Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 796847 kartus)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
O leisk paklaust kodel parduodi tokius ratus(as apie bbs)?  Juk labai graziai atrodytu uzmauti ant zylo kokio turimo, speju ir mokejai kelis kart maziau nei kad parduodi. Zmones tokiu ratu iesko kaip nzn ko, o tu rades iskart parduodi, kodel ? Tas pats ir su kiek anksciau turetais ardomais bbs, jie ziauriai nesveikai atrode ant to zylo, kodel pardavei ? Ar tau toks ratu stilius nepatinka ar kaip cia ? Suprantu kad pardaves uzsidirbsi pinigu su jais, bet ar cia viskas tik piniguose ? Svetimu pinigu neskaiciuoju, tik man idomu del kokiu priezasciu tu sitaip darai :)

Kodėl visada atrodo, kad jei parduodu kažką, tai gavau kelis kart pigiau :V kiek jie man atsiejo, tai kiti R18 arba R19 pasiema :P būtų vasara, tikrai dėčiau ant mašinos, pavasaris dar toli, todėl laukt nematau reikalo, neparduosiu dabar, nuneš pavasarį. Man ir RS ir LM kaip Kazliuss sakė yra mažoki, nors prie zylo laikmečio būtų ok. Visada svajojau apie BBS LM arba Rial Daytona, bet kai pasitaikė, yra mažoki, zylas nekasdieninis, todėl galima maut didesnius, jei mašina kasdienai gal ir pasilikčiau šituos :V

Na kadangi tu vertiesi masinu, ivairiu ju daliu pardavimais/perpardavimais todel nemanau kad is idejos imtum ir uz ta pacia kaina uz kuria nupirkai pardavinetum. Puikiai suprantama kad kainuoja ir kuras nuvaziuot juos pasiimt, ir laikas, o ir valgyt kazka zmogui reikia ;) Na bet cia nesileiskim i diskusijas, tavo asmeninis reikalas uz kiek pirkti ir uz kiek parduoti ;)

Na jeigu tokiais tikslais kaip kad nekasdieniniai auto, tada dar galima suprast.