Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 786513 kartus)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Re: audzius - ekskliuzyvų garažas
« Atsakymas #6325: 2014 Balandžio 12, 21:37:31 »
Cia kaip
Ir skauda ir neskauda :)
O juk paprasciausia as apie tai kad masina yr daba su senesniu salionu, tik tiek , nieko asmenisko , tik pastebejimas toks pastovus gaunas ;)
cia kaip tavo temoj apie rs2 lempas gaunas :-] ff  offroad, duslintuvas koks priklauso, jei neskiri, tada reikia susirupint (+)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6326: 2014 Balandžio 12, 21:43:30 »
Del mechano tai jo, jei ji butu originali mechanas, butu geriau, nes dar retesne ir su savais pliusais  ;)  kadangi teko vaziuot tik su viena 4.2 mechanine, tai absoliuciai nesuzavejo, o sita nors ir automatas, bet dziaugsmo suteike pakankamai po ilgos pertraukos  :H

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6327: 2014 Balandžio 12, 21:44:20 »
Nieko sau

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6328: 2014 Balandžio 12, 21:53:31 »
Audzius, ismetima puikiai skiriu. Turejau minti issipletima

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6329: 2014 Balandžio 13, 11:07:42 »
Issipletimas toks buvo, bet ir man pasirode kazkoks netoks, o tokios dalys nuo 4.2 visos deficitines  :V

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6330: 2014 Balandžio 13, 12:17:22 »
Ne man sakyk tai ;) cia tas pats kas perkalbet senu paziuru zmogu.tingi metyt begius tawo asmenine problema.man tai kaifas jei atwirai.kai susensiu galbut apie automata ir pagalvosiu.sitos v8 neskaitau limo, kad automatas liptu.man ji dar agresywi masina su sawo chatakteriu, o charakterio automatas neturi :D
V8 yra tokio lygio limuzinas, kad net naujesni nelabai toki lygi turi. ir butent automatas duoda ta jausma ir komforta. keturiu begiu automatas patikekit yra pakankamai sportiskas kai to nori (y) inzinieriai tik ji prislopino is vietos, kad nesugadint, ir tu metu ipurskimo sistema (mandresnes nebuvo). o mechanas yra nevaldomas mustangas laukuose, o automatas - limuzinas ir labai komfortiskas.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6331: 2014 Balandžio 13, 12:25:02 »
Sustatyt su skirtingom dezem ir vieni vartai tam automatui.man masina tikrai nevadovaus kada begi mest :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6332: 2014 Balandžio 13, 13:22:38 »
Tie kurie perka tokią mašiną kaip Audi V8 "sustatymams" - prašau nepirkit jų ir nelaužykit. Atrodo tik vienintelis rodiklis čia šitos mašinos  ff
V8 aš suprantu, kad tipo gal labiau vertinama mechaninė dabar, bet turbūt nesuklysiu pasakydamas, kad šita mašina buvo skirta prabangai ir komfortui, o į šituos du terminus mano supratimu įsipaišo tik automatas  :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6333: 2014 Balandžio 13, 13:24:23 »
Su tokia tik kruizinti sau patogiai, o ne baudimais gatvėje užsiiminėti su mechanika ;)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6334: 2014 Balandžio 13, 13:26:02 »
Su tokia tik kruizinti sau patogiai, o ne baudimais gatvėje užsiiminėti su mechanika ;)
ta ir reikia irodineti pastoviai tiems, kurie net nera joje sedeje  ;)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6335: 2014 Balandžio 13, 13:26:27 »
man masina tikrai nevadovaus kada begi mest :D
(y)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6336: 2014 Balandžio 13, 13:40:40 »
Tie kurie perka tokią mašiną kaip Audi V8 "sustatymams" - prašau nepirkit jų ir nelaužykit. Atrodo tik vienintelis rodiklis čia šitos mašinos  ff
V8 aš suprantu, kad tipo gal labiau vertinama mechaninė dabar, bet turbūt nesuklysiu pasakydamas, kad šita mašina buvo skirta prabangai ir komfortui, o į šituos du terminus mano supratimu įsipaišo tik automatas  :)
kad paminejau sustatyt nereiskia, kad lauzysiu.patikek tokia dar kruva metu ledine islaikyciau.tiesiog man netinka automatai! mechanas judresnis.negali but visi vienodi zmones, kad visiem patiktu automatas.vaziavau su a8 d3 ir tikrai ispudingo automatas nepadare.grynas limuzinas, todel automatas tokiai gal ir bala nemate,  ko nepasakyciau apie v8 (personal opinion).agresyvi masina (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 13, 13:46:03 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6337: 2014 Balandžio 13, 14:51:50 »
Idomiai, taciau nekaip atrodytu jei gatveje toks limuzinas, laivas pavadinkim kaip v8 draguotu su visokiais cupais, civicais ir pan :D Jis skirtas ramiai plaukt, ar lekt autostradoj (tam ir tas motoras ne silpnas) bet ne banguotis mieste manau

