Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 793800 kartus)

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
eik eik :))

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
jo nera, dar uz lapkriti atlyginimu negavo. uz gruodi siemet irgi negaus.

cia kurie? nes pagegiu rinktinej viskas mokama centas i centa

pagegiuose turbut pasenieciai isvis atlyginimu neima :-] :-]. nzn kaip su tais, kas poste, bet kas kabinetuose popierius kilnoja tie tikrai negavo.
nu tai da gruodis nesibaigė tai ir negavo :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
ten standartine eske visiem kaip lachavozas, kas bus i ta tedey pakrovus puse tonos, o dugna plieno lakstais padengus, nepalis ir po 10sek :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
visas išmetimas pabaigtas  :H galinis bakelis Sebring, antgaliai Avantgarde kažkokie  :V dar sulankstytus valytuvus pasikeičiau į normalius, "tiuningo" dar liko, kurį reiks panaikint  :D

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
kai pirkau saviškę,pas mane identiška nesąmonė buvo su valytuvais padaryta, tai truputį logiško tiesinimo per tą storesnę  vietą ir viskas labai tvarka  (+)
garsiai baubia?

drunkenmaster

• Svečias
Galinis bakelis kaip pas mane? :V

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
netox, bet forma ta pati

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
kai buvo tik be galinio bakelio, tada buvo sodrus žemas garsas ir netylus, uždėjus bakelį, garsas sumažėjo, jei mašiną daryt kovinę, vietoj galinio bakelio dėčiau vamzdžius  (+)

drunkenmaster

• Svečias
Geriausias garsas, kai išvis nuo donwpipe'o nėra išmetimo, net žemė dreba :O :O :D Aš biškį kitaip darysiu, galinį bakelį paliksiu, gerai atrodo su juo, o per visą mašiną nuo DP eis tiesus vamzdis 70 mm be rezonatorių ff ff

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
ziurint dar koks bakelis ten pas tave, bet viduj vaziuojant bus ne kas......

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
važinėjau 2 dienas be išmetimo, tik downpipe buvo, tai mašina susidraskys atrodo, kai užspaudi  :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
prisimink istorija su 4.2 eske is panevezio :D, dar ten ir kuro padavimas buvo patobulintas
nu nu, ir kaip jis buvo pratobulintas ?
tai papasakosi kaip jis pratobulintas buvo ar tyla pripažinsi kad nenurauki ką čia parašiai

drunkenmaster

• Svečias
ziurint dar koks bakelis ten pas tave, bet viduj vaziuojant bus ne kas......
Sebring originalus ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
prisimink istorija su 4.2 eske is panevezio :D, dar ten ir kuro padavimas buvo patobulintas
nu nu, ir kaip jis buvo pratobulintas ?
tai papasakosi kaip jis pratobulintas buvo ar tyla pripažinsi kad nenurauki ką čia parašiai

:D :D :D

drunkenmaster

• Svečias
Èia gi viskas aprašyta: http://www.delfi.lt/news/daily/crime/tempdami-pagrobta-honda-panevezieciai-vagys-leke-227-kilometru-per-valanda-greiciu.d?id=36237383

"Pasak Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus viršininko Lino Grigalevičiaus, V8 variklio darbinis tūris nuo 4,2 litro padidintas iki 4,8 litro, įmontuota papildoma turbina" No shit :O :O :D :D
O šiaip kas liečia tas istorijas, kad tempė Hondą virš 200 ir kad tarnybinės mašinos jų nepagaudavo, tai tikrai tiesa ?!?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
"Pasak Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus viršininko Lino Grigalevičiaus, V8 variklio darbinis tūris nuo 4,2 litro padidintas iki 4,8 litro, įmontuota papildoma turbina" No shit :O :O :D :D
:-] :-] jau šiku ir tapšnoju ....

drunkenmaster

• Svečias
Kiek žiūrėjau foto ir video, niekur nemačiau tos papildomos turbinos :V Turbūt labai gerai paslėpta arba bagažinėj sumotuota :-] :-] :-]

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Noriu normalaus galinio bakelio (+)

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
Èia gi viskas aprašyta: http://www.delfi.lt/news/daily/crime/tempdami-pagrobta-honda-panevezieciai-vagys-leke-227-kilometru-per-valanda-greiciu.d?id=36237383

O šiaip kas liečia tas istorijas, kad tempė Hondą virš 200 ir kad tarnybinės mašinos jų nepagaudavo, tai tikrai tiesa ?!?

del turbinos jie cia biski manau nusisnekejo,kazkaip mazai tiketina :O noors...  :V

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
kokio to normalaus? :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
kokio to normalaus? :V
nu kuris ir atrodytu ok, ir skambetu ok, ir kainuotu ok :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
del turbinos jie cia biski manau nusisnekejo,kazkaip mazai tiketina :O noors...  :V

čia kažkuris iš šitų frajerių

pamatęs šitą chlamą tikriausi pirmą kart gyvenime

iš kart prisifantazavo kad yra šitaip.... net nepasilenkęs pažiūrėt

nors lygtais net tokių antgalių nekyšo, kad bent kažką panašaus įsivaizduoti

bet šiaip tai offroad'as žino geriau, todėl laukiu nesulaukiu kada jis paporins apie tą neregėtą negirdėtą bet vis tik 'įgyvendintą' V8 variklio kuro padavimo patobulinimą. man tikrai indomu, noriu ir pas save išbandyt, kaip ir visa kitą bandau ..... toks jau mano būdas  :D

drunkenmaster

• Svečias

čia kažkuris iš šitų frajerių

Tas iš kairės, be uniformos :D

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
Ir del tarnybiniu auto jie irgi ne viska pasake,jie turi irgi tam paruoshtu automobiliu  Oo) diesel power :D  (z)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį

bet šiaip tai offroad'as žino geriau, todėl laukiu nesulaukiu kada jis paporins apie tą neregėtą negirdėtą bet vis tik 'įgyvendintą' V8 variklio kuro padavimo patobulinimą. man tikrai indomu, noriu ir pas save išbandyt, kaip ir visa kitą bandau ..... toks jau mano būdas  :D

Vienas uzprikolino, o kitas dabar savaite snekes, kas ka pasake :-] :-] :-] :-] :-]
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91