zjbl šitas forumas, ryte parašai, vakare žiūri, kad kas kalbėta buvo jau nebėra nieko apie nuotraukų dingimą iš vis tylių, 2 metus žmogus dedi nuotraukas, rodai kitiem, paskui pyst ir dingsta viskas
Citata iš: audzius 2010 Sausio 04, 22:54:46 zjbl šitas forumas, ryte parašai, vakare žiūri, kad kas kalbėta buvo jau nebėra nieko apie nuotraukų dingimą iš vis tylių, 2 metus žmogus dedi nuotraukas, rodai kitiem, paskui pyst ir dingsta viskas Turiu visas dingusias foto, galesiu duot jei reikia Cia bus padeka uz svieciancias ilgas sviesas
Citata iš: gataz 2010 Sausio 04, 23:44:17 Citata iš: audzius 2010 Sausio 04, 22:54:46 zjbl šitas forumas, ryte parašai, vakare žiūri, kad kas kalbėta buvo jau nebėra nieko apie nuotraukų dingimą iš vis tylių, 2 metus žmogus dedi nuotraukas, rodai kitiem, paskui pyst ir dingsta viskas Turiu visas dingusias foto, galesiu duot jei reikia Cia bus padeka uz svieciancias ilgas sviesas Tai mano auto foto turiu kompe, neištrinu, tiesiog gaila kai tiek laiko keli į saitą, o paskui viskas dingsta, tai geriau ir visą temą gal ištrint geriau būtų
Tai šitoj nebus "pššš"
ne, ankščiau patiko, dabar juokingi man tie bov'ai, jeigu bus tai nebent sportinis filtras ir stock bov'as, va tada garsas
Citata iš: roberttinas 2010 Sausio 09, 00:04:36 Tai šitoj nebus "pššš" ne, ankščiau patiko, dabar juokingi man tie bov'ai, jeigu bus tai nebent sportinis filtras ir stock bov'as, va tada garsas
Linai ar tik ne Tu rs'ą pirkai? nebeturi jau?
nu visai jau audzius, sian ryte vaziuojant salia jo, papipsinta ir net su avariniu pasisveikinta o jam dzin... kaip vaziavo taip ir nuvaziavo nuo pasilu iki justu