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6338: 2014 Balandžio 13, 16:38:48 »
Kiek Zmoniu tiek nuomoniu.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6339: 2014 Balandžio 13, 22:12:16 »
Idomiai, taciau nekaip atrodytu jei gatveje toks limuzinas, laivas pavadinkim kaip v8 draguotu su visokiais cupais, civicais ir pan :D Jis skirtas ramiai plaukt, ar lekt autostradoj (tam ir tas motoras ne silpnas) bet ne banguotis mieste manau
Per du metus vazinejimo po miesta su V8 mechanu, tai vos pora kartu kazkas bande nubaust, o va savaite pavazinejau 4 guoliu, tai kas antra diena vis kasnors padragint megina :-] Nezinau kaip 4.2 automatas, bet su 3.6 automatu vaziavimas lyg rankini ciut patraukus :-]

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6340: 2014 Balandžio 13, 22:23:28 »
galiu dabar siek tiek palyginti važiavimą su V8 3,6 ir S6 4,2 abu su automatu, kadangi V8 su chipsu o S6 su duja skirtumas minimalus... :bedantis:
o šiaip tai man asmeniškai automatas patinka, gal susenau :think:

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6341: 2014 Balandžio 13, 22:37:57 »
galiu dabar siek tiek palyginti važiavimą su V8 3,6 ir S6 4,2 abu su automatu, kadangi V8 su chipsu o S6 su duja skirtumas minimalus... :bedantis:
o šiaip tai man asmeniškai automatas patinka, gal susenau :think:

Eske neziebia arba nejauti, jei skirtumas minimalus ;) shotokan, jei islipsi is bulkos suprasi ;) v8 net drozt nesinori, nors veza pakankamai, kruizini gatvem ir kaifuoji :G

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6342: 2014 Balandžio 13, 22:41:16 »
Eske ziebia, tik pas man manualas :P

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6343: 2014 Balandžio 13, 22:49:55 »
juoko formoj palyginau :goodboy:
aisku kad su V8 reikia kaifuot o ne sportuot, koks skirtumas ar 3,6 ar 4,2? kruizinant jokio... Biesas pasakytu ''guodi save, kad pas tave ne 4,2'' bet esme paciame modelyje, nesvarbu koks pas ji ''ilgis''
o del mechano ar automato tai su eSke ar tokia ar kitokia nera pas mus kur smagiai prasilekt, vieniem patinka kai jis pats drocina kitiems labiau prie sirdies kai kas nors kita(s) jam drocina...  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 13, 22:51:50 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6344: 2014 Balandžio 13, 23:28:22 »
juoko formoj palyginau :goodboy:
aisku kad su V8 reikia kaifuot o ne sportuot, koks skirtumas ar 3,6 ar 4,2? kruizinant jokio... Biesas pasakytu ''guodi save, kad pas tave ne 4,2'' bet esme paciame modelyje, nesvarbu koks pas ji ''ilgis''
o del mechano ar automato tai su eSke ar tokia ar kitokia nera pas mus kur smagiai prasilekt, vieniem patinka kai jis pats drocina kitiems labiau prie sirdies kai kas nors kita(s) jam drocina...  :D
kaip ir priesingas wariantas, vieniem patinka patiem drozt sawo panas, kitiem patinka kai swetimi drozia ju panas:D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6345: 2014 Balandžio 13, 23:30:02 »
kaip ir priesingas wariantas, vieniem patinka patiem drozt sawo panas, kitiem patinka kai swetimi drozia ju panas:D
(y):D

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6346: 2014 Balandžio 13, 23:31:03 »
kai masina garaze uzsudyta, tai jokio skirtumo ten automatas ar mechanine, ja vistiek laikas drozia :-]

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6347: 2014 Balandžio 13, 23:35:44 »
drozikai (z)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6348: 2014 Balandžio 13, 23:49:10 »
Ten kur veškės tai normalių kalbų niekad nebūna :-]

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6349: 2014 Balandžio 14, 00:19:35 »
Elementaru: Kuo daugiau kW tuo didesnis asYlas uz vairo daraisi :-)