pagaliau tinkamai susižemino, be to mašinos valdymas neatpažystamai pasikeitė
O kas čia per mėlynos spyruoklės? Jos kietos?Et , norėčiau ir aš pažemint mašiną , bet labai kietos nenoriu
Citata iš: quattro 2009 Birželio 17, 16:20:54 O kas čia per mėlynos spyruoklės? Jos kietos?Et , norėčiau ir aš pažemint mašiną , bet labai kietos nenoriu cia tas pats kas noriu labai prisigert,bet nenoriu kad ryte galva skaudetu
Citata iš: quattre 2009 Birželio 17, 16:24:07 Citata iš: quattro 2009 Birželio 17, 16:20:54 O kas čia per mėlynos spyruoklės? Jos kietos?Et , norėčiau ir aš pažemint mašiną , bet labai kietos nenoriu cia tas pats kas noriu labai prisigert,bet nenoriu kad ryte galva skaudetu Bet gali tiek pat prisigėręs ryte apturėti labai skaudančią galvą , bet gali ir ne taip skaudančią
Citata iš: quattre 2009 Birželio 17, 16:24:07 Citata iš: quattro 2009 Birželio 17, 16:20:54 O kas čia per mėlynos spyruoklės? Jos kietos?Et , norėčiau ir aš pažemint mašiną , bet labai kietos nenoriu cia tas pats kas noriu labai prisigert,bet nenoriu kad ryte galva skaudetu nepatikesi bet man taip buvo cia as apie spyruokles suzemejo normaliai pakeitus, bet nepakietejo nifiga tai dabar rezultatas kaip stock tik zemesnes ryskiai
jei zemint tai del stabilumo, o kad suzemini ir po to plaukioja kaip laivas tai keistai atrodo...