Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 795122 kartus)

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
Į savo ex rs6 pyliau, jokio vargo nemačiau ;) Pirkau kokybišką tikrą 95, tai važiavo man geriau, nei ant lietuviško, na bent jau sąnaudos tikrai mažesnės buvo.
Ir kiek garbusis tūkstančių km su rs bei rusišku benzu pravažiavai? :)

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
Į savo ex rs6 pyliau, jokio vargo nemačiau ;) Pirkau kokybišką tikrą 95, tai važiavo man geriau, nei ant lietuviško, na bent jau sąnaudos tikrai mažesnės buvo.

vat cia tai tikrai geras klausimas :-]
as y savo bombinta ascona niekada nepildavau,nes pats vezdavau is vidurio rusyno ir nekarta buvau mates al ten apslnkaip benzovezis su tais paciais numeriais veza salera,po to benza! o geriausias man bajeris kury teko matyt nakty kai atvaziavo su senu benzoveziu ir is to pacio leido y 95 ir po to 92 koloneles :-]
sakysit backos dvi buvo,bet as paklausiau vairuotojo,o jis ir pasake-taip greit viska istustina kad jei turi tuo metu 92 tai ir pila y abi ta paty 92,vistiek niekas nepajaucia :-]
tie kas negyvenat ir nematot tos kasdienybes kas vyksta rusyne tai geriau isvis patylekit ;)
jau daugiau nei metai ten nevazineju ten,bet pries tai ten buvau dazna svecias ir tiek metu ten viskas taip vyko,o dabar dar baisiau,nes mano krasto is kur as kiles, didzioji dalis zmoniu is to duonai uzsidirba.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 16, 23:20:24 sukūrė DTS »

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
vezejai jus vezejai. supraskit kad sunkiais dabartiniais laikais jei sh ves, tai praras pastovu klienta. tas pats su benzu, tas pats su saliarka. jei tu nesamones sukai ir is carines degalines vezei, tai nereiskai kad ir efka is tokio pacio maklerio pirko. vazineja pilna tu amerikonu ruskyne kurie paemus lepus benzui, tam paciam kaliningrade kuri ciut ne provincija laikot ir nieko. taip kad nereikia nusisneket. jei jum su kuru rusisku nepasiseke, ups, keiskit dileri kuro ;)

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
nu jau amerikonai tai tikrai nelepūs. Svarbu per aukšto oktano nepilt jiem. O šiaip geriausia dujų įranga - ekomobilis  :D

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
vezejai jus vezejai. supraskit kad sunkiais dabartiniais laikais jei sh ves, tai praras pastovu klienta. tas pats su benzu, tas pats su saliarka. jei tu nesamones sukai ir is carines degalines vezei, tai nereiskai kad ir efka is tokio pacio maklerio pirko. vazineja pilna tu amerikonu ruskyne kurie paemus lepus benzui, tam paciam kaliningrade kuri ciut ne provincija laikot ir nieko. taip kad nereikia nusisneket. jei jum su kuru rusisku nepasiseke, ups, keiskit dileri kuro ;)

ka tu cia pasakoji,kokios carines ne carines,ar buves ten nors karta pats??ir amerikonam siaip priklauso mazo oktano benzinas,tad jiem ten pats tas tas ruskas :-]
atsirado mat zinovas :-]
tai taip,kadangi efka is mazeikiu tai ten y ta puse nemanau kad kas veza benza is mano puses,artimiau butu kad is baltarusijos,bet ten mano senas geras draugas gyvena,tai kiek jis sake ten dar prastesne kokybe,bet cia jau tik taip jis man sake,bet pats BY nebandziau.
o apie kaliningrada geriau patylek jei nezinai.

rusyne dilerius sakai keist? :-] :-] :-] :-] paziureciau ar turetum is ko rinktis kai bet kurioj degalinej stovetum po kelias valandas eileje prisipilt benzo :-] :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 16, 23:50:16 sukūrė DTS »

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
neatsimenu kada pyles benzina ar saliarka is kolonkes, nematau prasmes litu brangiau moket

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
neatsimenu kada pyles benzina ar saliarka is kolonkes, nematau prasmes litu brangiau moket

tai niekas ir nesako kad yra prasme,tiesiog naujesnes kartos dyzeliam ir aukstesnes forsacijos benzininiams motorams tai neynauda,ir kaip kazkas klause "kiek tukstanciu nuvaziavai" ;)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
amerikonam siaip priklauso mazo oktano benzinas,tad jiem ten pats tas tas ruskas :-]
Siūlyčiau pasidomėti kas yra RON bei MON ;)

Salerką perkant pasižiūrit su kokia mašina veža ir ramūs galit būti, gi važiuodami tą patį kurą naudoja, o km tikrai ne mažai prasuka, jei kur toliau nuo pasienio...

