Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 796011 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Išsitraukiau zyliauską su koviniu bamperiu ir vasariniais ratais :)

B.l einu patikrint ar mano bamperis vis dar vietoj :D

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
kiek zylu yra MMM numeriais? praeita savaite prasilenkiau su vienu vaziuojant link buividiskiu  nuo virsulu, lyg juodas buvo

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
tureciau 1000lt lycnu, tai pasidaryciau akuiena nerzaveikos duslintuva su sport bakeliais rezonatoriais ir t.t., o pirkt originala tokiom sumom tai debilizmas butu, man tokioj masinoj standartinis duslintuvas  (-) 

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
kodel stock blogai? visai tinka kai tyliai ir nesunkiai ant sankryzos uz save visus palieki :) aisku grazu kai masina garsa turi, bet toliau kur vaziujant, tai neee...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
aš irgi iš tiesų tą tylumą vertinu, juolab kai maniškė kasdieninė. Na šiuo metu tai atostoginė, bet tikėkimės ateity viskas ok bus
O garsas šitas šiaip smagus dar:

http://www.youtube.com/watch?v=19bItQqY_P8&feature=related

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
kiek zylu yra MMM numeriais? praeita savaite prasilenkiau su vienu vaziuojant link buividiskiu  nuo virsulu, lyg juodas buvo
1 tamsiai mėlynas ,tą ir matei ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
kodel stock blogai? visai tinka kai tyliai ir nesunkiai ant sankryzos uz save visus palieki :) aisku grazu kai masina garsa turi, bet toliau kur vaziujant, tai neee...

dėl tylos jis ok, o šiaip per daug masyvus, per daug sunkus, ir garsas nėra toks, kuris patiktų :V

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį

dėl tylos jis ok, o šiaip per daug masyvus, per daug sunkus, ir garsas nėra toks, kuris patiktų :V
5cilindru garso praktiskai nesigirdi, bent jau pas mane, garsas pas 2 litru silke sodresnis grazesnis, uzsmaugus iki redlaino kazkas pasigirsta kad po kapotu yra, pas turbavykus nera jokio baubiancio civic'inio garso ir vaziuojant kur nors toliau ne daznai sukiai buna virs 3000rpm kad girdetusi variklis, taip kad vienareiksmiskai pas mane atsiradus galimybei bus nerudyjancio plieno vamzdis praktiskai tiesus su kokybisku bakeliu gale ir kokybiskais rezonatoriais

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
nepamiršk kai darysi kokybiškų alkūnių ir suvirinimo siūlių, nes prisižiūrėjom tuninginių audi išmetimų, kad nei juoktis nei verkt kaip žmonės pasidarę  :D

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
buvo pas mane 76mm tiesus su vienu bakeliu gale, tai pagal taisykles vaziujant, davaziauvus nuo vilniaus iki kacergines, islipus tarodydavo, kad per galva su basliu kas uzvoze :)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
man tai patinka kaip pas mane kriokia :D  o ir toliau vaziuojant galvos kazkaip visai neisuzia  :) 

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
buvo pas mane 76mm tiesus su vienu bakeliu gale, tai pagal taisykles vaziujant, davaziauvus nuo vilniaus iki kacergines, islipus tarodydavo, kad per galva su basliu kas uzvoze :)
niekas nemaiso palikti vidurini bakeli, kad to nebutu
p.s. as su ja is miesto praktiskai neislendu, tai man iki darbo 2km galvos tikrai neskaudes, nemegstu, kai masina skirta palakstymui, skleidzia garsa kaip mazda su 1.3 varikliu  (-)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 10, 00:47:00 sukūrė siomka »

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
niekas nemaiso palikti vidurini bakeli, kad to nebutu
vidurinis ITIN daug uztildo...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
unlimito tas, tamsiai melynas berods
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs motoras

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
1 tamsiai mėlynas ,tą ir matei ;)
Prie užmatytų C3 foto, buvau įmetęs tą mėlyną ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
jo, pritarciau siomkai - pasidaryt normalus custom ismetima, ir pamirst metimus pinigu i bala  :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
pasidaryciau akuiena nerzaveikos duslintuva su sport bakeliais rezonatoriais ir t.t.
esi nusižiūrėjęs gal jau bakelius ir rezonatorius ? jei taip tai įdomu būt kad pasidalintum mintimis kodėl būtent tie o ne kitokie

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
  vilniui neradau didesnio nei 63mm bakelio, galima uzsakyt 76mm bet kaina  (!?)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
pasidaryciau akuiena nerzaveikos duslintuva su sport bakeliais rezonatoriais ir t.t.
esi nusižiūrėjęs gal jau bakelius ir rezonatorius ? jei taip tai įdomu būt kad pasidalintum mintimis kodėl būtent tie o ne kitokie
neturiu lt tam dalykui siuo metu, todel nesidomiu konkreciais egzemplioriais, tiesiog pas buvusi bendradarbi atvaziuodavo daug sportiniu auto ir siaip rimtu projektu, tai prisiziurejas ir pasiklausinejes savininkus padariau isvada, kad i tokia suma nesunkiai galima tilpti, na bent jau man tai kainuotu pagrinde tik bakeliai su rezonatoriais, darbas ir vamzdziai kapeikos, ateis eile ir tam dalykui tada galesiu konkreciai papasakot

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
pas mane tai rezonatoriai ir galinis bakelis,bet vistiek kazko truksta,tai sakiau pabandysiu rezonatorius mest lauk ir ziuresiu koks garsas tada bus  :V

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
pas mane tai rezonatoriai ir galinis bakelis,bet vistiek kazko truksta,tai sakiau pabandysiu rezonatorius mest lauk ir ziuresiu koks garsas tada bus  :V
tau truksta normalaus galinio bakelio

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Audziau ar ruosi Kaledines staigmenas lojaliausiems savo klientams?

manau nesulauksim :D

Neprisijungęs Iljusha

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Audziau ar ruosi Kaledines staigmenas lojaliausiems savo klientams?

manau nesulauksim :D
viltis mirsta paskutine :D :-]

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
grįžtant prie garažo temos  :D :D

išsitraukiau donorą V8 iš angaro  :D

bet tai kai gražumo  ff  :G :G :G ff (o)

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
woow  :G geras garazas  ff