Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 796080 kartus)

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
jo, tik S6 turi tokį bamperį  (+)

o skiriasi visas bamperis ar tik pazeminimas dasideda?
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Kiek zinau tai tik apatine lupa  :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
bet sparnai tai platesni pas s6 :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kiek zinau tai tik apatine lupa  :V

Gi visas bamperis skiriasi...

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
skiriasi ir bamperis, ir jo apačia, ir sparnai su posparniais.

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
jo, tik S6 turi tokį bamperį  (+)

o skiriasi visas bamperis ar tik pazeminimas dasideda?
pazeminimas nedasideda jis vientisas su buferiu. s6 sparnai kitokie, tad ant a6 buferio neuzdesi, teks det su visais sparnais  ;)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
kur dazei buferi? patenkintas santykiu kaina/kokybe?

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
biski matosi, kad buferis dazytas, sviezesne spalva isryskeja, gal kai kebulas nusipoliruos susivienodins, bet taip tai matosi

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
mašina neplauta nuo jos pirkimo, tai splavų skirtumu nesistebiu, kėbulas baisus, o bamperis šviežias :v o šiaip dažymu nepatenkintas, kaina ok, kokybė ne, dažė pažystamas :V bet čia eskė, tai galima, zylui dažysis bamperis, ten kur bus patikrinta :D nors kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad dažytojai delbajobai  (!?)

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
man kazkaip seske be ragu atrodo graziau, atrodo zemesne. pats tokia turejau tik 2.5 tdi

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
mašina neplauta nuo jos pirkimo, tai splavų skirtumu nesistebiu, kėbulas baisus, o bamperis šviežias :v o šiaip dažymu nepatenkintas, kaina ok, kokybė ne, dažė pažystamas :V bet čia eskė, tai galima, zylui dažysis bamperis, ten kur bus patikrinta :D nors kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad dažytojai delbajobai  (!?)
Kas konkrečiai blogai padaryta?

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
rytoj pasiimsiu spoilerį nudažytą, žiurėsim ar kaune ne delbajobai :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
mašina neplauta nuo jos pirkimo, tai splavų skirtumu nesistebiu, kėbulas baisus, o bamperis šviežias :v o šiaip dažymu nepatenkintas, kaina ok, kokybė ne, dažė pažystamas :V bet čia eskė, tai galima, zylui dažysis bamperis, ten kur bus patikrinta :D nors kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad dažytojai delbajobai  (!?)

nu ir tu dykai nieko nedarytum :D - nereik "uzspauspaudynet"  :-]
Turiu pazistama dazytoja - patenkintas jo dazymu esu... ir jis siom oro salygom atsisake garazhe dazyt (bamperius)... O uz dyka, man irgi draugas gali nupust belekaip - iranga turi, bet patirties... - tik buv jo drauges BMW (rezultatas buvo, khmmm "keistas"  :V) - teko perdazyt :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 11, 07:07:02 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Kiek per gyvenimą teko dažytis, tai pritariu tau - 95% jų tokie.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
mašina neplauta nuo jos pirkimo, tai splavų skirtumu nesistebiu, kėbulas baisus, o bamperis šviežias :v o šiaip dažymu nepatenkintas, kaina ok, kokybė ne, dažė pažystamas :V bet čia eskė, tai galima, zylui dažysis bamperis, ten kur bus patikrinta :D nors kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad dažytojai delbajobai  (!?)

Pzistu viena, kuris kura naktimis nupilinejo (gavo gerai malku), o paskui tiesiog dingo :D (draugui masina daze po autoivykio :D ) - kokybes irgi nebuvo :)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį

nu ir tu dykai nieko nedarytum :D - nereik "uzspauspaudynet"  :-]
Turiu pazistama dazytoja - patenkintas jo dazymu esu... ir jis siom oro salygom atsisake garazhe dazyt (bamperius)... O uz dyka, man irgi draugas gali nupust belekaip - iranga turi, bet patirties... - tik buv jo drauges BMW (rezultatas buvo, khmmm "keistas"  :V) - teko perdazyt :D

(!?) (!?) o iš kur tu ištraukei , kad dažė už dyką? su dažymu kaip loterijoj, paduodi detalę ir lauki ar pavyks dažytojui gerai nupūst ar ne  :V