Dėl benzino, kas kokį veža, tai čia jau jų reikalas, jei nežinosi iš kur 95 ten įsipilt to pačio 92 už brangiau parveši ir tiek :D Senesni automobiliai važiuoja ir su 92 be problemų ir po daug km prasuka, naujesni irgi važiuoja, tik va dėl km skaičiaus neaišku... Plika akim žiūrint skirtumo jokio...

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
amerikonam siaip priklauso mazo oktano benzinas,tad jiem ten pats tas tas ruskas :-]
Siūlyčiau pasidomėti kas yra RON bei MON ;)

Salerką perkant pasižiūrit su kokia mašina veža ir ramūs galit būti, gi važiuodami tą patį kurą naudoja, o km tikrai ne mažai prasuka, jei kur toliau nuo pasienio...

Dėl benzino, kas kokį veža, tai čia jau jų reikalas, jei nežinosi iš kur 95 ten įsipilt to pačio 92 už brangiau parveši ir tiek :D Senesni automobiliai važiuoja ir su 92 be problemų ir po daug km prasuka, naujesni irgi važiuoja, tik va dėl km skaičiaus neaišku... Plika akim žiūrint skirtumo jokio...

ron ar mon-tikros amerikieciu seimynines auto yra tikrai mazos forsacijos ,tad ir kuras joms nereikalingas auksto oktaninio skaiciaus,cia kiekvienam aisku.
tai ir pilk ir vaziuok,jug as neagituoju kad NEGALIMA-NEPILKI :-] jusu asmeninis reikalas ;)

P.S kiek pats ant rusko kuro esi vazinejas
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 17, 00:49:12 sukūrė DTS »

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
DTS, toks vaizdas, kad turi kažkokią nuoskaudą dėl to RUS kuro. Mano viena mašina jau ketvirti metai kaip važiuoja vien tik su rusišku, kita tuoj bus antri, kaip važiuoja su tokiu pat. Jokių bėdų nėra. Prie degalinių jokių eilių nėra, nepasakok...Bet vat dėl cisternos, kuri užpildo ir 92 ir 95 tai taip. Pats savo akim šitokį atvejį mačiau vienoj degalinėj :) Dėl to niekas iš ten ir neveža to  95, nes tik kaina jo skiriasi, o daugiau nieko.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Nedaug - gal 12000km, bet tikrai ant tokios pasijustų, jei kas su kuru būtų ne taip ;)

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
DTS, toks vaizdas, kad turi kažkokią nuoskaudą dėl to RUS kuro. Mano viena mašina jau ketvirti metai kaip važiuoja vien tik su rusišku, kita tuoj bus antri, kaip važiuoja su tokiu pat. Jokių bėdų nėra. Prie degalinių jokių eilių nėra, nepasakok...Bet vat dėl cisternos, kuri užpildo ir 92 ir 95 tai taip. Pats savo akim šitokį atvejį mačiau vienoj degalinėj :) Dėl to niekas iš ten ir neveža to  95, nes tik kaina jo skiriasi, o daugiau nieko.

taip,nuoskauda yra :-] kai buvau tavo metu turejau modelius jautrius kurui ir man gal 10tukst. uzteko kad tureciu problemu vien del kuro,o vezdavau is giliai ir nuo pasienio-jokio skirtumo nepajutau,detonuodavo su visais.
o eiles budavo ir dabar sako kad kartas nuo karto ir buna,taciau manes ten nebuna db ir nematau :-]

