Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 796172 kartus)

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
:D lomke, parašą užskaitau iš Egio dainos ;) telefo melodija ta pati pas mane  :-]

kai atvesi vaira, atsiusi ir ringtone :-]

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
cia groteles ispjaustei? kokiu butu? :D kokiu irankiu? nes galvoju taip pasidaryti su lituokliu :D

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
kada mano kampa i Kauna uzmesit?  :V
po geros savaitės gal :V

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
cia groteles ispjaustei? kokiu butu? :D kokiu irankiu? nes galvoju taip pasidaryti su lituokliu :D
lituokliu vargas, dairiau kažkada, "kusačkėm" papraščiau :D

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
lituokliu vargas, dairiau kažkada, "kusačkėm" papraščiau :D

supratau nu meginsiu ir as tada kusackem :D

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
jo aš sau irgi kusačkėm išgnaibiau pasižymėjęs pagal gaugę... na tresser stopai gražu, bet dabar numerius sukeisk vietomis, arba gaminkis normalų (ne USA tipo)... seip zyliauskas tai ledinis  :G :H

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Magas ir gaugė nekaip atrodo, na bet čia tradeoff'as tarp dizaino ir funkcionalumo, manau galėjai ir ką geriau sugalvoti.
Išorė graži.
Naujas zylas jau išvažiavo?

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
magas tik tam , kad grotų kažkas, šiaip yra alpine 9812RR, bet dabar biški pagedus  :V dėl numerių galvoju ar dėt mažesnį į priekį ar palikt taip, gyvai žiūrint visai įdomiai atrodo  :V vyšniavas ilsisi  ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Priekį kvadratinis irgi visai neblogai manau atrodytų  (+)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
 skonio reikalas. ai kaip audžius padarys, taip bus gerai. ne numeriuose esmė, o bandrame vaizde...  :G

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
dėl numerių galvoju ar dėt mažesnį į priekį ar palikt taip, gyvai žiūrint visai įdomiai atrodo  :V vyšniavas ilsisi  ;)
USA nr į priekį.

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
svarbu kas po kapotu,o visa kita fignia  :D magas geras ir pas mane toks pat graziai groja blaupunktas

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
šiandien suinstaliavom naują gauge  :V

Kadangi po kapotu variklis piktas, ne gėda užsidėti ir tokį daiktą pagaliau  ff Oo) Oo) Oo) :H :G :G :s :D

man neisnesa mano vargana galvele, koks grozis yra kist ta dacija i groteles? man asmeniskai atrodo, tai kaip greitas ir neapgalvotas sprendimas, ar kitur nera vietos kur ji ikisti? dabar kaip sureplem isluptos groteles ir ikistas kazkoks augintinis i jas  :V nzn, kazkaip nlb

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
šiandien suinstaliavom naują gauge  :V

Kadangi po kapotu variklis piktas, ne gėda užsidėti ir tokį daiktą pagaliau  ff Oo) Oo) Oo) :H :G :G :s :D

pritariu (+)

man neisnesa mano vargana galvele, koks grozis yra kist ta dacija i groteles? man asmeniskai atrodo, tai kaip greitas ir neapgalvotas sprendimas, ar kitur nera vietos kur ji ikisti? dabar kaip sureplem isluptos groteles ir ikistas kazkoks augintinis i jas  :V nzn, kazkaip nlb

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
vietos gal ir nerasi geresnes, bet as groteles apsitraukiau medziagyte - man taip tvarkingiau  :V

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
viskas garai i tas groteles, ka nori pasakyti geriau ant stojkes kaip ant kalibru ir pan deda del grozio?

Neprisijungęs _BRATKA_

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
dėl numerių galvoju ar dėt mažesnį į priekį ar palikt taip, gyvai žiūrint visai įdomiai atrodo  :V
USA nr į priekį.
dabar iki pilnos laimes truksta tokiu tresser'iu :O

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
viskas garai i tas groteles, ka nori pasakyti geriau ant stojkes kaip ant kalibru ir pan deda del grozio?
Na dar variantas virš kairo priekinio garsiakalbio, jo dėšinėj šiek tiek. Bet reik kokios plastmasės ar ko, kuri ale sulietų su skydelio iškilimu :V

Neprisijungęs Reideris

• Įrašai: 648
    • Žiūrėti profilį
kad toki treseri sunku rast  ?!?

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį

skirtumas tik tas, kad i calibras deda del grozio, o cia veikiantis, nesvarbu ar ant stoikes ar ant garsiakalbio, svarbu neatrodytu, kaip per skubejima igrustas dacikas. juo labiau, kad ir ant stoikes ir i kampa prie stiklo galima graziai ir tvarkingai padaryti. kaip quattre apsitrauke medziagytem, ir tai tvarkingiau atrodo, manau. Nu bet cia kaip madinga sakyt, tik mano asmenine nuomone  ;) peace

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
manau jis atkreips demesi i sia pastaba :D

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį

dabar iki pilnos laimes truksta tokiu tresser'iu :O

cia prazilsi kol tokius rasi  :D nors fotkej nuo avanto  :O

skonio reikalas. ai kaip audžius padarys, taip bus gerai. ne numeriuose esmė, o bandrame vaizde...  :G
USA nr valdo  (+) o prieki ar gale jau cia skonio reikalas  :)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
aš masčiau apliet tą grotelę plastmase ir apklijuoti "carbon" imitacija, bet nemanau kad gausiu kur tokios lipučkos kaip Audi gamykla gamino, o kitokios spalvos  (-), jau geriau tebunie taip, kaip sakė Žuvėdriukas  :D
USA nr valdo  (+) o prieki ar gale jau cia skonio reikalas  :)
kai gale EU blenda USA numeris man asmeniškai nesižiūri, jau tada į priekį jį... ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 21, 22:04:47 sukūrė Renciuss »

Neprisijungęs _BRATKA_

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
cia prazilsi kol tokius rasi  :D nors fotkej nuo avanto  :O
i audziaus angara daug visokio gerio atkeliauja, tai gal kada ir toki ras :-]
o is ko tu sprendi kad cia avanto? :V

Neprisijungęs Fanboy

• Įrašai: 1492
    • Žiūrėti profilį
ne avanto, o sedano iki 88m.  :)