Anglu kalbos kursa reiktu paciam pasikartot profilaktiskai
pas mane xpipe originaliai stovi iskar pries katalizatorius, mates youtubei ir as kad su juo toligesnis darbas gaunamas tuo paciu ir Nm
jo sulygina ten 2 ir dar kazkokio cilindru darba ar kazkas pan ir nebera to tokio american muscle garso bezdancio ant aukstu sukiu kaip numini gaza, dirba labaiu kaip v10 s8 kazkas pan i ta puse, bet x-pipe reikia statyt kuo toliau i gala, geresnis rezultatas kiek domejausi, bet aisku kad prieki yra vistiek geriau nei jo nera ;]
american muscle garsas plius litrazai 6-7-8ltr joks bmw ar audi ar merso v8 neprilyksta garso atzvilgiu AMERICAN MUSCLE CARS - EXHAUST SOUNDS- [url=http://www.classiccardesign.de]www.classiccardesign.de[/url] ir isvaizda karbai valdo amerikoj padety senu topiniu masinu
Audi s8 exhaust garsas
paciam reiktu ta anglu kalbos kursa pasikartoti daily car (ang.k.) - kasdieninis auto(lt.k.)
na man nelimpa amerikos masinu garsas, va sitam video paziurek su custom made x-pipe s8 garsas koks, butent tas garsas yra nuo 35 sekundes iki 40 sekundes kiti du garsai tame video man nelabai patinka ;] 2003 Audi S8 Exhaust note differences
neliko ką pirkt iš tokių auto autogide ir autopliuse