Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 798909 kartus)

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
Re: audzius - PAVOGTI RATAI 195psl
« Atsakymas #3925: 2011 Balandžio 28, 08:31:44 »
Prisižiūrim CSI ir kitokio mėšlo, po to naiviai tikimės, kad ir mūsų bylos taip tiriamos - 24val per parą, pasitelkiant visas šiolaikines technologijas, priemones, galų gale tuos pačius šunis, bet, deja, LT tikrovė liūdnesnė  ff
Prieš pora metų su Kauno Dainavos skyriumi komedijos buvo, kai bylos tyrėjui skambinu ir sakau, kad radau internete iš manęs vogto daikto skelbimą, atsiųsiu jums skelbimo nuorodą, prašau patikrinkit, o jis man ramiu tonu - atsiprašom, bet šią savaitę mes neturėsim interneto ir negalėsiu atsidaryti el.pašto, tad geriau numerį to pardavėjo padiktuokite.. Taip rankos ir nusviro.. Visgi su bylų tyrėju kalbu, o ne kokiu kelių patruliu, o jis, matai, intiko darbe neturi  :[
Šiemet kita istorija su Ukmergės komisariatu buvo - parašiau pareiškimą, skambinu po dviejų savaičių jų absoliučios tylos tyrėjui - tas sako, kad dabar aš ant biuletenio, pasuk sekančią savaitę arba aš pranešiu, jei kas paaiškės. Praėjo dar dvi savaitės tylos, vėl skambinu ir išgirstu, kad dabar jis atostogose.. Nei verkt, nei juoktis  (v)
Visgi reik paminėt, kad antroji minėta byla prieš pora savaičių (praėjus dviems mėn buvo išaiškinta), atgavau savo turtą, o pirmoji (beje, irgi ratus nunešė, tik nuo mašinos kieme) taip ir baigėsi tyla, net jokio pranešimo apie bylos nutraukimą negavau ligšiol.