Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 797533 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
visi diskai aprudija (puna). mano visi diskai pries 3k km keisti,o surudije yra,bet darbinis pavirsius blizga. siaip net per nakti po lietaus ir darbinis pavirsius parudija,bet pavaziuoji,pastabdai ir vel blizga. estetika tai gal mazina,bet stabdziu diskai ne del grozio juk ideti,o ju funkcionalumui nekenkia tas "puvimas".
reik pirkt zinc plated tada nebus tokių parkių  :) pvz http://www.ebcbrakesdirect.com/car/image.asp?g=1&image=Auto+Turbo+Groove+Disc+Large
http://www.ebcbrakesdirect.com/car/parts_disc.asp?part=disc&make=AUDI&model=200+Avant&year=2%2E2+Turbo+Quattro++%2886%2D90%29#

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
ypac masinai ant pardavimo (+)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Nesuprantu, kaip auto su 30000km rida jau negyvi amortikai, o vienas net perlūžęs? :V
rida ~130k, tai sitas zylas standartas, joks ne stipruolis :D
eilinį kartą patvirtinta faktais, kad oiiiii kaip ne į gerą kai auto stovi, o ne važiuoja

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
jie nelaiko ne del rudijimo,o del perkaitimo,jei kreipianciosios kertasi. visokie raizyti,grezioti ir panasus yra dedami ir + del grozio,tai kaip ir privalu jiem "graziai atrodyti" t.y. nerudyti. o musu kasdieninem masinom tikrai nieko neatsitinka del disku parudijimo,svarbu darbinis pavirsius visas efektyviai dirbtu,o dirbdamas ir taip neaprudys.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
tai kad jei visai levakai tai buna taip pripuna kad  kalades is vietos net atsoka, o poto jau ir vazinejimas nevisada padeda :)
normalus diskai tikrai taip nepuna kaip levakai

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
rida ~130k, tai sitas zylas standartas, joks ne stipruolis :D

ne apie si kalba gi :D

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
tai kad jei visai levakai tai buna taip pripuna kad  kalades is vietos net atsoka, o poto jau ir vazinejimas nevisada padeda :)
normalus diskai tikrai taip nepuna kaip levakai
del to kad puna levakai visiskai nesutinku mano tevas jau daugiau nei 30 metu dirba su metalu ir paaskino kad yra ivairiu lydiniu maziausiai dyla diskai kur daugiausiai ketaus (špižiaus) pvz pas mane dbr originalus diskai ant saabo stovi tai buna pora dienu paprastai oras dregnas ir psio apsinesa tokia plevele ruda iskarto taip kad tikrai ne pagal tai reikia sprest ar diskai geri ar lievi

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
ok nesigincysiu, tik tuomet klausimas, kodel viena detale kainuoja 100lt kita 200lt, koks ju skirtumas, ir kam pirkt brangia jei galima pigia? mano manymu i pigesne detale sudeta viskas pigiausia, del to sutrumpeja jos eksplotavimo laikas, ji neatspari aplinkos poveikiui ir t.t. kaip pvz: kitaicu kebulo detales, metai du i fsio, o paimk normalu atvazinesi ir penkis ir daugiau, taspats ir su diskais, uzkaista greit, i bala uzleksi susikreivina, as tai uz kokybe

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
kubikas, sumokėjau už galinius po 116lt ATE, ir kalades viso 80lt galinės visos 4, tai vat pačiam net keista, kad per metus jie kaip blizgėjo, taip blizga. Stabdymu nesiskundžiu, suportai kaip ir ~ok, nors sunku tą galą pajausti... T/a su naujais stabdžiais dar nebuvau. Net pačiam keista kaip jei tokie gražūs išliko

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
taip butent moki uz kokybe gaminimo procesa ir tehnologija kad pravaziavus ta bala tau tie diskai nesusikreivintu ir t.t vieni diskai pagaminti yra ir isbandyti o kiti pagaminti pagal kitu briezinius prajeje  tik kokybes kontrole kad atitiktu matmenis ir psio daugiau nieko todel taip ir buna kad atdrodo ligiai tokie patis o isbandzus tai pasirodo nieko verti :) del kitaicu kebulo daliu tai as tyliu bet nebutu ju is ko kebulininkai duona valgytu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 04, 13:23:10 sukūrė Emer »

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
tai kad TA ir su supuvusiais diskais praeina, svarbu efektyvumas butu, na o tavo jei blizga tai praeisi be problemu, nebent rankinis...:)
ziuresim kaip pas audziu laikys, nes man labai knieti suzinoti ar verta pirkt geresnius, ar galima ir popigiai diskus det ir nesukt galvos, nes tos firmos ka uzdejo audzius, bent jau ant MB SPIRINTER keiciami kas pusmeti nes nepraeina del efektyvumo TA

