Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 794317 kartus)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
bamperis manau tvarkomas, bet halogeno gaut vilties neturiu :V patruliai pripazino boba kalta

tada patarimas tau ;) duodi draudimui ivertint ;) po ivertinimo kreipiesi i nepriklausomus zalos vertinimo ekspertus ( jiem man rodos moket reikia 150 - 200 lt ) ;) jie pervertina tau suma ir pakels ant kokiu 800 litu kaip minimum. arba kartais uztenka vien pagrasinti jais ir draudimas labai staigiai pakelia ismokama suma. nes pagal naujus zalos vertinimo principus vertinama tai, kaip masina atrode iki avarijos ( nebera kad pagal stock varianta vertina ), o kadangi pas tave kaip suprantu islike kazkas ir kaip atrode, tai gali issireikalaut gera suma. aisku nusidevejima paskaiciuos, nuo naujo kainos is audi centro, bet manau ir tai gera sumele turetu gautis ;) kiek su draudikais bedravau, tai labai magiskai veikia tas nepriklausomi ekspertai :D
dekui ;)
abs atjungt galima, bet mas mane neveikia, man nepatinka abs, butu veikes, butu smugis dar didesnis buves