Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 793808 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Nu nemalonu, aš šiandien per žioplumą priekinį bamperį irgi įbrėžiau. Beje gal nori sužinoti kiek jis kainuoja? Visgi pasiknisau dokumntuose ir supratau kad mano silkėj jis neoriginaliai buvo, pakeistas, nes kaip manau senasis buvo daužtas, tada dėtas su kitu su halais

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
bamperis manau tvarkomas, bet halogeno gaut vilties neturiu :V mentai pripazino boba kalta

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Nzn kaip ten kitur, bet Kaune salutinese gatvese, visose lIAdas ir tikrai norisi ta saugikli traukt velniop. Nors astunkej dar visai protingas abs...  :V
tai kad jau pas ve8 tas ABS'as veikia per daug jautriai ir užknisančiai, o pas A8 jis dar jautresnis; ir priedo dar pas paskutiniųjų metų ve modelius panaikino atjungimo galimybę, todėl vis dar tebėra mintis šita:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,9749.msg597032.html#msg597032
A kaip pas A200 20V - yra ABS'o atjungimo galimybė ?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
bamperis manau tvarkomas, bet halogeno gaut vilties neturiu :V patruliai pripazino boba kalta

tada patarimas tau ;) duodi draudimui ivertint ;) po ivertinimo kreipiesi i nepriklausomus zalos vertinimo ekspertus ( jiem man rodos moket reikia 150 - 200 lt ) ;) jie pervertina tau suma ir pakels ant kokiu 800 litu kaip minimum. arba kartais uztenka vien pagrasinti jais ir draudimas labai staigiai pakelia ismokama suma. nes pagal naujus zalos vertinimo principus vertinama tai, kaip masina atrode iki avarijos ( nebera kad pagal stock varianta vertina ), o kadangi pas tave kaip suprantu islike kazkas ir kaip atrode, tai gali issireikalaut gera suma. aisku nusidevejima paskaiciuos, nuo naujo kainos is audi centro, bet manau ir tai gera sumele turetu gautis ;) kiek su draudikais bedravau, tai labai magiskai veikia tas nepriklausomi ekspertai :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nzn kaip ten kitur, bet Kaune salutinese gatvese, visose lIAdas ir tikrai norisi ta saugikli traukt velniop. Nors astunkej dar visai protingas abs...  :V
tai kad jau pas ve8 tas ABS'as veikia per daug jautriai ir užknisančiai, o pas A8 jis dar jautresnis; ir priedo dar pas paskutiniųjų metų ve modelius panaikino atjungimo galimybę, todėl vis dar tebėra mintis šita:
Yra ant zylu.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
yra, kartais ir reikia, bet tingiu :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
bamperis manau tvarkomas, bet halogeno gaut vilties neturiu :V patruliai pripazino boba kalta

tada patarimas tau ;) duodi draudimui ivertint ;) po ivertinimo kreipiesi i nepriklausomus zalos vertinimo ekspertus ( jiem man rodos moket reikia 150 - 200 lt ) ;) jie pervertina tau suma ir pakels ant kokiu 800 litu kaip minimum. arba kartais uztenka vien pagrasinti jais ir draudimas labai staigiai pakelia ismokama suma. nes pagal naujus zalos vertinimo principus vertinama tai, kaip masina atrode iki avarijos ( nebera kad pagal stock varianta vertina ), o kadangi pas tave kaip suprantu islike kazkas ir kaip atrode, tai gali issireikalaut gera suma. aisku nusidevejima paskaiciuos, nuo naujo kainos is audi centro, bet manau ir tai gera sumele turetu gautis ;) kiek su draudikais bedravau, tai labai magiskai veikia tas nepriklausomi ekspertai :D
dekui ;)
abs atjungt galima, bet mas mane neveikia, man nepatinka abs, butu veikes, butu smugis dar didesnis buves

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį

mano bendradarbiui nepadejo pagrasinimas kad kreipsis i nepriklausomus
draudikas paskaiciavo kaip masina nebetvarkoma nes slenkstis biski linkes buvo bet us tokiu lemnkimu net vazineti galima kliude darr duris ir sparna preikini, susirado is autogido vidutine rinkos kaina paskaiciavo nusidevejimas ir dave kazkiek pinigu
gerai butu jei turi koki pazystama draudime

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
dar stabdymas ir nuo masinos svorio nemazai priklauso

