v8 jau be priekio, tai kaip pasmerkta
jokio stebuklo nekainuoja tas komplektas, svarbu smagratu susirasti, o visa kita emi nuo 5 cil audines ir vaziuoji, vienintelis pliusas pas V kad buna ir 6 begiu
nuuu vaaa... mechanikos komplektas ant prekistalio
ar buvo originale V8 3.6l. mechanika su 6 begiais?
skirtumas tai yra, bet jei kas nors noretu persidaryti tai cia visas komplektas vienoj vietoj...ar buvo originale V8 3.6l. mechanika su 6 begiais?
(v) kuriam laikui reik iseit atostogu...
Citata iš: Mukas 2011 Liepos 14, 09:06:11 (v) kuriam laikui reik iseit atostogu...Vasara, laikas pradėt tvert V8
Kazkokio tu kompoto patraukes rasai gal V8 gerbejas tokius dalykus privalo zinoti
optimistai pas mane tikras vaizdas, be jokių fotožopų, mašina kurią verta prikelt
mate nuotraukas, bet visgi gyvai itikinamiau... taviske speju garaze paslepta, nes senokai justuose nemaciau
Citata iš: audzius 2011 Liepos 14, 23:26:25 optimistai pas mane tikras vaizdas, be jokių fotožopų, mašina kurią verta prikelt tu kelk nesnekejes, nes per visokias ceskes zylas kencia
Citata iš: quattre 2011 Liepos 14, 23:54:18 Citata iš: audzius 2011 Liepos 14, 23:26:25 optimistai pas mane tikras vaizdas, be jokių fotožopų, mašina kurią verta prikelt tu kelk nesnekejes, nes per visokias ceskes zylas kencia taigi atskratyt bandau, tau irgi patariu kubikai, stovėjo ilgai angare, bomžai buvo langą išdaužę ir vašku visą apvarvinę, be to justuose nebegyvenu
as zuriu kad nei BGL nei kitu apratu nebesimato, ma del lango ir vasko uzjauciu o kurioj pusej bazuojies gal kada pro sona vaziuosiu tai parodysiu zmonai kaip gyvai gyvai atrodo 2 vilniaus avantas (ciA ne pagal vietas, o pagal vnt )