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
jus matet bent kokios Maskvoj auto vazineja? tai dar LT toooli sviecia....cia reikalas ne rusiskam benzine, o tame reikale is ko perki ta benzina...
pats pasakei MASKVOJ o tu  is Maskvos benza perki ar is pasieniu? taupydami normaliam benzinui susimokesite ateity per kataliztorius, liamda zondus, purkstukus ir t.t.
lemda zondui kenkia benzas kuris budavo su svinu
daba tokio ir ruskyne turbut legaliai tokio nebera

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Tiesa, nes tie kurie vezioja  kura dazniausiai vaziuoja i artimiausias degalines esancias prie sienos, o ten ir kuras ne toks kokybiskas, na neskaitau atveju kai buna zinomo tinklo degaline.
kadangi paciam teke vezt ir pilt is lukoilo 98, tai lietuviskas 95 geriausiu tveju pagal kokybe gaunasi, o su visais kitais maniske nevalino, be to neapsimoka gero vezt, nebent labdara uzsiimineja zmones
as ir toki fenomena itares buvau kad rusiskas 98 galbut atitinka musu 95 ar gal ciu geriau bet iki 98 lietuvisko kazkodel nesiekia

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
nu jau amerikonai tai tikrai nelepūs. Svarbu per aukšto oktano nepilt jiem. O šiaip geriausia dujų įranga - ekomobilis  :D
prie ko per auksto :)
svarbu per zemo nepilti o per aukstas nieko negadina

Neprisijungęs petruchia

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
nu jo :)
Tai i senovinius zemo suspaudimo laipsnio variklius irgi galima pilti 98, juk per aukstas nieko negadina :)
Zmones atsirestaurave kokia 21 volga ar egzotiskesni sena automobili vezasi is rusijos benzina specialiai, nes lietuvoj 80 ar 76 nebenusipirksi.
svarbu ne kuo aukstesnis, o kada kuras uzsidega, jei nori kad nebutu detonacijos ar priesingu atveju pradegusiu voztuvu.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
nu jo :)
Tai i senovinius zemo suspaudimo laipsnio variklius irgi galima pilti 98, juk per aukstas nieko negadina :)
Zmones atsirestaurave kokia 21 volga ar egzotiskesni sena automobili vezasi is rusijos benzina specialiai, nes lietuvoj 80 ar 76 nebenusipirksi.
svarbu ne kuo aukstesnis, o kada kuras uzsidega, jei nori kad nebutu detonacijos ar priesingu atveju pradegusiu voztuvu.
nu jei voztuvai gerai pritrinti tai niekas ir nepradegs
jei ipilsi per maza oktana ten kur reikia didesnio detornuos
o degimas jei nepatinka gali pasireguliuoti

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį

taip,nuoskauda yra :-] kai buvau tavo metu turejau modelius jautrius kurui ir man gal 10tukst. uzteko kad tureciu problemu vien del kuro,o vezdavau is giliai ir nuo pasienio-jokio skirtumo nepajutau,detonuodavo su visais.
o eiles budavo ir dabar sako kad kartas nuo karto ir buna,taciau manes ten nebuna db ir nematau :-]

Na vat, tada viskas aišku :D Na dėl eilių pamelavęs būsiu, nes atsiminiau, kad dabar vieną degalinę nugriovė, stato naują, todėl tik viena tedirba. Eilė kartias būna kokios 4-5 mašinos. Aišku prie "95" tusčia :D

Neprisijungęs suomis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
audziui atejo laikas keist temos pavadinima.Vietoj   "zylu garazas" gal apie benzina ka nors ??? :D :D :D

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
Pvz :"diskusijos apie rusišką benziną" :D

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
audziui atejo laikas keist temos pavadinima.Vietoj   "zylu garazas" gal apie benzina ka nors ??? :D :D :D
Siulau moderams paimti trintuka  Oo)

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
aš ir nesakiau kad gadina - galios mažiau bus

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
cia visai temai reik gero trintuko :V
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 19, 14:42:30 sukūrė vienzo3b »

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
užsikūriau eskę  (be) :D :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
aš ir nesakiau kad gadina - galios mažiau bus
nu ne kad maziau bus bet neisnaudosi paprasciausiai to 98 benzo potencialo
jie suspaudimo laipsnis pritaikytas kokiam 86 bendziui
pradziai reiktu galvute nudrosti ar dar kazka padaryti kad suspaudimo laipsni pakelti
paskui degima gerai atsireguliuoti ir vikas butu optimalu arba maksimalu