Jei pats turi supratima technikoj, senos masinos tampa daug paprastesnes ir pigesnes islaikymo prasme. O jei asmeniniai sugebejimai baigiasi ties lemputes pakeitimu ar kilimeliu ispurtymu, tai neverta dinozauru pirkt ir po to ju keikt 
Kadaise draugas (beje esantis forume) Londono gatvej sotkei deze pasikeite be jokio keltuvo ar duobes. O kai kam cia ziuriu neiseina be garazo ar serviso zvakes pasikeist, suporta persirinkt.
Oo, šita žinutė man labai patiko

mano tėvukas 14 metų važinėjo su c3 2.2 101kW, viską darė pats, rinko pats ir t.t., be servisų. Dabar vairuoja reno, nuėjo davikliukas, visas skydelis mirga marga įvairiom lemputėm, lupa pusė mašinos, tikrina laidus ir pan., o gedimo jau tokiai nerasi, lekia tada diagnostikos daryt

pats vairuoju mk2 1.6D, būna pasidūrina, tai nedirba, tai nesikuria, tai tas, tai anas, pažaidi kiek ir vėl rieda jis. Aišku, čia forume apie c3 tiek prisiskaitęs, kad baisu kažką ir pirkt.. tėvukas jau irgi nenori, sakė jam jau atsibodo tie visi žaidimai. Tikiu, kad su T ir Q bus darbo daugiau nei su paprasta, bet kitokia Audi be T ir Q nelabai įdomu.. Na, sukaupus pinigo ir kantrybės, reiks imtis man tokio dalyko

Su dėžėm tai čia įdomu, mano tėvas būdamas mano metų, maskaradui irgi dėžę išsilupo tiesiog lauke, pasikeitė ir važiavo. Aišku, galima sakyt, jog maskaradas aukštesnis ir t.t., galima sutikt, bet tais laikais nebuvo jokių mandrų raktų, kaip trisčiotkės, prailgintojai galvučių ir t.t. O gal anų laikų raktai geresni nei šių..
P.s jau pats nesupratau apie ką kalbu..