Vienas uzprikolino, o kitas dabar savaite snekes, kas ka pasake
Ir del tarnybiniu auto jie irgi ne viska pasake,jie turi irgi tam paruoshtu automobiliu Oo) diesel power
Citata iš: Gedis 2010 Gruodžio 24, 15:22:09 bet šiaip tai offroad'as žino geriau, todėl laukiu nesulaukiu kada jis paporins apie tą neregėtą negirdėtą bet vis tik 'įgyvendintą' V8 variklio kuro padavimo patobulinimą. man tikrai indomu, noriu ir pas save išbandyt, kaip ir visa kitą bandau ..... toks jau mano būdas Vienas uzprikolino, o kitas dabar savaite snekes, kas ka pasake
bet šiaip tai offroad'as žino geriau, todėl laukiu nesulaukiu kada jis paporins apie tą neregėtą negirdėtą bet vis tik 'įgyvendintą' V8 variklio kuro padavimo patobulinimą. man tikrai indomu, noriu ir pas save išbandyt, kaip ir visa kitą bandau ..... toks jau mano būdas
Citata iš: gataz 2010 Gruodžio 24, 16:18:59 Citata iš: Gedis 2010 Gruodžio 24, 15:22:09 bet šiaip tai offroad'as žino geriau, todėl laukiu nesulaukiu kada jis paporins apie tą neregėtą negirdėtą bet vis tik 'įgyvendintą' V8 variklio kuro padavimo patobulinimą. man tikrai indomu, noriu ir pas save išbandyt, kaip ir visa kitą bandau ..... toks jau mano būdas Vienas uzprikolino, o kitas dabar savaite snekes, kas ka pasake tai taip išeina kad tas vienas ištisai negyvai užsiprikolinęsP.S. aš suskaičiuoju dieną dvi, o tu pasirodo ateitį matai ir bučkis švenčių proga
galima būtų kelt, bet kad garaže nebe vien C3, o įvairūs modeliai po švenčių gal ką sugalvosim