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį

Du kart teko bendraut su draudikais , kad gaut iš jų pinigėlius - visus kartus tereikia gražiai paprašyt , kad chebra , nenuvilkit kalėdų proga ir paskaičiuokit detales kaip 200 20v ,nes man realiai priklauso 100 , tai tiek pirmą kartą , tiek šiandien - antrą kartą , paskaičiavo tiek , kiek toli gražu nesitiki gauti  ;)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
Nu nemalonu, aš šiandien per žioplumą priekinį bamperį irgi įbrėžiau. Beje gal nori sužinoti kiek jis kainuoja? Visgi pasiknisau dokumntuose ir supratau kad mano silkėj jis neoriginaliai buvo, pakeistas, nes kaip manau senasis buvo daužtas, tada dėtas su kitu su halais
jei neklystu tai tu pas mane darbe pro vartus netilpai siektiek isvaziuodamas :) as katik irgi is miesto, beja be ivikiu, niekaip negaliu atsidziaugt kaip valdosi zyyylas, kiek turejau quattro nei viena neklause taip
as manau priekini bamperi ziemai isvis nuimt, nors ir standartas, paliksiu tik balki :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
tai aisku priklauso kaip bendrausi ir ant kokio uzsirausi ;) kartais padeda ir kokia simtine jam i kisene imest :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
tai aisku priklauso kaip bendrausi ir ant kokio uzsirausi ;) kartais padeda ir kokia simtine jam i kisene imest :)
nu tas variantas patikimesnis manyciau :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei neklystu tai tu pas mane darbe pro vartus netilpai siektiek isvaziuodamas :) as katik irgi is miesto, beja be ivikiu, niekaip negaliu atsidziaugt kaip valdosi zyyylas, kiek turejau quattro nei viena neklause taip
as manau priekini bamperi ziemai isvis nuimt, nors ir standartas, paliksiu tik balki :)
nemanau, gal pasivaideno, bet kad pro vartus šiandien netilpau tai tiesa.

čia šiek tiek info kiek kainuoja sudaužyti 20v bamperį su halogenais http://img703.imageshack.us/img703/2366/img0001ez.jpg

Geriau įsižiūrėjau, tai kad pirko vokietis tik 1 halogeną - reiškias tas bamperis iš gamyklos išvažiavo

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
nemanau, gal pasivaideno, bet kad pro vartus šiandien netilpau tai tiesa.

čia šiek tiek info kiek kainuoja sudaužyti 20v bamperį su halogenais http://img703.imageshack.us/img703/2366/img0001ez.jpg

Geriau įsižiūrėjau, tai kad pirko vokietis tik 1 halogeną - reiškias tas bamperis iš gamyklos išvažiavo

99 metais dar buvo galima buferi uzsisakyt :G

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
speju kad dabar netik bamperio, bet ir blizguciu jam nebegautum, visdelto 10+metu dar praejo :) o detaliu tai nebemanau kad begamina, nebent sandely kokia uzsilikus

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
speju kad dabar netik bamperio, bet ir blizguciu jam nebegautum, visdelto 10+metu dar praejo :) o detaliu tai nebemanau kad begamina, nebent sandely kokia uzsilikus
Jie senas Audi prisimena tik tada , kai reikia pasireklamuot , va , čia quattro , čia ryja dulkes , dar ką nors , čia laimėjo tiek ir tokių lenktynių ir pan., o kai reikia detalių , tai rūkyk su savo sugriuvusia sena Audi (h)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Toks gyvenimas ir viskas suprantama, klausinėjaus kažkada gamykloj apie tokus dalykus, tai sakė nežino kaip buvo ankščiau, bet šiandien pagamintui modelui jie provalo užtikrinti 15 metų detalių pasiūlą.

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
Toks gyvenimas ir viskas suprantama, klausinėjaus kažkada gamykloj apie tokus dalykus, tai sakė nežino kaip buvo ankščiau, bet šiandien pagamintui modelui jie provalo užtikrinti 15 metų detalių pasiūlą.
bemwui kad ir 76metu gali detaliu uzsisakyt (y)

drunkenmaster

• Svečias
Nepriklausomas gali padėt, bet iš pradžių reiktų su pačiu vertintoju pasikalbėt, iš patirties sakau. Mano atveju nuvažiavus pas nepriklausomą jis pasakė, kad galėtų šiek tiek daugiau priskaičiuot, bet kadangi ir jam apie 200 reiktų sumokėt, tai neapsimokėtų man. Patarė nuvažiuot pas tą vertintoją, pasiderėt su juo. Nuvariau vėl pas jį, sakau, kad per mažai pagal mane paskaičiavo, o tas sako "Tai sakyk, kiek nori gaut?" :D Aš sakau, kad kažkur 500 Lt daugiau. Pagalvojo ir sako, kad tiek nesigaus, bet peržiūrės sąmatą ir paskambins. Ir ką, iš naujo paskaičiavo kaip tik tiek, kiek norėjau :D Sutaupiau tuos 200, kur būčiau nepriklausomui mokėjęs :)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
foto reportažas

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
balalaika.

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
bl, gaila bamperuko  :/

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
nieko nera tam bamperiui, nes netrukes. su fenu atsildzius atsistos i savo vieta.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
halogeno gaut vilties neturiu :V
nesinori tikėt kad neįmanoma, tipo nieks kokių aftermarket'inių negamina kaip kad pvz CustomAutoCraft  8:8 ? arba bent jau ebay.de tikrai turėtų būt kokie dėvėti originalūs, žinoma už atitinkamą kiekį eurikų