Sedane ciuzinio nepatiesi
Citata iš: owas 2009 Lapkričio 12, 21:18:03 21s. lygtai kažkas barška kaip skarda ar dar kas ant silkės toks garsas būdavo duodant daugiau gazo. pas tave nebarškėdavo virš 3000 aps/min? nes kiek žiūrėjom pas visas daugiau/mažiau barška, o gale prigeso, dėl bov'o įtariu
21s. lygtai kažkas barška kaip skarda ar dar kas ant silkės toks garsas būdavo duodant daugiau gazo.
kardano kitoks garsas, čia dėl išmetimo kažkas, bet kol kas nieks nežino
Avantas tikrai yra geris
bet sedan'e neatsigulsi, o avant'e kur gamtoje galima ir ismiegot...
Citata iš: Mukas 2009 Lapkričio 13, 11:40:15 bet sedan'e neatsigulsi, o avant'e kur gamtoje galima ir ismiegot... aš gi sakau, kad puikiai telpa o kam man jį ten talpint į tą sedaną jeigu ne miegojimui?du žmonės išsimiegam patogiai kaip namie lovoje
Citata iš: slimshady 2009 Lapkričio 13, 12:29:37 Citata iš: Mukas 2009 Lapkričio 13, 11:40:15 bet sedan'e neatsigulsi, o avant'e kur gamtoje galima ir ismiegot... aš gi sakau, kad puikiai telpa o kam man jį ten talpint į tą sedaną jeigu ne miegojimui?du žmonės išsimiegam patogiai kaip namie lovoje o X temom eina uzsiimt sedane ant to ciuzinio?
su stock kompu apie 213ag, su čipuotu 250ag
Citata iš: audzius 2009 Lapkričio 13, 01:10:23 kardano kitoks garsas, čia dėl išmetimo kažkas, bet kol kas nieks nežino nu nzn pas mane ant ex c4 2.5TDIQ irgi toks garsas buvo ir palindes duobeje nustaciau, kad tai del kardavo ties ta vieta kur kabo pakabinamas guolis...