziuret gyvas, kas per reikalas ten.
offroad: tai jau kada atvažiuot? audziau , na , žinau kas turi vieną naują berods pirkęs užsienyje ,bet jeigu ir parduotų , tai ne pigiau nei pirko , o tai reiškia ,kad gan nepigiai
Citata iš: audzius 2011 Vasario 07, 09:00:42 padžioviau avantzylį pakeičiau kelmą galinio rato, nes guolis miręs nuo pirkimo buvo, bet pratrūko stabžių vamzdelis, gerai , kad ne gatvėj :sgeras keltuvas/duobe pas tave duobe kitam garaze, vaziuot per visa Vilniu, o truko vamzdelis cia, tai reanimuoju vietoj siandien pakeistas jau, ryt nuorint tik, gerai, kad Provokator ex silke su naujais vamzdeliais stovi, tai ieskot nereikejo
ar man pasirode ar pas tave 20V zenkliukas nuluptas?
Citata iš: kubikas 2011 Vasario 07, 23:02:09 ar man pasirode ar pas tave 20V zenkliukas nuluptas?man irgi
sumedžiojau S6 originalius ratus Zylui pakeistas vairo stiprintuvo siurblys su skysčiu, susukiota viskas kaip priklauso variklio skyriuj, ir nuplautas Pakeistos nešviečiančios lemputės, bei nupirktas naujas numerio rėmelis ir nuplautas aišku, tik naktį nebefotkinau
r17 manau beverciai nuo v8 eskem tik avusai tinkai belekokie.
db mėnesiui atostogos zzz
tas vysresnis, ne toks ir senelis mes nesideram Oo) Oo)