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
man kazkaip seske be ragu atrodo graziau, atrodo zemesne. pats tokia turejau tik 2.5 tdi
mano nuomone, kad avantai be ragų atrodo kaip kandonai :D :D yra vienetai, kur žiūrisi gerai be jų, bet dažniausia tai užsienio nuotraukose, kur nesveiki ratai ir t.t., o standartinis tai vaizdo tikrai neturi (-)

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį

nu ir tu dykai nieko nedarytum :D - nereik "uzspauspaudynet"  :-]
Turiu pazistama dazytoja - patenkintas jo dazymu esu... ir jis siom oro salygom atsisake garazhe dazyt (bamperius)... O uz dyka, man irgi draugas gali nupust belekaip - iranga turi, bet patirties... - tik buv jo drauges BMW (rezultatas buvo, khmmm "keistas"  :V) - teko perdazyt :D

(!?) (!?) o iš kur tu ištraukei , kad dažė už dyką? su dažymu kaip loterijoj, paduodi detalę ir lauki ar pavyks dažytojui gerai nupūst ar ne  :V
Šiaip galėčiau rekomenduot vyruką Ukmergėj, kuris daro kaip priklauso. Tiek ruošia, tiek dažo. Nors, faktas, kaip tu ir minėjai - visiems visko pasitaiko, loterija neišvengiama.

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį

98%... bent vilniuje... ir nesiulyciau dazyt Utenos g. pakylus i kalna ir uz kokiu 100m  (vaziuojant is zalgirio gatves) kaireje puseje garazu kompleksas (is bloku, ne metaliniai). labai blogai nudaze buferi...
P.S. turi kamera bet jos nenaudoja...
P.S.2. negaliu sakyt apie visus ten esancius dazytojus, bet tox Viktoras atpazint galima is dantu, (labai truksta dantu).

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
audziau, pats imkis dazymo amato. klientura garantuota ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
per žiaurus darbas (-) sau kiek esu daręs pakakdavo, kai pagalvoji, kad visą mašiną šveist, špakliuot ir t.t tai atšoka noras  :D 

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
per žiaurus darbas (-) sau kiek esu daręs pakakdavo, kai pagalvoji, kad visą mašiną šveist, špakliuot ir t.t tai atšoka noras  :D 

dar nepaminejai kad labai kenksmingas darbas.. visi spakliai, dazai, skiedikliai ir t.t. tai manau po poros metu gerokai sveikata gali pagadint  :-] :D
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
mano pazystami dazytojai arba vaikam namus baigia pastatyt, arba su voverem puse pasaulio apkeliave. ir nei 1 nenumire nuo savo darbo, nes vartoja rimtus priesnuodzius :D

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį

tai jei 95 procentus bandai sutaupyt, tai todel ir tokia nuomone. kodel plem kai zmones normaliai pardavimui ruosia, dazo kameroj, o ne garaze? kodel daro uzmetimus? tam kad nesiskirtu spalvos, ar bent tu skirtumu akivaizdziai nematytum, o kai taupai litus ir nori pigiau, tai ir gaunasi "dazytojai dalbajobai". Man dar juokinga, kai uzdeda svieziai dazyta buferi ant gyvenime nepoliruotos masinos ir saukia, kad spalvos skiriasi :-] tai masina atpoliruok normaliai ir tada ziurek skiriasi ar ne.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

tai jei 95 procentus bandai sutaupyt, tai todel ir tokia nuomone. kodel plem kai zmones normaliai pardavimui ruosia, dazo kameroj, o ne garaze? kodel daro uzmetimus? tam kad nesiskirtu spalvos, ar bent tu skirtumu akivaizdziai nematytum, o kai taupai litus ir nori pigiau, tai ir gaunasi "dazytojai dalbajobai". Man dar juokinga, kai uzdeda svieziai dazyta buferi ant gyvenime nepoliruotos masinos ir saukia, kad spalvos skiriasi :-] tai masina atpoliruok normaliai ir tada ziurek skiriasi ar ne.

Tu tik man nepasakok, kiek aš kur bandau sutaupyti. Aš sakau, kad kiek bemokėtum tam dažytojui, jis vistiek kur nors š sumals ir matysis bet kokiu atveju, kad jau kažkas daryta. Per gyvenimą sutikau tik kokius du tris dažytojus, kuriems nebijočiau palikti auto dažyti, o visi kiti tai tik šunų būdoms tinkami dažyti. Pasakyk, ar ne taip yra? Čia taip pat, kaip ligoninėje - puse daktarų to daktaro vardo neverti...