Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 798238 kartus)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
kogero bus tepalo siurbliui ate...  :V

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
pas mane lygei taipat autostradoj kalt pradejo, ir beveik uzkale, pasekoje alkune i metala, kartu su svaistikliu ir stumu, priezastis- uzvire tepalas, nes pritruko spaudimo, pradejo vilkt indeklus, 20v liga tepalo siurbliai, aisku apsukos buvo  5 begiu 6000+/min, tai apkrova gavo nevaikiska, deja netlaike :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
pas mane ant karsto spaudimas ant laisvu vos virs 1bar. jei ant apsuku tai 4bar ne maziau. negeresia man tokie bajeriai? saltam motorui 5bar

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
tepalo temperatūra buvo normos ribose, neperkaitinau nieko, ir kalent pradėjo prie 2800rpm važiuojant visada vienodai  :V atšils orai, reiks ardyt  ff

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
pas mane ant karsto spaudimas ant laisvu vos virs 1bar. jei ant apsuku tai 4bar ne maziau. negeresia man tokie bajeriai? saltam motorui 5bar
visks noramalę pas tave yrrr su tepalo spaudimu ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
ar ne silpnokai? :V

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Lotos  :D
vienas is tu brangesniu :D Bet i bulka liedavau ir pasiolei dar gyvena

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
na užkaitus pas mane 1,6/1,7 minimum stovi, anksčiau kažkaip pastebėjęs buvau, kad vos vos tik žemiau 2 būdavo. diskutuota eskių temoj, netingėk susirast apie tai..

Neprisijungęs quattrofan

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
pazistamas meistriukas gyre si tepala, sake turejes busa vw atrodo, dyzelini, tai isbandes ant jo nemazai tepalu, tokiu kaip castrol,zodziu brangiu, tai nespedavo dapyliet jo, sako ant durniaus pabandziau sita ir ka, sako dapylinet reikejo laabai minimaliai, kam rekomendavau irgi nenusivyle, isvada kad neblogas jis  8:8

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
na užkaitus pas mane 1,6/1,7 minimum stovi, anksčiau kažkaip pastebėjęs buvau, kad vos vos tik žemiau 2 būdavo. diskutuota eskių temoj, netingėk susirast apie tai..
pas mane uzkaitus lygiai 2 rodo, bet buna rodykle pradeda plaukiot tokiu intervalu 1.9 -2.1 cia uzsilusiam varikliui dazniausiai :)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
pazistamas meistriukas gyre si tepala, sake turejes busa vw atrodo, dyzelini, tai isbandes ant jo nemazai tepalu, tokiu kaip castrol,zodziu brangiu, tai nespedavo dapyliet jo, sako ant durniaus pabandziau sita ir ka, sako dapylinet reikejo laabai minimaliai, kam rekomendavau irgi nenusivyle, isvada kad neblogas jis  8:8
as naudoju ir nesiskundziu :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
as naudoju ir nesiskundziu :)
o kuo tu gali skustis? kai uzlinks tada tik galima skustis  :D

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
papasakociau as jum apie tuo lotos, bet nenoriu tersti geru tepalu vardo, norit gero tepalo, pirkit bakeliuose, is backu nerekomenduoju, kaina pakils kelesdesimt litu, bet bent zinosit kad isipylet butent ta ka perkat :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
kai tos masinos buvo pagamintos dar tokiu geru tepalu nebuvo, visi pyle kas buvo tuo metu ir laike tie varikliai

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
pas mane lygei taipat autostradoj kalt pradejo, ir beveik uzkale, pasekoje alkune i metala, kartu su svaistikliu ir stumu, priezastis- uzvire tepalas, nes pritruko spaudimo, pradejo vilkt indeklus, 20v liga tepalo siurbliai, aisku apsukos buvo  5 begiu 6000+/min, tai apkrova gavo nevaikiska, deja netlaike :)
koks km/h buvo prie tiek ? :)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
seni varikliai tai dar dar , bet pabandyk kad ir i 98metu 1,8 20v pripylt tepalu shudinu, oi grazu buna pakelus voztuvu dangteli, net veleneliu kaklu varztai apauga taip kad norint juos atsukti, reikia gerokai su atsuktuvu  padirbet, kad torx`a ikist :)
pas mane lygei taipat autostradoj kalt pradejo, ir beveik uzkale, pasekoje alkune i metala, kartu su svaistikliu ir stumu, priezastis- uzvire tepalas, nes pritruko spaudimo, pradejo vilkt indeklus, 20v liga tepalo siurbliai, aisku apsukos buvo  5 begiu 6000+/min, tai apkrova gavo nevaikiska, deja netlaike :)
koks km/h buvo prie tiek ? :)
nezinau kiek melavo bet rode 260-270km/h su bmw lenktyniavom, tai kaip supratau pas ji ribotuvas ant 250 suveike, as dar tolau, deja neilgai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 26, 23:10:40 sukūrė kubikas »

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
tepalus visada perku parduotuvej ir ne is backos, tai nieko blogo tame nematau, tu Lotos irgi keliu rusiu yra, ne patys pigiausi buvo  :V kubikas, papasakok apie lotos, gal sutersi varda :D

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
lotos vardo nesutersiu, tiesiog savo akim maciau kaip lotos tepalai yra pilstomi i castrol, neste ir kt backas, kelios motereles darbuojasi, etiketes tik klijuoja, ir visa tai daroma vilniuje :) kirtimuose :) uz uztat ir sakoma:  visi tepalai is vienos backos, uztat ir sakau kad bakeliuose nors ir brangiau gaunasi, bet bent nusipirksi ka perki, ir tai gal jau koks fabrikelis pradejo gamint ir bakeliuose a pati, sito nezinau :)

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
o i bakelius is ko pilsto?  :)  kur garantija kad ten irgi ne is tos pacios backos supilta?

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
Visos alyvos vienodos, svarbiausiai, kad atitiktu alyva, tavo masinos keliamus reikalavimus, ir laiku ja keisti :) LOTOS ar CASTROL cia tik prekinis zenklas, pvz uzsakovas ima pagamintus tepalus is gamyklos lenkijoje ir isfasuoja i Castrol ar tai BP ir kitus bakelius, alyva atitinka keliamus reikalavimus, yra sertifikuota, ir tu susipyles CASTROL moraliskai esi nusiteikes, kad masina tau geriau vaziuoja, nes ismetei is savo pinigines 2x daugiau fanieros. O realiai susipylei LOTOS :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
reiskia reiks naudot Lotos toliau :D

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
reiskia reiks naudot Lotos toliau :D
va va ir pigu, ir kokybe CASTROL :)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Visos alyvos vienodos, svarbiausiai, kad atitiktu alyva, tavo masinos keliamus reikalavimus, ir laiku ja keisti :) LOTOS ar CASTROL cia tik prekinis zenklas, pvz uzsakovas ima pagamintus tepalus is gamyklos lenkijoje ir isfasuoja i Castrol ar tai BP ir kitus bakelius, alyva atitinka keliamus reikalavimus, yra sertifikuota, ir tu susipyles CASTROL moraliskai esi nusiteikes, kad masina tau geriau vaziuoja, nes ismetei is savo pinigines 2x daugiau fanieros. O realiai susipylei LOTOS :D
nevisada tai TIK prekinis zenklas ;)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį

atsisukit castrol bankes antra puse ir pamatysit kad ta pati bp gruop, kuriai dar keli brandai priklauso.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį

atsisukit castrol bankes antra puse ir pamatysit kad ta pati bp gruop, kuriai dar keli brandai priklauso.

cia tas pats kai audi lygint su vw ir atvirksciai.