Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 796817 kartus)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
222?

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
222?

fotoshopas  :-] tik kreivokai panaudotas  :)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
paintas :D fotoshopui laiko neturiu  :D

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
spanguoliaujat kažką  :D geriat?  :D :D :D :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
ardomų triperių laistyt nereikia  :-]

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
matmenys good 8.5J ET30  ;)
atrestauruok ir pamainom i mano RH'us :D 6vnt (y) :-]
Ziauriai teisingas ET'as butu su rastafkem :G

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
tai, kad jau autogide kaba...

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ne,nu kad chebryte be sazines, tai zinojau, bet kad tiek  :O :-] :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
berasciai jus , didinant rato et keicias ir rato svorio centras , kuo jis toliau nuo asies to didesne jiega yra reikalinga pasukt ji is vietos ar lekiant ji stabdyt .

nezinau kur ta berastiskuma pritaikai, bet su tuo et gerai pavarei, nezinai net kas tai yra.
Kaip PVZ, rato skersmuo buvo 40cm, diskui 30 cm, padangai 10cm, padidinai diska, pazemejo padanga, diskas 35cm, padangai liko 5cm. Tokiu principu skersmuo lieka geras, kitais atvejais yra saikingas ir nesaikingas bendras rato skersmens didinimas.

tai kodel jeigu dauguma jau islaiko ta pati spinduli, kaip tu sakai, sumazindami padangos uaksti kompensuodami rato R padidinimu, dazniausia isauga kuro sanaudos? tada klausimas, kodel jos isauga? prieinam isvados kad varikliui reikia daugiau galios juosj udinti, todel jis pasiima papildoma 'maisto' porcija...  ir antra isvada, kad andrenas visgi sneka i tema...

dar nepamirškim ir padangų ploti...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
matmenys good 8.5J ET30  ;)
atrestauruok ir pamainom i mano RH'us :D 6vnt (y) :-] Ziauriai teisingas ET'as butu su rastafkem :G
jeigu realiai šnekant beveik nesuprantu kuris čia tas ET būt žiauriai teisingas >? ET30 ? bet kad trūksta dar ~5mm iki to realaus žiaurumo

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
matmenys good 8.5J ET30  ;)
atrestauruok ir pamainom i mano RH'us :D 6vnt (y) :-] Ziauriai teisingas ET'as butu su rastafkem :G
jeigu realiai šnekant beveik nesuprantu kuris čia tas ET būt žiauriai teisingas >? ET30 ? bet kad trūksta dar ~5mm iki to realaus žiaurumo

aha,o visa tai palygink su turimais ET47/53 ir tada is naujo pakomentuok ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
aišku būna teisingesnių ET, bet šitas labai ok, be rastafkių gali maut ant S6 stabdžių, ir uždėjus jau nėbus sulindę į vidų, ant V8 tai per siauri gal  :D quattre RH atsikračiau prieš 2 metus gal ir daugiau žiūrėt į juos nenoriu  :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
aišku būna teisingesnių ET, bet šitas labai ok, be rastafkių gali maut ant S6 stabdžių, ir uždėjus jau nėbus sulindę į vidų, ant V8 tai per siauri gal  :D quattre RH atsikračiau prieš 2 metus gal ir daugiau žiūrėt į juos nenoriu  :D
pas tave visi buvo 8.5j (n) :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
tas nelabai ką keičia  :D

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
O leisk paklaust kodel parduodi tokius ratus(as apie bbs)?  Juk labai graziai atrodytu uzmauti ant zylo kokio turimo, speju ir mokejai kelis kart maziau nei kad parduodi. Zmones tokiu ratu iesko kaip nzn ko, o tu rades iskart parduodi, kodel ? Tas pats ir su kiek anksciau turetais ardomais bbs, jie ziauriai nesveikai atrode ant to zylo, kodel pardavei ? Ar tau toks ratu stilius nepatinka ar kaip cia ? Suprantu kad pardaves uzsidirbsi pinigu su jais, bet ar cia viskas tik piniguose ? Svetimu pinigu neskaiciuoju, tik man idomu del kokiu priezasciu tu sitaip darai :)

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
del to, kad abeji buvo 17 :-] :-]

