Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 795536 kartus)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
gal yra pirkejas :D?

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
dėt dujas ir važiuot pigiai, nes ne prikolas važinėt, kai benzas 4.30 kainuoja vagių valstybėj  (!?)
na jo... o ko dyzelio kokio negriebi?  :D

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
gal yra pirkejas :D?
nori pirkt ar kaip? :D
dėt dujas ir važiuot pigiai, nes ne prikolas važinėt, kai benzas 4.30 kainuoja vagių valstybėj  (!?)
na jo... o ko dyzelio kokio negriebi?  :D
turėjau neseniai golf 3 D :D man ranka nekyla už traktorinį kurą mokėt beveik 4 litus, nes traktorius ir liks traktorium , palyginus su 2.2 20V motoru

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Niekas dyzelio iš degalinės neperka :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tai gerai jei gauni pigiau,bet jei ne,tai dujos  (+)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
jaučiu kai bus dyzelinė auto šitam garaže, tai bus fūra  :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
jaučiu kai bus dyzelinė auto šitam garaže, tai bus fūra  :D

cigaretes gabensi?! :-]

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
kadangi nerūkau, tai cigarečių negabensiu  :D

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
Tai gerai jei gauni pigiau,bet jei ne,tai dujos  (+)
tai kad dujos 2,33 ....  (!?)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
bet tai vis tiek beveik 2x pigiau nei benza

Neprisijungęs Miron`as

• Žiūrėti profilį
bet tai vis tiek beveik 2x pigiau nei benza
ziurint is kur gauni ?!?

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
pilant rusišką benzo nesutaupysi, nes jo ryja ryškiai daugiau malantis po miestą, galima pilt iš bėdos ilgoj kelionėj ir per daug nesmaugiant mašinos, dujos su nuolaida išeina ~2.20  :V

Neprisijungęs Miron`as

• Žiūrėti profilį
as apie LT. gal kas uzsipila uz uab pinigelius ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
kiekvienam skirtingos sąlygos  ;)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
pilant rusišką benzo nesutaupysi, nes jo ryja ryškiai daugiau malantis po miestą, galima pilt iš bėdos ilgoj kelionėj ir per daug nesmaugiant mašinos, dujos su nuolaida išeina ~2.20  :V

Kaip nesutaupysi? pilantis 100l gali sutaupyt 130lt. Bent aš su savo nepastebėjau jokio skirtumo. Nors iš degalinės pyliau kelis kartus  :V Na gal tik man taip atrodo

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
nu jei normalus tas ruskinis is koloneles, o ne is kokios cisternos primaisytas 92 su 95
tai noramaliai jis veike

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
nezinau kaip ten jum normaliai, bet man ir su 95 is musu daugumos degaliniu ne taip vaziuoja ir siek tiek daugiau sunaudoja, prispaudus bedoms pyliau ir rusiska is lukoilu ir baltarusiska, draugeliai su atmosferikais 2.0, 2.3, 2.6 nesiskunde, o man totalus pituchas buvo

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
cipuotom eskem reikia 98 :D :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
idomu, kaip cipuota eitu su tvarkingom dujom

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
idomu, kaip cipuota eitu su tvarkingom dujom

skaudi tema :D sudejus duja ir pabruzinus keleta dienu pabandyta paspaust dugna :D :D tada iskart vaziavau "dujini sukiu ribtuva" nukelti ties 3500 rpm ir iskart permestu bendza. Sklido gandai, kad kazkos vilnietis su dujine eske vargo ilgai, bet po vargu vaziavo atseit geriau nei su bendzu. Turbut del okt. skaiciaus didesnio...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kodel padarei kad nuo 3500 jungtu i benza? pas mane A8 buvo tas dalykas prie 4500-5000 padaryta, nors perjungimas labai skaudus budavo. visada geriausia prie mazesniu rankiniu budu persijungti, jei ruosies redlaina issukti. ramiam vaziavimui manau nebutu problemu :V

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
po to ivykio su dujom daugiau kaip 3000rpm nekeliu. Ten buvo tada tik pabandymas is smalsumo nors jau iskart buvau susitaikes ir sau pasakes, kad jokio jokio pjaustymo su dujom. O duju perjungimas ties 3500rpm padaryts del visa ko, nes tas "smugis" kazkoks su dujom pasireiske ties 4000-4500 rpm tada. Perjunginejant iki 3000 rpm dujas/bendza ranka jokiu pasaliniu reikalu nepastebeta. Viskas vyksta svelniai net nieko i tart neina, o kas butu ties aukstesniais sukiais nezinau ir nenoriu zinot  (-)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
viskas gerai su tom dujom, reikia, kad butu rimto zmogaus padaryta viskas ;) vln yra ir evo ir supra ir panasiu, nereikia det bet ko ir bet kur :V cia tas pats kaip eskes zmones bombina nuo kito galo ir nei viena nevaziuoja taip kaip turetu :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį

nu jei normalus tas ruskinis is koloneles, o ne is kokios cisternos primaisytas 92 su 95
tai noramaliai jis veike

vln maiso su 80, tai kai tokio brudo prisipili, nei traukia, variklis kalena, detonuoja, uzkelus slegi viskas isskrist gali :V

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
kodel padarei kad nuo 3500 jungtu i benza? pas mane A8 buvo tas dalykas prie 4500-5000 padaryta, nors perjungimas labai skaudus budavo. visada geriausia prie mazesniu rankiniu budu persijungti, jei ruosies redlaina issukti. ramiam vaziavimui manau nebutu problemu :V
o kam daryt taip, kad dujos perisjungtu prie tokiu sukiu? pas mane su dujom varyt gali iki redline ir nieks nepersijungia ir traukia geriau nei benzu