Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 794589 kartus)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
nebeardau aš zylų, nebent koks kaltas parvažiuotų  ;)  vat kodėl be juostų gyveni  :-] nūdiena dabar tokia kad zylą kur kas labiau apsimoka parduot sveiką, nes motorą mažai kas beįperka sunkmečiu  (h)

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
kožą rožą reikia kalt į jį ir bėdos kaip nebūta ;)

Na jo reiktu padaryt cheminį visų sėdynių, plastmasių ir t.t. ir džiovint ant saulės pilnom dienom. Nes, kad ir kaip valytum, vistiek kažkiek jaučiasi kvapas.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Nn načert, ten visas salonas mėlynas, tai viską keist :V Nors yra ir mėlynų kožų kaip pas Dargon, bet tos medžiaginės sėdynės dar gan neblogos būklės kaip su tokia rida. Beje vienzo gal papildysi foto savo zylo modais, labai jau įdomu kas ten vyksta ir kaip :)

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
bus, bet vėliau ;)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
langas ir dabar kelis mm praviras, bet vandens kaip ir nebera nes kepa kasdien ant saules :D salonas ten JUODAS veliuras ir visa isvalius tikrai gero stovio, bet vistiek i tokia masina reikia kozos su visom absivkem, dingtu ir visi pelesiu kvapai  :V tegu dar pastovi, kol isvesiu liekanas 10v is garazo o tada bandysim uzkurinet ir paziuret kaip is apacios atrodo  8:8

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
Nn načert, ten visas salonas mėlynas, tai viską keist :V Nors yra ir mėlynų kožų kaip pas Dargon, bet tos medžiaginės sėdynės dar gan neblogos būklės kaip su tokia rida. Beje vienzo gal papildysi foto savo zylo modais, labai jau įdomu kas ten vyksta ir kaip :)
jei mane turejai omeny, pas mane juoda koza :)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Hmmm, tai kaip man ten pasivaideno, kad mėlynas :V :D na tiek to... Jei langas praviras šiek tiek ir ant saulės, tai išgaruos tas vanduo pro ta ertme, bet jei viskas uždaryta ir kepint ant saulės, tai niekur tą drėgmė nedings. Pas mane A200 ant saulės pastovėjo ir radau balute prie akumuliatoriaus, buvo sandaru ir garuojant vandeniui ant saulės nebuvo kur dingt, tai susirinko ant šalčiausios vietos (metalo, akumuliatorius) tai ir susirinko visas kondensatas ten. Moralas, kad džiovinant reik būtinai praverti langą ar duris.
Jo Dragon susimaišiau, pas tave salonas mėlynas, o sėdynės juodos :D

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
Hmmm, tai kaip man ten pasivaideno, kad mėlynas :V :D na tiek to...
Jo Dragon susimaišiau, pas tave salonas mėlynas, o sėdynės juodos :D
sita nesamone siemet bus sutvarkyta :P

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
tai dar neishaishkejo zylo tolimesnis likimas? 8:8

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
siandien bandem uzkurinet, nesekmingai  :V

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
o kas netaip kibirkšties neduoda ar dar kas ??

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
kai uzkursim tada ir bus aisku kas buvo  :V kibirkstis jau yra

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
zylinė su zylais tolumoj :D

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį

jo grazi tavo masina tu ja berods kazkada pardavinejai? Beje tas zylas kur lukoile tai is kuzavo dar nera visai tragiskas :) kai uzkursit duok zinot kas kaip jei pardavinesi visa galima bus apziureti :)

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
grazi 200ine, bet man ji kazkokia matine :V

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Jau norejau sakyt- lupk ta kabli Audziau, bet po to pagalwojau kaip tu wisus tuos zwerius parsitempinesi namo (ar prie Lukoilo:) ) (aa)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį

jo grazi tavo masina tu ja berods kazkada pardavinejai? Beje tas zylas kur lukoile tai is kuzavo dar nera visai tragiskas :) kai uzkursit duok zinot kas kaip jei pardavinesi visa galima bus apziureti :)
pardavinejau pries metus, bet nebepardaviau ;) o zylas kai bus uzkurtas tai duosiu zinot :D

jinai visa buvus perpusta, ir galiniai sparnai nera taip lygiai nudazyti kaip durys, bet tikrai ne matiniai ;)
Jau norejau sakyt- lupk ta kabli Audziau, bet po to pagalwojau kaip tu wisus tuos zwerius parsitempinesi namo (ar prie Lukoilo:) ) (aa)
kablys bus pasalintas bet veliau, kai sumontuosim pas teva ant ceskes, nes nebus kam priekabos vilkt :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 17, 23:46:06 sukūrė audzius »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nu man Audziaus ir Sauliaus is Alytaus pacios graziausios dusimtines Lietuvoj  :G :G :G (+)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
gal tik 2 ir matei tada visoj lietuvoj :-] :V

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį

nesikuklink

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
pardavinejau pries metus, bet nebepardaviau ;) o zylas kai bus uzkurtas tai duosiu zinot :D

jinai visa buvus perpusta, ir galiniai sparnai nera taip lygiai nudazyti kaip durys, bet tikrai ne matiniai ;)
kablys bus pasalintas bet veliau, kai sumontuosim pas teva ant ceskes, nes nebus kam priekabos vilkt :)
o kaip ta kabli nuimt?

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
atsuki varžtus lanžeronuose apačioj ir bagažinėj iš vidaus ir turi išsitraukt kartu su visu buferiu, tik nebandyk nuiminėt tik buferio, nes jau pas mc2 bandėm nuimt, sulaužėm  8:8

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nu jau nu jau :P paziurek kiek C3 skilti prideta :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91