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
del to, kad abeji buvo 17 :-] :-]

tai kad ka zinau, tas juodas zylas su tais bbs labai graziai atrode ir su 17 :) aisku jeigu jau detis 17, tai gumas biskuti aukstesnes, nei su 18, o ne kad stiprus strechas ir vaizdas it ant disko vaziuotum :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
O leisk paklaust kodel parduodi tokius ratus(as apie bbs)?  Juk labai graziai atrodytu uzmauti ant zylo kokio turimo, speju ir mokejai kelis kart maziau nei kad parduodi. Zmones tokiu ratu iesko kaip nzn ko, o tu rades iskart parduodi, kodel ? Tas pats ir su kiek anksciau turetais ardomais bbs, jie ziauriai nesveikai atrode ant to zylo, kodel pardavei ? Ar tau toks ratu stilius nepatinka ar kaip cia ? Suprantu kad pardaves uzsidirbsi pinigu su jais, bet ar cia viskas tik piniguose ? Svetimu pinigu neskaiciuoju, tik man idomu del kokiu priezasciu tu sitaip darai :)

Kodėl visada atrodo, kad jei parduodu kažką, tai gavau kelis kart pigiau :V kiek jie man atsiejo, tai kiti R18 arba R19 pasiema :P būtų vasara, tikrai dėčiau ant mašinos, pavasaris dar toli, todėl laukt nematau reikalo, neparduosiu dabar, nuneš pavasarį. Man ir RS ir LM kaip Kazliuss sakė yra mažoki, nors prie zylo laikmečio būtų ok. Visada svajojau apie BBS LM arba Rial Daytona, bet kai pasitaikė, yra mažoki, zylas nekasdieninis, todėl galima maut didesnius, jei mašina kasdienai gal ir pasilikčiau šituos :V

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Kodėl visada atrodo, kad jei parduodu kažką, tai gavau kelis kart pigiau :V kiek jie man atsiejo, tai kiti R18 arba R19 pasiema :P būtų vasara, tikrai dėčiau ant mašinos, pavasaris dar toli, todėl laukt nematau reikalo, neparduosiu dabar, nuneš pavasarį. Man ir RS ir LM kaip Kazliuss sakė yra mažoki, nors prie zylo laikmečio būtų ok. Visada svajojau apie BBS LM arba Rial Daytona, bet kai pasitaikė, yra mažoki, zylas nekasdieninis, todėl galima maut didesnius, jei mašina kasdienai gal ir pasilikčiau šituos :V

Na kadangi tu vertiesi masinu, ivairiu ju daliu pardavimais/perpardavimais todel nemanau kad is idejos imtum ir uz ta pacia kaina uz kuria nupirkai pardavinetum. Puikiai suprantama kad kainuoja ir kuras nuvaziuot juos pasiimt, ir laikas, o ir valgyt kazka zmogui reikia ;) Na bet cia nesileiskim i diskusijas, tavo asmeninis reikalas uz kiek pirkti ir uz kiek parduoti ;)

Na jeigu tokiais tikslais kaip kad nekasdieniniai auto, tada dar galima suprast.

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
už tiek pat žmogus parduot gali kai skubiai reikia ažparduot arba kažkas su tuo daiktu tikrai blogai, rusiško biznio nedarau :D aš tavęs irgi paklausiu, kam tu pardavei savo Keskinus, ir uždėjai dabartinius?  (!?) :D to tai aš niekaip nesuprantu  (-)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
pardaviau nes reikejo pinigu, nes jei pasilikt juos butu reikeje pirkt kitas padangas, nes isvaziavau i danija ir padejau masina i garaza(o garaze nesvarbu ant kokiu ratu stovi), nes nusipirkau kitus :  http://data.motor-talk.de/data/galleries/987231/1038932/img-1575-1779.JPG
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 16, 12:58:56 sukūrė ErikasRO »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Audziau, kad jau prašnekom apie pinigus, paklausiu.. Žinau kad bjauri tema bet smalsumas daro savo. O BBS RS'us kartais ne apie 1k lt pardavinėjai? Nesakau, kad kažkas brangu ar t.t., nes ne mano reikalas, bet kaip gali LM kainuot brangiau už RS?

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
erikasRo, dabartiniai yra baisūs lyginant su tais kur turėjai ;) bet gal kada ateisi į doros kelią :D domai, tie RS buvo tragiško stovio, aišku visada galima restauruot, bet stovis kaip diena ir naktis su LM, be to aš labiau vertinu LM, nei tuos RS  ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
be to aš labiau vertinu LM, nei tuos RS  ;)
nesupratau ir nesuprasiu, juk vien tik tai kad rs nebegaminami.. na kiekvienam savo

o normaliai restauruoti rsus ~kiek būtų kainavę? Nes sakau jei šiandien jie dar būtų už aną kainą, turbūt, kad susigundyčiau. Bet čia kaip visada, kai yra tai nereikia, kai nebėra, ašaros prasideda visiems