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
padirbėta prie S6, pakeista stabdžių kriaušė ir skystis į žalią mineralinį, pedalas minkštas, jautrus ir šauktukas kol kas nedegė  ff ištiesintas vienas ratas, nes buvo suvarytas masono su V8, bei pakeistos padangos, nes važiavimas pasidarė ekstremalus :D ir šiaip pafotkinta  :V
įdomu po kiek tos kriaušės eina kaina ir ar tinka nuo kokios naujesnės šimtinės į senesnę ar irgi visokių variantų prigaminta buvo ?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
tai kad TA ir su supuvusiais diskais praeina, svarbu efektyvumas butu, na o tavo jei blizga tai praeisi be problemu, nebent rankinis...:)
ziuresim kaip pas audziu laikys, nes man labai knieti suzinoti ar verta pirkt geresnius, ar galima ir popigiai diskus det ir nesukt galvos, nes tos firmos ka uzdejo audzius, bent jau ant MB SPIRINTER keiciami kas pusmeti nes nepraeina del efektyvumo TA
ant bulkos A80 buvau pirkes priekinius diskus pigius lyg po 50 lt už vnt. pravažiavau gal kokius 6-7 metus apie 70-80km
ir nieko lyg ir nenutiko tik tiek kad jų storis jau mažiau minimalios ribos ir muša
jei brangesni diskai būtų buvę manau daugiau km būčiau prasukes su jais

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
gedi' pas tave prieki neaprudijo tie grezioti? Ziemerman kiek pamenu rudyja :V kaip laiko ir stabdo pigus zylo diskai gale, reikia quattre klaust, nes jau metai laiko, tai viskas pasimato :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
dar nemaciau tiek puslapiu prie garazo temu :DD

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
turbut ir garazo tokio :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
gedi' pas tave prieki neaprudijo tie grezioti? Ziemerman kiek pamenu rudyja :V
zimmermann pakeitė kitas variantas http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,13646.msg824927.html#msg824927
o darbinis paviršius belenkokių rūdija, na aišku vienų daugiau kitų mažiau, bet kaip kad jau rašiau jei diskai yra zinc plated arba dar gal kokiu kitokiu brudu padengti tada bent jau iš vidaus, aplamai niekur nerūdija apart darbinio paviršiaus kai mašina nenaudojama. mano pvz jau gal 3 mėn stovi garaže, tai kiek pamenu rūdžių nėra nei ant darbinio paviršiaus, lauke tai aptraukdavo taškais tokiais, va čia buvom kalbėję
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,3769.msg551074.html#msg551074   sukėliau pradingusias fotkes  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Paprasčiausiai nusipirkus naujus diskus, juos pakanka iš balionėlio nupūsti kad ir sibabrine spalva ir nerūdis jie... Aš visad nusipučiu ir dar nė vieniems šašais nenuėjo.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Paprasčiausiai nusipirkus naujus diskus, juos pakanka iš balionėlio nupūsti kad ir sibabrine spalva ir nerūdis jie... Aš visad nusipučiu ir dar nė vieniems šašais nenuėjo.
tai kad tie dažai nuo karščio nubyra labai greitai

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
darbinis paviršius nusivalo, vat nedarbinis paviršius kai rūdyja, tai atrodo kaip seni diskai  :V dažymas iš balionėlio nepadės, nes nuo karščio viskas nueina  :V

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
darbinis paviršius nusivalo, vat nedarbinis paviršius kai rūdyja, tai atrodo kaip seni diskai  :V dažymas iš balionėlio nepadės, nes nuo karščio viskas nueina  :V
O man patiko TRW diskai, kur ne darbinis pavirsius gamykloj nupustas milteliniu budu  :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kas jums kur nueina? Esat bandę dažyti? Man per tiek auto niekas nenueina, kas sezoną vistiek atnaujini ratus keisdamas ir viskas.

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Kas jums kur nueina? Esat bandę dažyti? Man per tiek auto niekas nenueina, kas sezoną vistiek atnaujini ratus keisdamas ir viskas.
tai kai tu masinas keiti per metus kelias, tai nespeja tie dazai atsokt

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
nueina belekokie dazai, net hammerita pradeda kelt. Dazes nekarta nauja diska is po konservavimo. Minimum dazai turi buti atsparus karsciui, apie paprastus net ner ko kalba, deja visi jie akyti patampa greit ir islenda rudeles.

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
pasikrapštyta šiandien prie avantzylio  Oo) pakeistos vakuminės šlangelės į silikonines, senos kraupios buvo, zylas vėl žiebia  ff ff