Citata iš: audiniukas 2009 Birželio 09, 12:36:33 grazi 200 o kaip dek avantzylio? man asmeniskiai jie labai grazus avantzylis kol kas nesikuria dar, bet vistiek bus užkurtas Citata iš: quattro 2009 Birželio 09, 12:59:18 Citata iš: audzius 2009 Birželio 08, 15:19:00 mano siūlymas isidėt 2.2T arba pasimt 2.2 TQ, nors galima jaust malonumą tada iš tos mašinos kad rast tvarkingą sunku, tai sutinku, bet viskas sutvarkoma ir dalys ne milijoną kainuoja o dėl palyginimo tai quattre jau pasakė ratų ET kaip tik, todėl rastafkių nebereikia Jo , mano toks irgi siūlymas man būtų , tik pinigų reik tai dabar a200 visą galima už 1k lt ar net pigiau paimt kaip donorą
grazi 200 o kaip dek avantzylio? man asmeniskiai jie labai grazus
Citata iš: audzius 2009 Birželio 08, 15:19:00 mano siūlymas isidėt 2.2T arba pasimt 2.2 TQ, nors galima jaust malonumą tada iš tos mašinos kad rast tvarkingą sunku, tai sutinku, bet viskas sutvarkoma ir dalys ne milijoną kainuoja o dėl palyginimo tai quattre jau pasakė ratų ET kaip tik, todėl rastafkių nebereikia Jo , mano toks irgi siūlymas man būtų , tik pinigų reik
mano siūlymas isidėt 2.2T arba pasimt 2.2 TQ, nors galima jaust malonumą tada iš tos mašinos kad rast tvarkingą sunku, tai sutinku, bet viskas sutvarkoma ir dalys ne milijoną kainuoja o dėl palyginimo tai quattre jau pasakė ratų ET kaip tik, todėl rastafkių nebereikia